Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Хамбург

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Хамбург. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Хамбург, е маркирана в червено.

AVIS Car Rental от$62.78 от$165.75 от$61.51
Europcar от$33.52 от$37.30 от$41.94 от$60.07 от$43.86
Alamo от$121.42 от$165.57 от$132.46 от$264.92
Budget Car Rental от$37.62 от$41.80 от$55.36

Най-добрите коли под наем фирми в Хамбург

Агенциите за коли под наем в Хамбург могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 12 reviews

8.6 / 10

Alamo EHI

Alamo 30 reviews

8.3 / 10

SIXT Corporate

SIXT 84 reviews

8.1 / 10

Enterprise Corporate

Enterprise 89 reviews

8.1 / 10

FLIZZR Corporate

FLIZZR 108 reviews

8 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 7 reviews

7.8 / 10

Hertz Corporate

Hertz 187 reviews

7.8 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 195 reviews

7.6 / 10

Dollar Corporate

Dollar 47 reviews

7.5 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 52 reviews

7.4 / 10

Buchbinder

Buchbinder 6 reviews

7.2 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Хамбург. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Хамбург, варират от . Най-голямата колекция коли на Хамбург се предоставя от Europcar.

Коли под наем в близост до места Хамбург

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Хамбург, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Хамбург Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Хамбург, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Volkswagen Up, Toyota Aygo, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Volkswagen Polo, Audi A1, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Opel Astra, Ford Puma, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Skoda Octavia, Audi A4, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място BMW 3 Series, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Volkswagen Sharan, Seat Alhambra, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Volkswagen Touran, Mercedes V Class, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Nissan Qashqai, Seat Arona, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Mercedes E Class, BMW 7 Series, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Mini Cooper Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Хамбург

Как да наема кола в Хамбург?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Хамбург?

Цените за наем на кола в Хамбург варират от $32.33 на ден до $119.86 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Хамбург?

Най-евтината сделка за коли под наем в Хамбург може да се намери в Hamburg Rotherbaum. Цените за коли под наем стартират от $32.33 на този обект.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Хамбург?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е BUDGET EMEA Corporate with an average score of 8.6/1.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Хамбург?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Хамбург?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.