Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Дюселдорф

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Дюселдорф. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Дюселдорф, е маркирана в червено.

AVIS Car Rental от$129.45 от$317.76 от$114.84
Europcar от$33.77 от$36.63 от$40.93 от$65.94 от$60.17 от$44.19 от$42.61
Alamo от$121.37 от$165.50 от$264.80 от$132.40
Budget Car Rental от$84.74 от$94.16 от$114.84

Най-добрите коли под наем фирми в Дюселдорф

Агенциите за коли под наем в Дюселдорф могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

SIXT Corporate

SIXT 87 reviews

7.7 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Дюселдорф. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Дюселдорф, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван да се Екзотичен, Със 7 седалки. Най-голямата колекция коли на Дюселдорф се предоставя от Europcar.

В Дюселдорф, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. SIXT, INTERNATIONAL SUPPLIER, FLIZZR предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Дюселдорф.

Коли под наем в близост до места Дюселдорф

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Дюселдорф, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Дюселдорф Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Дюселдорф, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Volkswagen Up, Toyota Aygo أو ما شابه, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Volkswagen Polo, Opel Corsa أو ما شابه, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Opel Astra أو ما شابه, Ford Focus أو ما شابه, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Skoda Octavia أو ما شابه, Audi A4 أو ما شابه, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място BMW 3 Series أو ما شابه, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Volkswagen Sharan أو ما شابه, Volkswagen MultiVan, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Volkswagen Touran, Ford C-Max أو ما شابه, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Nissan Qashqai أو ما شابه, Nissan Juke أو ما شابه, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Mercedes E Class أو ما شابه, BMW 7 Series أو ما شابه, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Mini Cooper Convertible أو ما شابه, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Дюселдорф

Как да наема кола в Дюселдорф?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Дюселдорф?

Цените за наем на кола в Дюселдорф варират от $32.56 на ден до $121.26 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Дюселдорф?

Най-евтината сделка за коли под наем в Дюселдорф може да се намери в Düsseldorf - Seestern. Цените за коли под наем стартират от $32.56 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Дюселдорф?

В Дюселдорф можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, Екзотичен, и Със 7 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Дюселдорф?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е SIXT Corporate with an average score of 7.7/1. Най-евтината кола от SIXT Corporate в Дюселдорф е BMW 3 Series أو ما شابه. Настоящата съответна цена е $51.69 на ден.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Дюселдорф?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Дюселдорф?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.