Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Perpignan - Saint Charles []

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Perpignan - Saint Charles. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Fiat 500

sixt
M
4
3
1
Fiat 500

от

$20.87 на ден

Мини

Renault Twingo

alamo
M
4
3
1
Renault Twingo

от

$31.18 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo

sixt
M
5
5
2
Volkswagen Polo

от

$22.66 на ден

Икономичен

Renault Captur

alamo
M
5
5
2
Renault Captur

от

$72.46 на ден

Компактен

Peugeot 308

sixt
M
5
5
3
Peugeot 308

от

$24.46 на ден

Компактен

Opel Astra

sixt
A
5
5
3
Opel Astra

от

$33.00 на ден

Стандартен

Opel Insignia

alamo
M
5
4
4
Opel Insignia

от

$32.16 на ден

Стандартен

Ford C-Max

alamo
M
5
4
4
Ford C-Max

от

$73.35 на ден

SUV

Opel Mokka

alamo
M
5
5
2
Opel Mokka

от

$32.16 на ден

Със 7 седалки

Renault Scenic

avis
M
7
5
1
Renault Scenic

от

$44.03 на ден

Със 7 седалки

Renault Espace

sixt
M
7
5
1
Renault Espace

от

$75.55 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

sixt
A
5
4
3
BMW 3 Series

от

$63.83 на ден

Със 9 седалки

Opel Vivaro

alamo
M
9
5
5
Opel Vivaro

от

$75.27 на ден

Комби

Opel Astra Estate

alamo
M
5
5
5
Opel Astra Estate

от

$76.50 на ден

Миниван

Citroen C4 Picasso

alamo
A
5
5
3
Citroen C4 Picasso

от

$77.42 на ден

Луксозен

Mercedes C Class

alamo
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$85.74 на ден

Информация за HERTZ на Perpignan - Saint Charles

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Perpignan - Saint Charles [].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

Телефон:

Обекти на HERTZ близо до летище

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Perpignan - Saint Charles. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Perpignan - Saint Charles []

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Perpignan - Saint Charles []. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

SIXT Corporate

SIXT 94 reviews

7.6 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 205 reviews

7.5 / 10

Alamo EHI

Alamo 215 reviews

7.2 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Perpignan - Saint Charles [], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от SIXT и ALAMO. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Perpignan - Saint Charles.

Голям брой средни коли се предоставя от ALAMO и SIXT на Perpignan - Saint Charles. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за ALAMO кола под наем на Perpignan - Saint Charles [], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Perpignan - Saint Charles.

Ако търсите голяма кола на Perpignan - Saint Charles, трябва да обмислите сделките от ALAMO. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Perpignan - Saint Charles, трябва да разгледате офертите от ALAMO. Те представляват достатъчно Луксозен, на Perpignan - Saint Charles, за да задоволят всяка прищявка.

HERTZ Perpignan - Saint Charles Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Perpignan - Saint Charles предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Standard , Suv , 7-seater , Fullsize , 9-seater , Estate , Van , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Perpignan - Saint Charles, подгответе се да вземете Volkswagen Polo, и Renault Captur или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Peugeot 308, и Opel Astra или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Perpignan - Saint Charles, можете да вземете Opel Insignia, и Ford C-Max .

HERTZ клас коли под наем в пълен размер на Perpignan - Saint Charles включва следните модели на коли под наем: и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Perpignan - Saint Charles, ще получите една от следните коли: и Opel Mokka .

Премиум клас коли под наем, осигурен от HERTZ Perpignan - Saint Charles се състои от следните модели коли: и Mercedes C Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от HERTZ Perpignan - Saint Charles, можете да наемете Renault Scenic, и Renault Espace .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Perpignan - Saint Charles според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Perpignan - Saint Charles за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Perpignan - Saint Charles, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Perpignan - Saint Charles за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Perpignan - Saint Charles.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Perpignan - Saint Charles.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Perpignan - Saint Charles

Как да наема кола от HERTZ на Perpignan - Saint Charles?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище ?

Най-евтината кола от HERTZ на Perpignan - Saint Charles е Fiat 500. Съответната настояща цена е $20.87 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Perpignan - Saint Charles?

Цените на бензин близо до летище варират от $5.16 до $6.40.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Perpignan - Saint Charles?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Perpignan - Saint Charles []?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Perpignan - Saint Charles?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!