Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем BUDGET налични на Limoges []

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на BUDGET на Limoges. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Ford Fiesta

hertz
M
5
5
2
Ford Fiesta

от

$24.09 на ден

Икономичен

Peugeot 208

europcar
M
5
5
2
Peugeot 208

от

$69.76 на ден

Компактен

Ford Focus

hertz
M
5
5
3
Ford Focus

от

$26.43 на ден

Компактен

Fiat 500X

avis
M
5
5
3
Fiat 500X

от

$82.87 на ден

Стандартен

Ford C-Max

hertz
M
5
4
4
Ford C-Max

от

$35.06 на ден

Стандартен

Peugeot 508

avis
M
5
4
4
Peugeot 508

от

$103.76 на ден

Мини

Ford Ka

ada
M
4
3
2
Ford Ka

от

$42.34 на ден

Мини

Fiat 500

keddy by europcar
M
4
3
1
Fiat 500

от

$68.77 на ден

Миниван

Peugeot Partner

europcar
M
5
5
4
Peugeot Partner

от

$45.62 на ден

Миниван

Renault Scenic

ada
M
5
5
3
Renault Scenic

от

$88.45 на ден

SUV

Opel Mokka

europcar
M
5
5
2
Opel Mokka

от

$79.61 на ден

Със 7 седалки

Citroen Picasso

europcar
M
7
5
1
Citroen Picasso

от

$91.43 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class

europcar
A
5
4
3
Mercedes C Class

от

$130.45 на ден

Със 9 седалки

Mercedes V Class

ada
M
9
5
5
Mercedes V Class

от

$162.35 на ден

Информация за BUDGET на Limoges

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на BUDGET за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които BUDGET предоставя на Limoges [].

Budget Car Rental

Име на фирмата:

Budget Car Rental

Адрес:

75 AV. DU GÉNÉRAL LECLERC, Limoges, 87100

Телефон:

05 55 04 10 50

Най-добри фирми за коли под наем на Limoges []

Като алтернатива на BUDGET има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Limoges []. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 277 reviews

7.7 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 246 reviews

7.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Limoges [], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от HERTZ и EUROPCAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Limoges.

Голям брой средни коли се предоставя от HERTZ и AVIS на Limoges. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Limoges [], разгледайте SUV-тата от BUDGET5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Limoges.

Ако търсите голяма кола на Limoges, трябва да обмислите сделките от EUROPCAR и ADA. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

BUDGET Limoges Преглед на парк коли под наем

BUDGET на Limoges предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Standard , Mini , Van , Suv , 7-seater , Fullsize , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за BUDGET Limoges, подгответе се да вземете Ford Fiesta, и Peugeot 208 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Ford Focus, и Fiat 500X или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от BUDGET Limoges, можете да вземете Ford C-Max, и Peugeot 508 .

BUDGET клас коли под наем в пълен размер на Limoges включва следните модели на коли под наем: и Mercedes C Class .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от BUDGET Limoges, ще получите една от следните коли: и Opel Mokka .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от BUDGET Limoges, можете да наемете и Citroen Picasso .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от BUDGET Limoges според Вашата цел

BUDGET осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от BUDGET на Limoges за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Limoges, най-подходящите автомобили от BUDGET са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от BUDGET на Limoges за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от BUDGET на Limoges.
  • За млади шофьори BUDGET също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от BUDGET на Limoges.

Често задавани въпроси - BUDGET рент а кар на Limoges

Как да наема кола от BUDGET на Limoges?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от BUDGET на летище ?

Най-евтината кола от BUDGET на Limoges е Ford Fiesta. Съответната настояща цена е $24.09 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Limoges?

Цените на бензин близо до летище варират от $4.85 до $6.62.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при BUDGET с дебитна карта на Limoges?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

BUDGET осигурява ли опция за детска седалка за кола на Limoges []?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Limoges?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на BUDGET кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!