Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Saint-malo []

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Saint-malo. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Renault Twingo

europcar
M
4
3
2
Renault Twingo

от

$25.17 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

europcar
M
5
3
2
Ford Fiesta

от

$28.39 на ден

Икономичен

Peugeot 2008

avis
M
5
5
2
Peugeot 2008

от

$78.02 на ден

Компактен

Fiat Tipo

europcar
M
5
5
3
Fiat Tipo

от

$30.82 на ден

Компактен

Renault Megane

avis
A
5
5
3
Renault Megane

от

$93.88 на ден

SUV

Nissan Qashqai

avis
M
5
5
4
Nissan Qashqai

от

$93.88 на ден

Миниван

Renault Scenic

avis
M
5
5
4
Renault Scenic

от

$93.88 на ден

Със 7 седалки

Peugeot 5008

avis
M
7
5
1
Peugeot 5008

от

$129.59 на ден

Информация за HERTZ на Saint-malo

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Saint-malo [].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

48 Bd De La Republique, St. Malo, 35400

Телефон:

02 99 563161

Обекти на HERTZ близо до летище

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Saint-malo. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Saint-malo []

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Saint-malo []. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Avis Europe Corporate

Avis 141 reviews

7.9 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 185 reviews

7.8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Saint-malo [], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от EUROPCAR и AVIS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Saint-malo.

За да откриете най-добрата сделка за AVIS кола под наем на Saint-malo [], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Saint-malo.

Ако търсите голяма кола на Saint-malo, трябва да обмислите сделките от AVIS. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

HERTZ Saint-malo Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Saint-malo предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Suv , Van , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Saint-malo, подгответе се да вземете Ford Fiesta, и Peugeot 2008 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Fiat Tipo, и Renault Megane или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Saint-malo, ще получите една от следните коли: и Nissan Qashqai .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от HERTZ Saint-malo, можете да наемете и Peugeot 5008 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Saint-malo според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Saint-malo за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Saint-malo, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Saint-malo за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Saint-malo.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Saint-malo.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Saint-malo

Как да наема кола от HERTZ на Saint-malo?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище ?

Най-евтината кола от HERTZ на Saint-malo е Renault Twingo. Съответната настояща цена е $25.17 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Saint-malo?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Saint-malo []?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Saint-malo?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!