Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем KEDDY-BY-EUROPCAR налични на Турс, Летище [TUF]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на KEDDY-BY-EUROPCAR на Турс, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Fiat 500L

keddy by europcar
M
5
5
3
Fiat 500L

от

$38.71 на ден

Миниван

Ford Focus C-Max

keddy by europcar
M
5
5
3
Ford Focus C-Max

от

$87.82 на ден

Мини

Renault Twingo

alamo
M
4
3
1
Renault Twingo

от

$29.83 на ден

SUV

Opel Mokka

alamo
M
5
5
2
Opel Mokka

от

$30.17 на ден

SUV

Nissan X-Trail

europcar
A
5
5
2
Nissan X-Trail

от

$137.19 на ден

Икономичен

Opel Corsa

alamo
M
5
3
2
Opel Corsa

от

$31.49 на ден

Икономичен

Peugeot 208

enterprise
A
5
5
2
Peugeot 208

от

$47.24 на ден

Компактен

Citroen C4

alamo
M
5
5
3
Citroen C4

от

$36.46 на ден

Компактен

Volkswagen Golf

europcar
M
5
5
3
Volkswagen Golf

от

$79.32 на ден

Миниван

Renault Scenic

avis
M
5
5
3
Renault Scenic

от

$38.66 на ден

Миниван

Alfa Romeo Giulia

avis
A
5
5
3
Alfa Romeo Giulia

от

$86.46 на ден

Стандартен

Ford C-Max

alamo
M
5
4
4
Ford C-Max

от

$44.64 на ден

Стандартен

Citroen DS5

enterprise
A
5
5
4
Citroen DS5

от

$91.16 на ден

Комби

Opel Astra Estate

alamo
M
5
5
5
Opel Astra Estate

от

$44.75 на ден

Комби

Citroen C5 Estate

alamo
A
5
5
6
Citroen C5 Estate

от

$57.85 на ден

Със 7 седалки

Opel Zafira

alamo
M
7
5
1
Opel Zafira

от

$52.21 на ден

Със 7 седалки

Peugeot 5008

enterprise
A
7
5
1
Peugeot 5008

от

$92.82 на ден

Луксозен

Mercedes C Class

alamo
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$87.01 на ден

Информация за KEDDY-BY-EUROPCAR на Турс, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на KEDDY-BY-EUROPCAR за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които KEDDY-BY-EUROPCAR предоставя на Турс, Летище [TUF].

Keddy by Europcar

Име на фирмата:

Keddy by Europcar

Адрес:

40 RUE DE L'AEROPORT, TOURS, 37100

Телефон:

33 0 247858585

Обекти на KEDDY-BY-EUROPCAR близо до летище TUF

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Турс, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Турс, Летище [TUF]

Като алтернатива на KEDDY-BY-EUROPCAR има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Турс, Летище [TUF]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 254 reviews

7.7 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 220 reviews

7.5 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Турс, Летище [TUF], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и ALAMO. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Турс, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от ALAMO и ENTERPRISE на Турс, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за ALAMO кола под наем на Турс, Летище [TUF], разгледайте SUV-тата от KEDDY-BY-EUROPCAR5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Турс, Летище.

Ако търсите голяма кола на Турс, Летище, трябва да обмислите сделките от и AVIS. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Турс, Летище, трябва да разгледате офертите от ALAMO. Те представляват достатъчно Луксозен, на Турс, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

KEDDY-BY-EUROPCAR Турс, Летище Преглед на парк коли под наем

KEDDY-BY-EUROPCAR на Турс, Летище TUF предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Van , Mini , Suv , Economy , Standard , Estate , 7-seater , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за KEDDY-BY-EUROPCAR Турс, Летище, подгответе се да вземете Opel Corsa, и Peugeot 208 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Fiat 500L, Citroen C4, и Volkswagen Golf или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от KEDDY-BY-EUROPCAR Турс, Летище, можете да вземете Ford C-Max, и Citroen DS5 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от KEDDY-BY-EUROPCAR Турс, Летище, ще получите една от следните коли: Opel Mokka, и Nissan X-Trail .

Премиум клас коли под наем, осигурен от KEDDY-BY-EUROPCAR Турс, Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes C Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от KEDDY-BY-EUROPCAR Турс, Летище, можете да наемете Opel Zafira, и Peugeot 5008 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от KEDDY-BY-EUROPCAR Турс, Летище според Вашата цел

KEDDY-BY-EUROPCAR осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от KEDDY-BY-EUROPCAR на Турс, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Турс, Летище, най-подходящите автомобили от KEDDY-BY-EUROPCAR са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от KEDDY-BY-EUROPCAR на Турс, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от KEDDY-BY-EUROPCAR на Турс, Летище.
  • За млади шофьори KEDDY-BY-EUROPCAR също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от KEDDY-BY-EUROPCAR на Турс, Летище.

Често задавани въпроси - KEDDY-BY-EUROPCAR рент а кар на Турс, Летище

Как да наема кола от KEDDY-BY-EUROPCAR на Турс, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от KEDDY-BY-EUROPCAR на летище TUF?

Най-евтината кола от KEDDY-BY-EUROPCAR на Турс, Летище е Fiat 500L. Съответната настояща цена е $38.71 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Турс, Летище?

Цените на бензин близо до летище TUF варират от $4.50 до $6.62.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при KEDDY-BY-EUROPCAR с дебитна карта на Турс, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

KEDDY-BY-EUROPCAR осигурява ли опция за детска седалка за кола на Турс, Летище [TUF]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Турс, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на KEDDY-BY-EUROPCAR кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!