Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Летище Хановер [HAJ]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Летище Хановер. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Kia Picanto

budget
M
4
3
2
Kia Picanto

от

$38.64 на ден

Мини

Toyota Aygo

enterprise
M
4
3
1
Toyota Aygo

от

$185.87 на ден

Икономичен

Opel Corsa

budget
M
4
5
2
Opel Corsa

от

$39.43 на ден

Икономичен

Audi A1

europcar
M
5
5
2
Audi A1

от

$44.81 на ден

Компактен

Ford Focus

budget
M
5
5
3
Ford Focus

от

$43.81 на ден

Компактен

Opel Crossland X

flizzr
M
5
3
3
Opel Crossland X

от

$61.79 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

budget
M
5
5
4
Skoda Octavia

от

$45.71 на ден

Стандартен

Skoda Superb

enterprise
M
5
4
4
Skoda Superb

от

$255.57 на ден

Комби

Seat Leon Estate

budget
M
5
5
4
Seat Leon Estate

от

$46.77 на ден

Комби

Mercedes C Class Estate

avis
A
5
5
5
Mercedes C Class Estate

от

$91.70 на ден

SUV

Ford Kuga

budget
M
5
5
4
Ford Kuga

от

$50.28 на ден

SUV

Volvo XC60

enterprise
M
5
5
4
Volvo XC60

от

$418.24 на ден

Миниван

Volkswagen Touran

flizzr
M
5
5
4
Volkswagen Touran

от

$55.97 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

sixt
M
5
4
4
BMW 3 Series

от

$64.57 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

flizzr
A
5
4
4
Mercedes E Class

от

$76.30 на ден

Луксозен

Audi A6

enterprise
M
5
4
4
Audi A6

от

$340.78 на ден

Със 7 седалки

Ford Galaxy

budget
A
7
5
2
Ford Galaxy

от

$83.96 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen MultiVan

europcar
A
7
5
1
Volkswagen MultiVan

от

$241.38 на ден

Кабриолет

Mini Cooper Convertible

sixt
M
4
2
2
Mini Cooper Convertible

от

$84.97 на ден

Със 9 седалки

Ford Tourneo

budget
A
9
5
4
Ford Tourneo

от

$108.87 на ден

Със 9 седалки

Mercedes Vito

flizzr
A
9
5
4
Mercedes Vito

от

$216.16 на ден

Информация за HERTZ на Летище Хановер

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Летище Хановер [HAJ].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

Langenhagen Airport, Hannover, 30855

Телефон:

0511779042

Обекти на HERTZ близо до летище HAJ

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Летище Хановер. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Хановер [HAJ]

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Хановер [HAJ]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Enterprise Corporate

Enterprise 84 reviews

8.2 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 211 reviews

7.9 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 228 reviews

7.9 / 10

Dollar Corporate

Dollar 43 reviews

7.9 / 10

SIXT Corporate

SIXT 75 reviews

7.8 / 10

Alamo EHI

Alamo 148 reviews

7.7 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 182 reviews

7.6 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 48 reviews

7.2 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Хановер [HAJ], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BUDGET и ENTERPRISE. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Хановер.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET и ENTERPRISE на Летище Хановер. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за BUDGET кола под наем на Летище Хановер [HAJ], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Летище Хановер.

Ако търсите голяма кола на Летище Хановер, трябва да обмислите сделките от FLIZZR. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Летище Хановер, трябва да разгледате офертите от FLIZZR. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Летище Хановер, за да задоволят всяка прищявка.

HERTZ Летище Хановер Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Летище Хановер HAJ предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Standard , Estate , Suv , Van , Fullsize , Luxury , 7-seater , Convertible , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Летище Хановер, подгответе се да вземете Opel Corsa, и Audi A1 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Ford Focus, и Opel Crossland X или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Летище Хановер, можете да вземете Skoda Octavia, и Skoda Superb .

HERTZ клас коли под наем в пълен размер на Летище Хановер включва следните модели на коли под наем: и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Летище Хановер, ще получите една от следните коли: Ford Kuga, и Volvo XC60 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от HERTZ Летище Хановер се състои от следните модели коли: Mercedes E Class, и Audi A6 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от HERTZ Летище Хановер, можете да наемете Ford Galaxy, и Volkswagen MultiVan .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от HERTZ Летище Хановер, наличните модели коли ще бъдат и Mini Cooper Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Летище Хановер според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Летище Хановер за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Хановер, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Летище Хановер за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Летище Хановер.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Летище Хановер.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Летище Хановер

Как да наема кола от HERTZ на Летище Хановер?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище HAJ?

Най-евтината кола от HERTZ на Летище Хановер е Kia Picanto. Съответната настояща цена е $38.64 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Летище Хановер?

Цените на бензин близо до летище HAJ варират от $5.25 до $6.18.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Летище Хановер?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Хановер [HAJ]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Хановер?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!