Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Летище Аугсбург [AGB]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Летище Аугсбург. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Opel Adam

sixt
M
4
3
2
Opel Adam

от

$31.61 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo

sixt
M
5
5
2
Volkswagen Polo

от

$32.13 на ден

Компактен

Ford Puma

sixt
M
5
5
3
Ford Puma

от

$35.78 на ден

Компактен

Audi A3

europcar
A
5
3
3
Audi A3

от

$50.67 на ден

Миниван

Volkswagen Touran

sixt
M
5
5
4
Volkswagen Touran

от

$42.54 на ден

Комби

Ford Mondeo Estate

sixt
M
5
5
5
Ford Mondeo Estate

от

$42.90 на ден

Комби

Volvo V60 Estate

europcar
M
5
5
5
Volvo V60 Estate

от

$60.37 на ден

SUV

Volkswagen Tiguan

sixt
M
5
5
4
Volkswagen Tiguan

от

$43.76 на ден

Стандартен

Audi A3 Saloon

sixt
M
5
5
4
Audi A3 Saloon

от

$44.64 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

sixt
M
5
4
4
BMW 3 Series

от

$48.97 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

sixt
A
5
4
4
Mercedes E Class

от

$52.63 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Sharan

sixt
M
7
5
2
Volkswagen Sharan

от

$65.31 на ден

Със 9 седалки

Mercedes Vito Traveliner

europcar
A
9
5
4
Mercedes Vito Traveliner

от

$81.67 на ден

Със 9 седалки

Mercedes Vito

sixt
A
9
5
4
Mercedes Vito

от

$104.22 на ден

Информация за HERTZ на Летище Аугсбург

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Летище Аугсбург [AGB].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

Телефон:

Обекти на HERTZ близо до летище AGB

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Летище Аугсбург. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Аугсбург [AGB]

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Аугсбург [AGB]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

SIXT Corporate

SIXT 61 reviews

7.6 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 99 reviews

7.3 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Аугсбург [AGB], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от SIXT и EUROPCAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Аугсбург.

Голям брой средни коли се предоставя от SIXT на Летище Аугсбург. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за SIXT кола под наем на Летище Аугсбург [AGB], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Летище Аугсбург.

Ако търсите голяма кола на Летище Аугсбург, трябва да обмислите сделките от SIXT. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Летище Аугсбург, трябва да разгледате офертите от SIXT. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Летище Аугсбург, за да задоволят всяка прищявка.

HERTZ Летище Аугсбург Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Летище Аугсбург AGB предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Van , Estate , Suv , Standard , Fullsize , Luxury , 7-seater , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Летище Аугсбург, подгответе се да вземете и Volkswagen Polo или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Ford Puma, и Audi A3 или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Летище Аугсбург, можете да вземете и Audi A3 Saloon .

HERTZ клас коли под наем в пълен размер на Летище Аугсбург включва следните модели на коли под наем: и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Летище Аугсбург, ще получите една от следните коли: и Volkswagen Tiguan .

Премиум клас коли под наем, осигурен от HERTZ Летище Аугсбург се състои от следните модели коли: и Mercedes E Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от HERTZ Летище Аугсбург, можете да наемете и Volkswagen Sharan .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Летище Аугсбург според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Летище Аугсбург за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Аугсбург, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Летище Аугсбург за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Летище Аугсбург.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Летище Аугсбург.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Летище Аугсбург

Как да наема кола от HERTZ на Летище Аугсбург?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище AGB?

Най-евтината кола от HERTZ на Летище Аугсбург е Opel Adam. Съответната настояща цена е $31.61 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Летище Аугсбург?

Цените на бензин близо до летище AGB варират от $5.75 до $6.59.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Летище Аугсбург?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Аугсбург [AGB]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Аугсбург?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!