Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем SIXT налични на Летище Карлсруе/баден-баден [FKB]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на SIXT на Летище Карлсруе/баден-баден. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Opel Adam

sixt
M
4
3
2
Opel Adam

от

$53.40 на ден

Компактен

Volkswagen Golf

sixt
M
5
3
3
Volkswagen Golf

от

$59.28 на ден

Комби

Volkswagen Passat Estate

sixt
M
5
5
5
Volkswagen Passat Estate

от

$65.81 на ден

Стандартен

Audi A3 Saloon

sixt
M
5
5
4
Audi A3 Saloon

от

$68.37 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

sixt
M
5
4
4
BMW 3 Series

от

$75.22 на ден

SUV

Volvo XC60

sixt
A
5
5
4
Volvo XC60

от

$94.39 на ден

Кабриолет

Mini Cooper Convertible

sixt
M
4
2
2
Mini Cooper Convertible

от

$98.86 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Sharan

sixt
M
7
5
2
Volkswagen Sharan

от

$147.35 на ден

Мини

Volkswagen Up

flizzr
M
4
3
1
Volkswagen Up

от

$53.33 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo

flizzr
M
5
3
2
Volkswagen Polo

от

$54.21 на ден

Компактен

Volkswagen T-Roc

flizzr
M
5
5
3
Volkswagen T-Roc

от

$54.90 на ден

Компактен

Audi A3

europcar
A
5
3
3
Audi A3

от

$80.99 на ден

Комби

Skoda Octavia Estate

flizzr
M
5
5
5
Skoda Octavia Estate

от

$60.21 на ден

Комби

Ford Focus Estate

europcar
M
5
5
4
Ford Focus Estate

от

$172.08 на ден

Стандартен

BMW 2 Series Active Tourer

flizzr
M
5
5
4
BMW 2 Series Active Tourer

от

$65.18 на ден

Стандартен

Volkswagen Passat

europcar
M
5
5
4
Volkswagen Passat

от

$147.30 на ден

SUV

Volkswagen Tiguan

flizzr
M
5
5
4
Volkswagen Tiguan

от

$67.16 на ден

SUV

BMW X5

flizzr
A
5
5
6
BMW X5

от

$149.35 на ден

Миниван

Volkswagen Touran

flizzr
M
5
5
4
Volkswagen Touran

от

$76.89 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

flizzr
A
5
4
4
Mercedes E Class

от

$88.92 на ден

Луксозен

BMW X4

flizzr
A
5
5
3
BMW X4

от

$103.83 на ден

Информация за SIXT на Летище Карлсруе/баден-баден

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на SIXT за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които SIXT предоставя на Летище Карлсруе/баден-баден [FKB].

SIXT Rent A Car

Име на фирмата:

SIXT Rent A Car

Адрес:

Halifax Avenue B420 (Terminal), Baden-Baden/Rheinmünster, 77836

Телефон:

+49-8966060060

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег на разположение не за всички автомобили

Обекти на SIXT близо до летище FKB

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Летище Карлсруе/баден-баден. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Карлсруе/баден-баден [FKB]

Като алтернатива на SIXT има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Карлсруе/баден-баден [FKB]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 31 reviews

8.3 / 10

Hertz Corporate

Hertz 19 reviews

7.2 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Карлсруе/баден-баден [FKB], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от FLIZZR и EUROPCAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Карлсруе/баден-баден.

Голям брой средни коли се предоставя от FLIZZR и EUROPCAR на Летище Карлсруе/баден-баден. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за FLIZZR кола под наем на Летище Карлсруе/баден-баден [FKB], разгледайте SUV-тата от SIXT5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Летище Карлсруе/баден-баден.

Ако търсите голяма кола на Летище Карлсруе/баден-баден, трябва да обмислите сделките от FLIZZR. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Летище Карлсруе/баден-баден, трябва да разгледате офертите от FLIZZR. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Летище Карлсруе/баден-баден, за да задоволят всяка прищявка.

SIXT Летище Карлсруе/баден-баден Преглед на парк коли под наем

SIXT на Летище Карлсруе/баден-баден FKB предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Compact , Estate , Standard , Fullsize , Suv , Convertible , 7-seater , Economy , Van , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за SIXT Летище Карлсруе/баден-баден, подгответе се да вземете и Volkswagen Polo или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Volkswagen Golf, Volkswagen T-Roc, и Audi A3 или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от SIXT Летище Карлсруе/баден-баден, можете да вземете Audi A3 Saloon, BMW 2 Series Active Tourer, и Volkswagen Passat .

SIXT клас коли под наем в пълен размер на Летище Карлсруе/баден-баден включва следните модели на коли под наем: и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от SIXT Летище Карлсруе/баден-баден, ще получите една от следните коли: Volvo XC60, Volkswagen Tiguan, и BMW X5 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от SIXT Летище Карлсруе/баден-баден се състои от следните модели коли: Mercedes E Class, и BMW X4 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от SIXT Летище Карлсруе/баден-баден, можете да наемете и Volkswagen Sharan .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от SIXT Летище Карлсруе/баден-баден, наличните модели коли ще бъдат и Mini Cooper Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от SIXT Летище Карлсруе/баден-баден според Вашата цел

SIXT осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от SIXT на Летище Карлсруе/баден-баден за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Карлсруе/баден-баден, най-подходящите автомобили от SIXT са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от SIXT на Летище Карлсруе/баден-баден за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от SIXT на Летище Карлсруе/баден-баден.
  • За млади шофьори SIXT също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от SIXT на Летище Карлсруе/баден-баден.

Често задавани въпроси - SIXT рент а кар на Летище Карлсруе/баден-баден

Как да наема кола от SIXT на Летище Карлсруе/баден-баден?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от SIXT на летище FKB?

Най-евтината кола от SIXT на Летище Карлсруе/баден-баден е Opel Adam. Съответната настояща цена е $53.40 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем SIXT на Летище Карлсруе/баден-баден [FKB]?

Най-популярните коли под наем на Летище Карлсруе/баден-баден от SIXT в момента са VOLKSWAGEN SHARAN. Най-ниската цена за този автомобил е $147.35 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от SIXT на Летище Карлсруе/баден-баден [FKB]?

Най-често резервираният клас коли от SIXT на летище FKB е . Най-евтиният автомобил от SIXT е . Цената му започва от $59.28 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Летище Карлсруе/баден-баден?

Цените на бензин близо до летище FKB варират от $5.60 до $6.09.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при SIXT с дебитна карта на Летище Карлсруе/баден-баден?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

SIXT осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Карлсруе/баден-баден [FKB]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Карлсруе/баден-баден?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на SIXT кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!