Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Летище Шьонефелд Берлин [SXF]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Летище Шьонефелд Берлин. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Toyota Aygo

national
M
4
3
1
Toyota Aygo

от

$25.48 на ден

Мини

Fiat 500

avis
M
4
3
1
Fiat 500

от

$53.66 на ден

Компактен

Opel Astra

national
A
5
5
3
Opel Astra

от

$30.90 на ден

Компактен

Volkswagen Golf

avis
M
5
5
3
Volkswagen Golf

от

$66.92 на ден

Икономичен

Skoda Fabia

interrent
M
4
5
2
Skoda Fabia

от

$31.49 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo

avis
M
5
3
2
Volkswagen Polo

от

$54.76 на ден

Стандартен

Skoda Superb

national
M
5
4
4
Skoda Superb

от

$33.81 на ден

Стандартен

Mercedes C Class

avis
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$90.02 на ден

SUV

Seat Arona

alamo
M
5
5
3
Seat Arona

от

$35.40 на ден

SUV

BMW X5

flizzr
A
5
5
6
BMW X5

от

$109.85 на ден

Миниван

Ford S-Max

national
M
5
5
4
Ford S-Max

от

$37.21 на ден

Миниван

Renault Scenic

enterprise
M
5
5
4
Renault Scenic

от

$527.10 на ден

Със 9 седалки

Ford C-Max

enterprise
M
9
5
4
Ford C-Max

от

$41.16 на ден

Със 9 седалки

Mercedes Vito Traveliner

avis
A
9
5
4
Mercedes Vito Traveliner

от

$185.45 на ден

Комби

Skoda Fabia Estate

interrent
M
5
5
4
Skoda Fabia Estate

от

$41.65 на ден

Комби

Volvo V60 Estate

budget
A
5
5
5
Volvo V60 Estate

от

$99.01 на ден

Кабриолет

Mini Cooper Convertible

sixt
M
4
2
2
Mini Cooper Convertible

от

$61.64 на ден

Луксозен

Audi A6

flizzr
A
5
4
4
Audi A6

от

$69.09 на ден

Луксозен

BMW 7 Series

avis
A
5
4
4
BMW 7 Series

от

$194.43 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

buchbinder
M
5
4
4
BMW 3 Series

от

$79.30 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Sharan

flizzr
M
7
5
2
Volkswagen Sharan

от

$81.13 на ден

Със 7 седалки

Ford Galaxy

budget
A
7
5
2
Ford Galaxy

от

$151.85 на ден

Информация за HERTZ на Летище Шьонефелд Берлин

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Летище Шьонефелд Берлин [SXF].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

Schoenefeld Airport, Berlin, 12529

Телефон:

+49 30 6091 5733

Обекти на HERTZ близо до летище SXF

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Летище Шьонефелд Берлин. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Шьонефелд Берлин [SXF]

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Шьонефелд Берлин [SXF]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Enterprise Corporate

Enterprise 8 reviews

8.3 / 10

FLIZZR Corporate

FLIZZR 13 reviews

8 / 10

Dollar Corporate

Dollar 44 reviews

7.9 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 18 reviews

7.8 / 10

SIXT Corporate

SIXT 75 reviews

7.8 / 10

Alamo EHI

Alamo 8 reviews

7.6 / 10

InterRent (Global)

InterRent 16 reviews

7.3 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 48 reviews

7 / 10

Buchbinder

Buchbinder 74 reviews

7 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 19 reviews

6.9 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 11 reviews

6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Шьонефелд Берлин [SXF], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от NATIONAL и AVIS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Шьонефелд Берлин.

Голям брой средни коли се предоставя от NATIONAL и AVIS на Летище Шьонефелд Берлин. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за ALAMO кола под наем на Летище Шьонефелд Берлин [SXF], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Летище Шьонефелд Берлин.

Ако търсите голяма кола на Летище Шьонефелд Берлин, трябва да обмислите сделките от NATIONAL и ENTERPRISE. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Летище Шьонефелд Берлин, трябва да разгледате офертите от SIXT. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Летище Шьонефелд Берлин, за да задоволят всяка прищявка.

HERTZ Летище Шьонефелд Берлин Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Летище Шьонефелд Берлин SXF предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Compact , Economy , Standard , Suv , Van , 9-seater , Estate , Convertible , Luxury , Fullsize , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Летище Шьонефелд Берлин, подгответе се да вземете Skoda Fabia, и Volkswagen Polo или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Opel Astra, и Volkswagen Golf или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Летище Шьонефелд Берлин, можете да вземете Skoda Superb, и Mercedes C Class .

HERTZ клас коли под наем в пълен размер на Летище Шьонефелд Берлин включва следните модели на коли под наем: и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Летище Шьонефелд Берлин, ще получите една от следните коли: Seat Arona, и BMW X5 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от HERTZ Летище Шьонефелд Берлин се състои от следните модели коли: Audi A6, и BMW 7 Series .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от HERTZ Летище Шьонефелд Берлин, можете да наемете Volkswagen Sharan, и Ford Galaxy .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от HERTZ Летище Шьонефелд Берлин, наличните модели коли ще бъдат и Mini Cooper Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Летище Шьонефелд Берлин според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Летище Шьонефелд Берлин за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Шьонефелд Берлин, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Летище Шьонефелд Берлин за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Летище Шьонефелд Берлин.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Летище Шьонефелд Берлин.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Летище Шьонефелд Берлин

Как да наема кола от HERTZ на Летище Шьонефелд Берлин?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище SXF?

Най-евтината кола от HERTZ на Летище Шьонефелд Берлин е Toyota Aygo. Съответната настояща цена е $25.48 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Летище Шьонефелд Берлин?

Цените на бензин близо до летище SXF варират от $5.53 до $6.64.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Летище Шьонефелд Берлин?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Шьонефелд Берлин [SXF]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Шьонефелд Берлин?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!