Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в BN

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в BN. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в BN, е маркирана в червено.

AVIS Car Rental от$215.55 от$193.41 от$236.49
Budget Car Rental от$115.95 от$127.91 от$151.78
Europcar от$140.82 от$154.58 от$216.76
Alamo от$149.32 от$156.80 от$246.33 от$307.12

Най-добрите коли под наем фирми в BN

Агенциите за коли под наем в BN могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 264 reviews

8.2 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 56 reviews

7 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в BN. Класите коли под наем, които могат да се наемат в BN, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV да се Екзотичен, Със 7 седалки, Със 9 седалки. Най-голямата колекция коли на BN се предоставя от Global rent a car.

В BN, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. AVIS, EUROPCAR предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в BN.

Коли под наем в близост до места BN

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в BN, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

BN Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в BN, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Fiat 500, Opel Adam, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Hyundai i20, Ford Fiesta, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Opel Crossland X, BMW 1 Series, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Skoda Superb, Mercedes C Class, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място BMW 3 Series, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Renault Espace, Volkswagen MultiVan, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Ford Grand C-Max, Mercedes V Class, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Nissan Qashqai, BMW X5, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Mercedes E Class, BMW 7 Series, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Mercedes SLK Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в BN

Как да наема кола в BN?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в BN?

Цените за наем на кола в BN варират от $44.39 на ден до $428.86 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в BN?

Най-евтината сделка за коли под наем в BN може да се намери в Bonn - North. Цените за коли под наем стартират от $44.39 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в BN?

В BN можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV, Екзотичен, Със 7 седалки, и Със 9 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в BN?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е EUROPCAR Corporate with an average score of 8.2/1. Най-евтината кола от EUROPCAR Corporate в BN е Volkswagen MultiVan. Настоящата съответна цена е $405.76 на ден.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в BN?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в BN?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.