Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем DOLLAR налични на Рен, Летище [RNS]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на DOLLAR на Рен, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Peugeot 208

rentscape
M
5
5
2
Peugeot 208

от

$18.37 на ден

Икономичен

Audi A1

sixt
M
5
3
2
Audi A1

от

$44.20 на ден

Мини

Fiat 500

rentscape
M
4
3
2
Fiat 500

от

$18.37 на ден

Компактен

Peugeot 308

rentscape
M
5
5
3
Peugeot 308

от

$19.33 на ден

Компактен

Audi Q3

sixt
M
5
5
3
Audi Q3

от

$64.75 на ден

Миниван

Opel Mokka

rentscape
M
5
5
4
Opel Mokka

от

$20.09 на ден

Комби

Peugeot 308 Estate

rentscape
M
5
5
4
Peugeot 308 Estate

от

$22.02 на ден

Комби

Audi A4 Estate

sixt
A
5
5
5
Audi A4 Estate

от

$71.60 на ден

Стандартен

Peugeot 3008

rentscape
M
5
5
4
Peugeot 3008

от

$26.45 на ден

Стандартен

Renault Talisman

sixt
A
5
4
4
Renault Talisman

от

$61.53 на ден

SUV

Ford Kuga

rentscape
M
5
5
4
Ford Kuga

от

$31.82 на ден

SUV

BMW X1

sixt
A
5
5
4
BMW X1

от

$75.86 на ден

Със 7 седалки

Peugeot 5008

alamo
M
7
5
1
Peugeot 5008

от

$40.17 на ден

Със 9 седалки

Opel Vivaro

alamo
M
9
5
4
Opel Vivaro

от

$60.26 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class

sixt
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$70.75 на ден

Кабриолет

Fiat 500 Convertible

rentscape
M
4
2
1
Fiat 500 Convertible

от

$77.03 на ден

Луксозен

Audi A5

sixt
A
5
4
4
Audi A5

от

$82.01 на ден

Информация за DOLLAR на Рен, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на DOLLAR за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които DOLLAR предоставя на Рен, Летище [RNS].

Dollar Car Rental

Име на фирмата:

Dollar Car Rental

Адрес:

Airport De St Jacques, Rennes, 35000

Телефон:

+33 (0) 2 99 296025

Обекти на DOLLAR близо до летище RNS

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Рен, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Най-добри фирми за коли под наем на Рен, Летище [RNS]

Като алтернатива на DOLLAR има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Рен, Летище [RNS]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

SIXT Corporate

SIXT 104 reviews

8 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 166 reviews

7.9 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 261 reviews

7.9 / 10

Alamo EHI

Alamo 261 reviews

7.9 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 582 reviews

7.8 / 10

Hertz Corporate

Hertz 325 reviews

7.8 / 10

Enterprise Corporate

Enterprise 151 reviews

7.8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Рен, Летище [RNS], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от RENTSCAPE и SIXT. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Рен, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от RENTSCAPE и SIXT на Рен, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за RENTSCAPE кола под наем на Рен, Летище [RNS], разгледайте SUV-тата от DOLLAR5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Рен, Летище.

Ако търсите голяма кола на Рен, Летище, трябва да обмислите сделките от RENTSCAPE. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Рен, Летище, трябва да разгледате офертите от RENTSCAPE. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Рен, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

DOLLAR Рен, Летище Преглед на парк коли под наем

DOLLAR на Рен, Летище RNS предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Mini , Compact , Van , Estate , Standard , Suv , 7-seater , 9-seater , Fullsize , Convertible , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за DOLLAR Рен, Летище, подгответе се да вземете Peugeot 208, и Audi A1 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Peugeot 308, и Audi Q3 или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от DOLLAR Рен, Летище, можете да вземете Peugeot 3008, и Renault Talisman .

DOLLAR клас коли под наем в пълен размер на Рен, Летище включва следните модели на коли под наем: и Mercedes C Class .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от DOLLAR Рен, Летище, ще получите една от следните коли: Ford Kuga, и BMW X1 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от DOLLAR Рен, Летище се състои от следните модели коли: и Audi A5 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от DOLLAR Рен, Летище, можете да наемете и Peugeot 5008 .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от DOLLAR Рен, Летище, наличните модели коли ще бъдат и Fiat 500 Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от DOLLAR Рен, Летище според Вашата цел

DOLLAR осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от DOLLAR на Рен, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Рен, Летище, най-подходящите автомобили от DOLLAR са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от DOLLAR на Рен, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от DOLLAR на Рен, Летище.
  • За млади шофьори DOLLAR също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от DOLLAR на Рен, Летище.

Често задавани въпроси - DOLLAR рент а кар на Рен, Летище

Как да наема кола от DOLLAR на Рен, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от DOLLAR на летище RNS?

Най-евтината кола от DOLLAR на Рен, Летище е Peugeot 208. Съответната настояща цена е $18.37 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Рен, Летище?

Цените на бензин близо до летище RNS варират от $4.45 до $6.36.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при DOLLAR с дебитна карта на Рен, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

DOLLAR осигурява ли опция за детска седалка за кола на Рен, Летище [RNS]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Рен, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на DOLLAR кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!