Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем за под 25-годишни на Летище Фридрихсхафен [FDH]

Проверете нашата таблица, за да научите цените на колите под наем за млади шофьори на Летище Фридрихсхафен, класите на коли под наем, които са налични за шофьори под 25 годишни, и доставчиците, които предоставят на младите шофьори коли под наем на летище FDH.

За да направим селекцията Ви по-лесна, ние маркирахме най-евтината сделка за всеки клас коли под наем в червено.

Икономичен

Икономичен

Компактен

Компактен

В пълен размер

В пълен размер

SUV

SUV

Стандартен

Стандартен

Луксозен

Луксозен

Миниван

Миниван

SIXT Rent A Car от$36.39 от$95.95 от$43.50 от$44.38 от$57.70 от$42.32
Europcar от$51.78 от$56.84 от$72.10 от$64.85
Flizzr от$43.04 от$51.10

Обекти за коли под наем за под 25-годишни близо до Летище Фридрихсхафен

За да се направи най-добрата селекция от сделки за коли под наем, прегледайте и офертите за коли под наем за млади шофьорина обекти за коли под наем вътре в и извън летищата, най-близко до Летище Фридрихсхафен. Наличността на коли, цените и таксите за шофьори под 25 години обичайно са различни при различните обекти за вземане.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем за под 25-годишни на Летище Фридрихсхафен [FDH]

Агенции за коли под наем, които оперират на Летище Фридрихсхафен и предоставят коли под наем за шофьори под 25 години, имат различни условия за коли под наем и средни рейтинги от предишните ни клиенти. За да имате безгрижно пътуване, имайте напредвид и двата критерия, когато избирате доставчик.

SIXT Corporate

SIXT 547 reviews

8.1 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 685 reviews

7.9 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 458 reviews

7.8 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 355 reviews

7.6 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 223 reviews

7.4 / 10

Минималното възрастово изискване, за да наемете кола на Летище Фридрихсхафен, е 25 години. Все пак бихте могли да си наемете кола на Летище Фридрихсхафен, дори ако сте по-млади от 25 години. Обърнете особено внимание на възрастови ограничения за доставчици на коли под наем и ще намерите сделки за шофьори на възраст от 21 до 24 години.

В повечето случаи шофьорите под 25 години трябва да платят допълнителна такса за млад шофьор. Но тази такса обикновено е по-ниска за 21-24-годишни шофьори, отколкото за шофьори на възраст от 18 до 20 години.

Често задавани въпроси - Рент а кар за под 25-годишни на Летище Фридрихсхафен

Как да наемете кола на Летище Фридрихсхафен, ако сте под 25-годишни?

Въведете необходимия обект за вземане и за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наемането Ви. След като получите резултатите от търсенето, прочетете внимателно условия за коли под наем и особено възрастовите ограничения на доставчика на коли под наем, от който ще резервирате автомобил.

Можете да намерите някои доставчици на коли под наем, чиято минимална възраст за наемане на кола започва от 23 години. Ще можете да спестите много пари, тъй като няма да бъдете таксувани в допълнителна такса за млад шофьор при вземане.

Кои са най-евтините коли под наем за под 25-годишни на летище FDH?

Най-евтината кола за шофьор под 25 години на Летище Фридрихсхафен е Skoda Scala. Настоящата съответна цена е $36.39 на ден.

Каква е цената на бензина близо до Летище Фридрихсхафен?

Цените на бензина близо до летище FDH Airport варират от $4.87 до $6.19.

Мога ли да платя за рент-а-кар резервацията си за 25-годишен с дебитна карта на Летище Фридрихсхафен?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията си. Обаче, когато вземате колата си, ще имате нужда от кредитна карта, издадена на името на главния шофьор, за да покриете депозита за кола под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще бъде възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето време това е платена опция, която се таксува на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел кола под наем по време на резервацията си?

Да, оферти, които включват определени модели коли, се отбелязват със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата с резултати за търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за моята кола под наем за под 25-годишен на Летище Фридрихсхафен?

Така че, ако няма да купите застраховка с пълно покритие, ние Ви препоръчваме да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Можете да закупите този тип застраховка по време на онлайн резервацията си на кола под наем на 14CARS.com.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!