Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Летище Фридрихсхафен [FDH]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Летище Фридрихсхафен. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Skoda Scala

sixt
M
5
5
3
Skoda Scala

от

$36.39 на ден

Компактен

Mercedes A Class

sixt
A
5
3
3
Mercedes A Class

от

$83.86 на ден

Миниван

Volkswagen Touran

sixt
M
5
5
4
Volkswagen Touran

от

$42.32 на ден

Комби

Ford Mondeo Estate

sixt
M
5
5
5
Ford Mondeo Estate

от

$42.62 на ден

Комби

BMW 5 Series Estate

flizzr
A
5
5
6
BMW 5 Series Estate

от

$122.04 на ден

SUV

Volkswagen Tiguan

sixt
M
5
5
4
Volkswagen Tiguan

от

$43.50 на ден

SUV

Nissan Qashqai

europcar
M
5
5
4
Nissan Qashqai

от

$64.85 на ден

Стандартен

Audi A3 Saloon

sixt
M
5
5
4
Audi A3 Saloon

от

$44.38 на ден

Стандартен

Opel Insignia

sixt
A
5
4
4
Opel Insignia

от

$80.08 на ден

Мини

Volkswagen Up

europcar
M
4
3
2
Volkswagen Up

от

$50.32 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo

europcar
M
5
3
2
Volkswagen Polo

от

$51.78 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

sixt
A
5
4
4
Mercedes E Class

от

$57.70 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

europcar
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$72.10 на ден

Със 9 седалки

Mercedes Vito Traveliner

europcar
A
9
5
4
Mercedes Vito Traveliner

от

$162.60 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen MultiVan

europcar
A
7
5
1
Volkswagen MultiVan

от

$167.79 на ден

Информация за HERTZ на Летище Фридрихсхафен

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Летище Фридрихсхафен [FDH].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

Car Hire Pavilion, Friedrichshafen, 88046

Телефон:

07541287828

Обекти на HERTZ близо до летище FDH

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Летище Фридрихсхафен. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Фридрихсхафен [FDH]

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Фридрихсхафен [FDH]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

SIXT Corporate

SIXT 547 reviews

8.1 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 685 reviews

7.9 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 458 reviews

7.8 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 355 reviews

7.6 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 223 reviews

7.4 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Фридрихсхафен [FDH], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от SIXT и EUROPCAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Фридрихсхафен.

Голям брой средни коли се предоставя от SIXT и EUROPCAR на Летище Фридрихсхафен. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за SIXT кола под наем на Летище Фридрихсхафен [FDH], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Летище Фридрихсхафен.

Ако търсите голяма кола на Летище Фридрихсхафен, трябва да обмислите сделките от SIXT. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Летище Фридрихсхафен, трябва да разгледате офертите от SIXT. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Летище Фридрихсхафен, за да задоволят всяка прищявка.

HERTZ Летище Фридрихсхафен Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Летище Фридрихсхафен FDH предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Van , Estate , Suv , Standard , Mini , Economy , Luxury , Fullsize , 9-seater , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Летище Фридрихсхафен, подгответе се да вземете и Volkswagen Polo или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Skoda Scala, и Mercedes A Class или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Летище Фридрихсхафен, можете да вземете Audi A3 Saloon, и Opel Insignia .

HERTZ клас коли под наем в пълен размер на Летище Фридрихсхафен включва следните модели на коли под наем: и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Летище Фридрихсхафен, ще получите една от следните коли: Volkswagen Tiguan, и Nissan Qashqai .

Премиум клас коли под наем, осигурен от HERTZ Летище Фридрихсхафен се състои от следните модели коли: и Mercedes E Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от HERTZ Летище Фридрихсхафен, можете да наемете и Volkswagen MultiVan .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Летище Фридрихсхафен според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Летище Фридрихсхафен за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Фридрихсхафен, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Летище Фридрихсхафен за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Летище Фридрихсхафен.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Летище Фридрихсхафен.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Летище Фридрихсхафен

Как да наема кола от HERTZ на Летище Фридрихсхафен?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище FDH?

Най-евтината кола от HERTZ на Летище Фридрихсхафен е Skoda Scala. Съответната настояща цена е $36.39 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Летище Фридрихсхафен?

Цените на бензин близо до летище FDH варират от $4.87 до $6.19.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Летище Фридрихсхафен?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Фридрихсхафен [FDH]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Фридрихсхафен?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!