Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем KEDDY-BY-EUROPCAR налични на Duisburg []

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на KEDDY-BY-EUROPCAR на Duisburg. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Volkswagen Up

europcar
M
4
3
1
Volkswagen Up

от

$19.01 на ден

Мини

Opel Adam

sixt
M
4
3
1
Opel Adam

от

$26.95 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

global rent a car
M
5
3
2
Ford Fiesta

от

$19.65 на ден

Икономичен

Audi A1

europcar
M
5
5
2
Audi A1

от

$48.54 на ден

Компактен

Opel Astra

europcar
M
5
3
3
Opel Astra

от

$22.19 на ден

Компактен

Peugeot 307

sixt
A
5
5
3
Peugeot 307

от

$218.07 на ден

Комби

Seat Ibiza Estate

europcar
M
5
5
4
Seat Ibiza Estate

от

$23.57 на ден

Комби

Opel Insignia Sports Estate

buchbinder
A
5
5
6
Opel Insignia Sports Estate

от

$91.21 на ден

Стандартен

Volkswagen Passat

europcar
M
5
4
4
Volkswagen Passat

от

$24.26 на ден

Стандартен

Skoda Superb

budget
A
5
4
4
Skoda Superb

от

$45.80 на ден

SUV

Ford Kuga

global rent a car
M
5
5
2
Ford Kuga

от

$32.12 на ден

SUV

Volkswagen Touareg

europcar
A
5
5
5
Volkswagen Touareg

от

$244.64 на ден

Луксозен

Mercedes C Class

avis
M
5
4
4
Mercedes C Class

от

$33.31 на ден

Луксозен

Mercedes S Class

sixt
A
5
4
5
Mercedes S Class

от

$145.14 на ден

Със 7 седалки

Opel Zafira

global rent a car
M
7
5
1
Opel Zafira

от

$33.47 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Multivan

europcar
A
7
5
1
Volkswagen Multivan

от

$74.85 на ден

Миниван

Volkswagen Touran

europcar
M
5
5
3
Volkswagen Touran

от

$37.44 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

europcar
A
5
4
3
BMW 3 Series

от

$38.57 на ден

В пълен размер

Audi A5

europcar
A
4
4
4
Audi A5

от

$52.13 на ден

Кабриолет

Volkswagen Eos Convertible

sixt
M
4
2
2
Volkswagen Eos Convertible

от

$40.06 на ден

Кабриолет

Fiat 500 Convertible

europcar
M
4
2
1
Fiat 500 Convertible

от

$85.35 на ден

Със 9 седалки

Volkswagen Caravelle

global rent a car
M
9
5
5
Volkswagen Caravelle

от

$56.90 на ден

Със 9 седалки

Opel Vivaro

sixt
M
9
5
5
Opel Vivaro

от

$116.54 на ден

Информация за KEDDY-BY-EUROPCAR на Duisburg

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на KEDDY-BY-EUROPCAR за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които KEDDY-BY-EUROPCAR предоставя на Duisburg [].

Keddy by Europcar

Име на фирмата:

Keddy by Europcar

Адрес:

MAINSTRASSE 19, DUISBURG, 47051

Телефон:

49 0203 335096

Бонуси

  • - Пътна помощ
  • - ограничен пробег

Обекти на KEDDY-BY-EUROPCAR близо до летище

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Duisburg. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Duisburg []

Като алтернатива на KEDDY-BY-EUROPCAR има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Duisburg []. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 206 reviews

7.9 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 217 reviews

7.9 / 10

SIXT Corporate

SIXT 77 reviews

7.7 / 10

Buchbinder

Buchbinder 69 reviews

7 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 45 reviews

6.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Duisburg [], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от EUROPCAR и SIXT. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Duisburg.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR и BUDGET на Duisburg. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

Ако търсите голяма кола на Duisburg, трябва да обмислите сделките от EUROPCAR. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Duisburg, трябва да разгледате офертите от AVIS. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Duisburg, за да задоволят всяка прищявка.

KEDDY-BY-EUROPCAR Duisburg Преглед на парк коли под наем

KEDDY-BY-EUROPCAR на Duisburg предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Estate , Standard , Suv , Luxury , 7-seater , Van , Fullsize , Convertible , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за KEDDY-BY-EUROPCAR Duisburg, подгответе се да вземете Ford Fiesta, и Audi A1 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Opel Astra, и Peugeot 307 или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от KEDDY-BY-EUROPCAR Duisburg, можете да вземете Volkswagen Passat, и Skoda Superb .

KEDDY-BY-EUROPCAR клас коли под наем в пълен размер на Duisburg включва следните модели на коли под наем: BMW 3 Series, и Audi A5 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от KEDDY-BY-EUROPCAR Duisburg, ще получите една от следните коли: Ford Kuga, и Volkswagen Touareg .

Премиум клас коли под наем, осигурен от KEDDY-BY-EUROPCAR Duisburg се състои от следните модели коли: Mercedes C Class, и Mercedes S Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от KEDDY-BY-EUROPCAR Duisburg, можете да наемете Opel Zafira, и Volkswagen Multivan .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от KEDDY-BY-EUROPCAR Duisburg, наличните модели коли ще бъдат Volkswagen Eos Convertible, и Fiat 500 Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от KEDDY-BY-EUROPCAR Duisburg според Вашата цел

KEDDY-BY-EUROPCAR осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от KEDDY-BY-EUROPCAR на Duisburg за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Duisburg, най-подходящите автомобили от KEDDY-BY-EUROPCAR са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от KEDDY-BY-EUROPCAR на Duisburg за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от KEDDY-BY-EUROPCAR на Duisburg.
  • За млади шофьори KEDDY-BY-EUROPCAR също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от KEDDY-BY-EUROPCAR на Duisburg.

Често задавани въпроси - KEDDY-BY-EUROPCAR рент а кар на Duisburg

Как да наема кола от KEDDY-BY-EUROPCAR на Duisburg?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от KEDDY-BY-EUROPCAR на летище ?

Най-евтината кола от KEDDY-BY-EUROPCAR на Duisburg е Volkswagen Up. Съответната настояща цена е $19.01 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при KEDDY-BY-EUROPCAR с дебитна карта на Duisburg?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

KEDDY-BY-EUROPCAR осигурява ли опция за детска седалка за кола на Duisburg []?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Duisburg?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на KEDDY-BY-EUROPCAR кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!