Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем BUDGET налични на Bordeaux - City Centre []

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на BUDGET на Bordeaux - City Centre. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Fiat 500

sixt
M
4
3
1
Fiat 500

от

$132.37 на ден

Икономичен

Peugeot 208

sixt
M
5
5
2
Peugeot 208

от

$145.44 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

enterprise
A
5
5
2
Ford Fiesta

от

$233.56 на ден

Компактен

Peugeot 308

sixt
M
5
5
3
Peugeot 308

от

$153.97 на ден

Компактен

Mercedes A Class

enterprise
A
5
3
3
Mercedes A Class

от

$373.71 на ден

Стандартен

Peugeot 508

sixt
A
5
4
4
Peugeot 508

от

$224.67 на ден

Стандартен

Peugeot 3008

sixt
M
5
5
4
Peugeot 3008

от

$274.50 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class

sixt
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$236.78 на ден

Комби

Peugeot 308 Estate

enterprise
M
5
5
4
Peugeot 308 Estate

от

$256.91 на ден

Комби

Audi A4 Estate

sixt
A
5
5
5
Audi A4 Estate

от

$344.75 на ден

SUV

BMW X1

sixt
A
5
5
4
BMW X1

от

$260.04 на ден

SUV

BMW X5 Hybrid

sixt
A
5
5
6
BMW X5 Hybrid

от

$453.17 на ден

Луксозен

Audi A5

sixt
A
5
4
4
Audi A5

от

$266.67 на ден

Луксозен

BMW 5 Series Hybrid

sixt
A
5
4
4
BMW 5 Series Hybrid

от

$322.67 на ден

Миниван

BMW 2 Series Gran Tourer

sixt
M
5
5
4
BMW 2 Series Gran Tourer

от

$383.66 на ден

Със 7 седалки

Ford Galaxy

enterprise
M
7
5
2
Ford Galaxy

от

$396.92 на ден

Информация за BUDGET на Bordeaux - City Centre

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на BUDGET за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които BUDGET предоставя на Bordeaux - City Centre [].

Budget Car Rental

Име на фирмата:

Budget Car Rental

Адрес:

295 AVENUE THIERS, BORDEAUX, 33100

Телефон:

0033 05 57 80 32 32

Обекти на BUDGET близо до летище

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Bordeaux - City Centre. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Bordeaux - City Centre []

Като алтернатива на BUDGET има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Bordeaux - City Centre []. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

SIXT Corporate

SIXT 93 reviews

8 / 10

Hertz Corporate

Hertz 282 reviews

7.9 / 10

Enterprise Corporate

Enterprise 135 reviews

7.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Bordeaux - City Centre [], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от SIXT и ENTERPRISE. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Bordeaux - City Centre.

Голям брой средни коли се предоставя от SIXT на Bordeaux - City Centre. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за SIXT кола под наем на Bordeaux - City Centre [], разгледайте SUV-тата от BUDGET5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Bordeaux - City Centre.

Ако търсите голяма кола на Bordeaux - City Centre, трябва да обмислите сделките от SIXT. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Bordeaux - City Centre, трябва да разгледате офертите от SIXT. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Bordeaux - City Centre, за да задоволят всяка прищявка.

BUDGET Bordeaux - City Centre Преглед на парк коли под наем

BUDGET на Bordeaux - City Centre предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Standard , Fullsize , Estate , Suv , Luxury , Van , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за BUDGET Bordeaux - City Centre, подгответе се да вземете Peugeot 208, и Ford Fiesta или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Peugeot 308, и Mercedes A Class или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от BUDGET Bordeaux - City Centre, можете да вземете Peugeot 508, и Peugeot 3008 .

BUDGET клас коли под наем в пълен размер на Bordeaux - City Centre включва следните модели на коли под наем: и Mercedes C Class .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от BUDGET Bordeaux - City Centre, ще получите една от следните коли: BMW X1, и BMW X5 Hybrid .

Премиум клас коли под наем, осигурен от BUDGET Bordeaux - City Centre се състои от следните модели коли: Audi A5, и BMW 5 Series Hybrid .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от BUDGET Bordeaux - City Centre, можете да наемете и Ford Galaxy .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от BUDGET Bordeaux - City Centre според Вашата цел

BUDGET осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от BUDGET на Bordeaux - City Centre за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Bordeaux - City Centre, най-подходящите автомобили от BUDGET са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от BUDGET на Bordeaux - City Centre за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от BUDGET на Bordeaux - City Centre.
  • За млади шофьори BUDGET също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от BUDGET на Bordeaux - City Centre.

Често задавани въпроси - BUDGET рент а кар на Bordeaux - City Centre

Как да наема кола от BUDGET на Bordeaux - City Centre?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от BUDGET на летище ?

Най-евтината кола от BUDGET на Bordeaux - City Centre е Fiat 500. Съответната настояща цена е $132.37 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при BUDGET с дебитна карта на Bordeaux - City Centre?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

BUDGET осигурява ли опция за детска седалка за кола на Bordeaux - City Centre []?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Bordeaux - City Centre?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на BUDGET кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!