Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Летище Хан Франкфурт [HHN]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Летище Хан Франкфурт. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Opel Astra

europcar
M
5
3
3
Opel Astra

от

$89.78 на ден

Компактен

BMW 1 Series

flizzr
M
5
5
3
BMW 1 Series

от

$131.32 на ден

Комби

Renault Megane Estate

europcar
M
5
5
4
Renault Megane Estate

от

$97.02 на ден

Комби

Audi A6 Estate

flizzr
A
5
5
6
Audi A6 Estate

от

$173.33 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

europcar
M
5
5
4
Skoda Octavia

от

$107.08 на ден

Стандартен

Audi A3 Saloon

sixt
M
5
5
4
Audi A3 Saloon

от

$134.11 на ден

SUV

Nissan Qashqai

europcar
M
5
5
4
Nissan Qashqai

от

$108.66 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo

flizzr
M
5
3
2
Volkswagen Polo

от

$111.24 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

europcar
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$117.93 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

europcar
A
5
4
4
Mercedes E Class

от

$131.45 на ден

Миниван

Volkswagen Touran

flizzr
M
5
5
4
Volkswagen Touran

от

$133.93 на ден

Информация за THRIFTY на Летище Хан Франкфурт

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Летище Хан Франкфурт [HHN].

Thrifty Car Rental

Име на фирмата:

Thrifty Car Rental

Адрес:

Телефон:

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Хан Франкфурт [HHN]

Като алтернатива на THRIFTY има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Хан Франкфурт [HHN]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 9 reviews

9.3 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 48 reviews

9.2 / 10

Buchbinder

Buchbinder 10 reviews

9.2 / 10

FLIZZR Corporate

FLIZZR 100 reviews

8 / 10

Dollar Corporate

Dollar 43 reviews

7.9 / 10

SIXT Corporate

SIXT 7 reviews

7.7 / 10

Hertz Corporate

Hertz 15 reviews

7.7 / 10

InterRent (Global)

InterRent 14 reviews

7 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 45 reviews

6.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Хан Франкфурт [HHN], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от EUROPCAR и FLIZZR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Хан Франкфурт.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR и SIXT на Летище Хан Франкфурт. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Летище Хан Франкфурт [HHN], разгледайте SUV-тата от THRIFTY5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Летище Хан Франкфурт.

Ако търсите голяма кола на Летище Хан Франкфурт, трябва да обмислите сделките от FLIZZR. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Летище Хан Франкфурт, трябва да разгледате офертите от EUROPCAR. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Летище Хан Франкфурт, за да задоволят всяка прищявка.

THRIFTY Летище Хан Франкфурт Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Летище Хан Франкфурт HHN предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Estate , Standard , Suv , Economy , Fullsize , Luxury , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Летище Хан Франкфурт, подгответе се да вземете и Volkswagen Polo или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Opel Astra, и BMW 1 Series или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Летище Хан Франкфурт, можете да вземете Skoda Octavia, и Audi A3 Saloon .

THRIFTY клас коли под наем в пълен размер на Летище Хан Франкфурт включва следните модели на коли под наем: и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Летище Хан Франкфурт, ще получите една от следните коли: и Nissan Qashqai .

Премиум клас коли под наем, осигурен от THRIFTY Летище Хан Франкфурт се състои от следните модели коли: и Mercedes E Class .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Летище Хан Франкфурт според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Летище Хан Франкфурт за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Хан Франкфурт, най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Летище Хан Франкфурт за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Летище Хан Франкфурт.
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Летище Хан Франкфурт.

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Летище Хан Франкфурт

Как да наема кола от THRIFTY на Летище Хан Франкфурт?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище HHN?

Най-евтината кола от THRIFTY на Летище Хан Франкфурт е Opel Astra. Съответната настояща цена е $89.78 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Летище Хан Франкфурт?

Цените на бензин близо до летище HHN варират от $5.69 до $6.62.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Летище Хан Франкфурт?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Хан Франкфурт [HHN]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Хан Франкфурт?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!