Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем INTERNATIONAL налични на Karlsruhe - Train Station - Central Station []

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на INTERNATIONAL на Karlsruhe - Train Station - Central Station. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Citroen C4 Cactus

flizzr
M
5
5
3
Citroen C4 Cactus

от

$23.45 на ден

Компактен

Peugeot 307

sixt
A
5
5
3
Peugeot 307

от

$52.91 на ден

Мини

Opel Adam

flizzr
M
4
3
1
Opel Adam

от

$39.02 на ден

Комби

Ford Focus Estate

sixt
M
5
5
5
Ford Focus Estate

от

$42.85 на ден

Комби

Audi A6 Estate

sixt
A
5
5
6
Audi A6 Estate

от

$89.54 на ден

Икономичен

Peugeot 208

flizzr
M
5
3
2
Peugeot 208

от

$43.25 на ден

Икономичен

Mini Cooper

flizzr
M
5
3
2
Mini Cooper

от

$48.75 на ден

Стандартен

Citroen C5

sixt
M
5
4
4
Citroen C5

от

$64.10 на ден

Стандартен

Volkswagen Passat

sixt
A
5
4
4
Volkswagen Passat

от

$75.37 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class

sixt
A
5
4
3
Mercedes C Class

от

$77.65 на ден

Със 9 седалки

Mercedes Vito Traveliner

sixt
M
9
5
5
Mercedes Vito Traveliner

от

$82.94 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Sharan

sixt
M
7
5
1
Volkswagen Sharan

от

$90.13 на ден

Луксозен

BMW 5 Series

sixt
A
5
4
4
BMW 5 Series

от

$109.20 на ден

Миниван

Volkswagen Touran

sixt
M
5
5
3
Volkswagen Touran

от

$154.29 на ден

Информация за INTERNATIONAL на Karlsruhe - Train Station - Central Station

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на INTERNATIONAL за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които INTERNATIONAL предоставя на Karlsruhe - Train Station - Central Station [].

International Supplier

Име на фирмата:

International Supplier

Адрес:

Bahnhofplatz 1 DB Reisezentrum, Karlsruhe, 76137

Телефон:

+49-1806-666666

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Еднопосочен наем такса
  • - Пътна помощ
  • - ЖП такса
  • - Неограничен пробег

Обекти на INTERNATIONAL близо до летище

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Karlsruhe - Train Station - Central Station. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Karlsruhe - Train Station - Central Station []

Като алтернатива на INTERNATIONAL има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Karlsruhe - Train Station - Central Station []. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

SIXT Corporate

SIXT 84 reviews

7.9 / 10

FLIZZR Corporate

FLIZZR 178 reviews

7.7 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Karlsruhe - Train Station - Central Station [], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от FLIZZR и SIXT. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Karlsruhe - Train Station - Central Station.

Голям брой средни коли се предоставя от SIXT на Karlsruhe - Train Station - Central Station. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

Ако търсите голяма кола на Karlsruhe - Train Station - Central Station, трябва да обмислите сделките от SIXT. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Karlsruhe - Train Station - Central Station, трябва да разгледате офертите от SIXT. Те представляват достатъчно Луксозен, на Karlsruhe - Train Station - Central Station, за да задоволят всяка прищявка.

INTERNATIONAL Karlsruhe - Train Station - Central Station Преглед на парк коли под наем

INTERNATIONAL на Karlsruhe - Train Station - Central Station предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Mini , Estate , Economy , Standard , Fullsize , 9-seater , 7-seater , Luxury , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за INTERNATIONAL Karlsruhe - Train Station - Central Station, подгответе се да вземете Peugeot 208, и Mini Cooper или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Citroen C4 Cactus, и Peugeot 307 или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от INTERNATIONAL Karlsruhe - Train Station - Central Station, можете да вземете Citroen C5, и Volkswagen Passat .

INTERNATIONAL клас коли под наем в пълен размер на Karlsruhe - Train Station - Central Station включва следните модели на коли под наем: и Mercedes C Class .

Премиум клас коли под наем, осигурен от INTERNATIONAL Karlsruhe - Train Station - Central Station се състои от следните модели коли: и BMW 5 Series .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от INTERNATIONAL Karlsruhe - Train Station - Central Station, можете да наемете и Volkswagen Sharan .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от INTERNATIONAL Karlsruhe - Train Station - Central Station според Вашата цел

INTERNATIONAL осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от INTERNATIONAL на Karlsruhe - Train Station - Central Station за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Karlsruhe - Train Station - Central Station, най-подходящите автомобили от INTERNATIONAL са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от INTERNATIONAL на Karlsruhe - Train Station - Central Station за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от INTERNATIONAL на Karlsruhe - Train Station - Central Station.
  • За млади шофьори INTERNATIONAL също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от INTERNATIONAL на Karlsruhe - Train Station - Central Station.

Често задавани въпроси - INTERNATIONAL рент а кар на Karlsruhe - Train Station - Central Station

Как да наема кола от INTERNATIONAL на Karlsruhe - Train Station - Central Station?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от INTERNATIONAL на летище ?

Най-евтината кола от INTERNATIONAL на Karlsruhe - Train Station - Central Station е Citroen C4 Cactus. Съответната настояща цена е $23.45 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Karlsruhe - Train Station - Central Station?

Цените на бензин близо до летище варират от $5.60 до $6.09.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при INTERNATIONAL с дебитна карта на Karlsruhe - Train Station - Central Station?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

INTERNATIONAL осигурява ли опция за детска седалка за кола на Karlsruhe - Train Station - Central Station []?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Karlsruhe - Train Station - Central Station?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на INTERNATIONAL кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!