Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем CARO налични на Летище Дортмунд [DTM]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на CARO на Летище Дортмунд. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Volkswagen Up

europcar
M
4
3
2
Volkswagen Up

от

$38.99 на ден

Мини

Fiat 500

avis
M
4
3
1
Fiat 500

от

$124.51 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo

europcar
M
5
3
2
Volkswagen Polo

от

$40.39 на ден

Икономичен

Opel Corsa

budget
M
4
3
2
Opel Corsa

от

$123.94 на ден

Компактен

Opel Astra

europcar
M
5
3
3
Opel Astra

от

$44.05 на ден

Компактен

Ford Focus

budget
M
5
5
3
Ford Focus

от

$137.16 на ден

Комби

Renault Megane Estate

europcar
M
5
5
4
Renault Megane Estate

от

$46.62 на ден

Комби

Mercedes C Class Estate

avis
A
5
5
5
Mercedes C Class Estate

от

$194.67 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

europcar
M
5
5
4
Skoda Octavia

от

$48.70 на ден

Стандартен

Mercedes C Class

avis
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$186.08 на ден

SUV

Nissan Qashqai

europcar
M
5
5
4
Nissan Qashqai

от

$50.84 на ден

SUV

Peugeot 3008

avis
M
5
5
4
Peugeot 3008

от

$170.60 на ден

Миниван

Volkswagen Touran

europcar
M
5
5
4
Volkswagen Touran

от

$51.50 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

europcar
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$64.16 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

europcar
A
5
4
4
Mercedes E Class

от

$76.26 на ден

Луксозен

BMW 7 Series

avis
A
5
4
4
BMW 7 Series

от

$455.45 на ден

Със 7 седалки

Renault Espace

buchbinder
M
7
5
1
Renault Espace

от

$133.66 на ден

Със 7 седалки

Ford Galaxy

europcar
M
7
5
1
Ford Galaxy

от

$240.74 на ден

Със 9 седалки

Mercedes Vito Traveliner

europcar
A
9
5
4
Mercedes Vito Traveliner

от

$149.41 на ден

Информация за CARO на Летище Дортмунд

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на CARO за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които CARO предоставя на Летище Дортмунд [DTM].

CARO Car Rental

Име на фирмата:

CARO Car Rental

Адрес:

Flughafenring 11, Dortmund, 44319

Телефон:

+49 421 3385 3380

Обекти на CARO близо до летище DTM

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Летище Дортмунд. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Дортмунд [DTM]

Като алтернатива на CARO има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Дортмунд [DTM]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

FLIZZR Corporate

FLIZZR 98 reviews

8 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 212 reviews

7.9 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 227 reviews

7.9 / 10

SIXT Corporate

SIXT 76 reviews

7.8 / 10

Hertz Corporate

Hertz 169 reviews

7.8 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 180 reviews

7.6 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 48 reviews

7.2 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Дортмунд [DTM], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от EUROPCAR и AVIS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Дортмунд.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR и AVIS на Летище Дортмунд. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Летище Дортмунд [DTM], разгледайте SUV-тата от CARO5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Летище Дортмунд.

Ако търсите голяма кола на Летище Дортмунд, трябва да обмислите сделките от EUROPCAR. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Летище Дортмунд, трябва да разгледате офертите от EUROPCAR. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Летище Дортмунд, за да задоволят всяка прищявка.

CARO Летище Дортмунд Преглед на парк коли под наем

CARO на Летище Дортмунд DTM предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Estate , Standard , Suv , Van , Fullsize , Luxury , 7-seater , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за CARO Летище Дортмунд, подгответе се да вземете Volkswagen Polo, и Opel Corsa или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Opel Astra, и Ford Focus или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от CARO Летище Дортмунд, можете да вземете Skoda Octavia, и Mercedes C Class .

CARO клас коли под наем в пълен размер на Летище Дортмунд включва следните модели на коли под наем: и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от CARO Летище Дортмунд, ще получите една от следните коли: Nissan Qashqai, и Peugeot 3008 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от CARO Летище Дортмунд се състои от следните модели коли: Mercedes E Class, и BMW 7 Series .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от CARO Летище Дортмунд, можете да наемете Renault Espace, и Ford Galaxy .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от CARO Летище Дортмунд според Вашата цел

CARO осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от CARO на Летище Дортмунд за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Дортмунд, най-подходящите автомобили от CARO са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от CARO на Летище Дортмунд за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от CARO на Летище Дортмунд.
  • За млади шофьори CARO също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от CARO на Летище Дортмунд.

Често задавани въпроси - CARO рент а кар на Летище Дортмунд

Как да наема кола от CARO на Летище Дортмунд?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от CARO на летище DTM?

Най-евтината кола от CARO на Летище Дортмунд е Volkswagen Up. Съответната настояща цена е $38.99 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Летище Дортмунд?

Цените на бензин близо до летище DTM варират от $5.69 до $6.18.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при CARO с дебитна карта на Летище Дортмунд?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

CARO осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Дортмунд [DTM]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Дортмунд?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на CARO кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!