Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем FLIZZR налични на Страсбург, Летище [SXB]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на FLIZZR на Страсбург, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Renault Twingo

europcar
M
4
3
2
Renault Twingo

от

$33.22 на ден

Мини

Chevrolet Spark

thrifty
M
4
3
2
Chevrolet Spark

от

$64.22 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

europcar
M
5
3
2
Ford Fiesta

от

$39.14 на ден

Икономичен

Peugeot 2008

avis
M
5
5
2
Peugeot 2008

от

$65.34 на ден

Компактен

Volkswagen Golf

dollar
M
5
5
3
Volkswagen Golf

от

$41.35 на ден

Компактен

Renault Captur

hertz
A
5
5
3
Renault Captur

от

$97.94 на ден

Стандартен

Peugeot 3008

sixt
M
5
5
4
Peugeot 3008

от

$55.75 на ден

Стандартен

Citroen C4 Picasso

budget
M
5
5
4
Citroen C4 Picasso

от

$111.07 на ден

Миниван

Citroen Berlingo

europcar
M
5
5
3
Citroen Berlingo

от

$62.17 на ден

Миниван

Ford C-Max

enterprise
M
5
5
4
Ford C-Max

от

$93.40 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class

sixt
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$76.24 на ден

SUV

BMW X1

sixt
M
5
5
4
BMW X1

от

$76.41 на ден

SUV

Nissan Qashqai

avis
M
5
5
4
Nissan Qashqai

от

$81.44 на ден

Комби

BMW 3 Series Estate

sixt
A
5
5
5
BMW 3 Series Estate

от

$77.04 на ден

Комби

Opel Insignia Estate

alamo
A
5
5
5
Opel Insignia Estate

от

$91.12 на ден

Със 7 седалки

Ford Grand C-Max

alamo
M
7
5
1
Ford Grand C-Max

от

$84.09 на ден

Със 7 седалки

Renault Espace

avis
M
7
5
2
Renault Espace

от

$185.96 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

sixt
A
5
4
4
Mercedes E Class

от

$90.38 на ден

Със 9 седалки

Renault Trafic

avis
M
9
5
4
Renault Trafic

от

$295.18 на ден

Информация за FLIZZR на Страсбург, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на FLIZZR за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които FLIZZR предоставя на Страсбург, Летище [SXB].

Flizzr

Име на фирмата:

Flizzr

Адрес:

A?roport int. de Strasbourg, Strasbourg, 67960

Телефон:

+33-820007498

Най-добри фирми за коли под наем на Страсбург, Летище [SXB]

Като алтернатива на FLIZZR има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Страсбург, Летище [SXB]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Thrifty Corporate

Thrifty 334 reviews

8 / 10

Hertz Corporate

Hertz 216 reviews

8 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 187 reviews

7.7 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 177 reviews

7.6 / 10

SIXT Corporate

SIXT 86 reviews

7.6 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 214 reviews

7.4 / 10

Enterprise Corporate

Enterprise 165 reviews

7.4 / 10

Alamo EHI

Alamo 216 reviews

7.1 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Страсбург, Летище [SXB], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от EUROPCAR и THRIFTY. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Страсбург, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от SIXT и BUDGET на Страсбург, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за SIXT кола под наем на Страсбург, Летище [SXB], разгледайте SUV-тата от FLIZZR5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Страсбург, Летище.

Ако търсите голяма кола на Страсбург, Летище, трябва да обмислите сделките от EUROPCAR и ENTERPRISE. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Страсбург, Летище, трябва да разгледате офертите от SIXT. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Страсбург, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

FLIZZR Страсбург, Летище Преглед на парк коли под наем

FLIZZR на Страсбург, Летище SXB предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Standard , Van , Fullsize , Suv , Estate , 7-seater , Luxury , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за FLIZZR Страсбург, Летище, подгответе се да вземете Ford Fiesta, и Peugeot 2008 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Volkswagen Golf, и Renault Captur или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от FLIZZR Страсбург, Летище, можете да вземете Peugeot 3008, и Citroen C4 Picasso .

FLIZZR клас коли под наем в пълен размер на Страсбург, Летище включва следните модели на коли под наем: и Mercedes C Class .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от FLIZZR Страсбург, Летище, ще получите една от следните коли: BMW X1, и Nissan Qashqai .

Премиум клас коли под наем, осигурен от FLIZZR Страсбург, Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes E Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от FLIZZR Страсбург, Летище, можете да наемете Ford Grand C-Max, и Renault Espace .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от FLIZZR Страсбург, Летище според Вашата цел

FLIZZR осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от FLIZZR на Страсбург, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Страсбург, Летище, най-подходящите автомобили от FLIZZR са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от FLIZZR на Страсбург, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от FLIZZR на Страсбург, Летище.
  • За млади шофьори FLIZZR също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от FLIZZR на Страсбург, Летище.

Често задавани въпроси - FLIZZR рент а кар на Страсбург, Летище

Как да наема кола от FLIZZR на Страсбург, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от FLIZZR на летище SXB?

Най-евтината кола от FLIZZR на Страсбург, Летище е Renault Twingo. Съответната настояща цена е $33.22 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Страсбург, Летище?

Цените на бензин близо до летище SXB варират от $5.30 до $6.27.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при FLIZZR с дебитна карта на Страсбург, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

FLIZZR осигурява ли опция за детска седалка за кола на Страсбург, Летище [SXB]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Страсбург, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на FLIZZR кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!