Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем DOLLAR налични на Летище Меминген [FMM]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на DOLLAR на Летище Меминген. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Fiat 500

global rent a car
M
4
3
2
Fiat 500

от

$54.97 на ден

Мини

Opel Adam

sixt
M
4
3
2
Opel Adam

от

$72.13 на ден

Икономичен

Hyundai i20

global rent a car
M
5
5
2
Hyundai i20

от

$55.26 на ден

Икономичен

Audi A1

europcar
M
5
5
2
Audi A1

от

$160.62 на ден

Компактен

Renault Captur

global rent a car
M
5
3
3
Renault Captur

от

$55.95 на ден

Компактен

Opel Crossland X

hertz
M
5
5
3
Opel Crossland X

от

$189.04 на ден

Комби

Peugeot 308 Estate

global rent a car
M
5
5
4
Peugeot 308 Estate

от

$62.61 на ден

Комби

Volvo V60 Estate

europcar
M
5
5
5
Volvo V60 Estate

от

$226.72 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

europcar
M
5
5
4
Skoda Octavia

от

$77.71 на ден

Стандартен

Ford Mondeo

hertz
A
5
4
4
Ford Mondeo

от

$225.62 на ден

Миниван

Volkswagen Touran أو ما شابه

sixt
M
5
5
4
Volkswagen Touran أو ما شابه

от

$78.75 на ден

SUV

Nissan Qashqai

europcar
M
5
5
4
Nissan Qashqai

от

$80.94 на ден

SUV

Opel Antara

europcar
M
5
5
4
Opel Antara

от

$234.68 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series أو ما شابه

sixt
M
5
4
4
BMW 3 Series أو ما شابه

от

$90.84 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class

hertz
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$210.34 на ден

Луксозен

Mercedes E Class أو ما شابه

europcar
A
5
4
4
Mercedes E Class أو ما شابه

от

$95.55 на ден

Луксозен

BMW 5 Series

flizzr
A
5
4
4
BMW 5 Series

от

$127.02 на ден

Със 7 седалки

Ford Galaxy

europcar
M
7
5
1
Ford Galaxy

от

$248.63 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen MultiVan

europcar
A
7
5
1
Volkswagen MultiVan

от

$369.84 на ден

Със 9 седалки

Mercedes Vito Traveliner

europcar
A
9
5
4
Mercedes Vito Traveliner

от

$348.17 на ден

Информация за DOLLAR на Летище Меминген

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на DOLLAR за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които DOLLAR предоставя на Летище Меминген [FMM].

Dollar Car Rental

Име на фирмата:

Dollar Car Rental

Адрес:

Am Flughafen 35, Memmingen, 87766

Телефон:

083319250449

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Меминген [FMM]

Като алтернатива на DOLLAR има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Меминген [FMM]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Thrifty Corporate

Thrifty 11 reviews

8.6 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 217 reviews

7.9 / 10

SIXT Corporate

SIXT 11 reviews

7.7 / 10

Hertz Corporate

Hertz 19 reviews

6.8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Меминген [FMM], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и SIXT. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Меминген.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR и HERTZ на Летище Меминген. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Летище Меминген [FMM], разгледайте SUV-тата от DOLLAR5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Летище Меминген.

Ако търсите голяма кола на Летище Меминген, трябва да обмислите сделките от SIXT. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Летище Меминген, трябва да разгледате офертите от EUROPCAR. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Летище Меминген, за да задоволят всяка прищявка.

DOLLAR Летище Меминген Преглед на парк коли под наем

DOLLAR на Летище Меминген FMM предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Estate , Standard , Van , Suv , Fullsize , Luxury , 7-seater , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за DOLLAR Летище Меминген, подгответе се да вземете Hyundai i20, и Audi A1 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Renault Captur, и Opel Crossland X или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от DOLLAR Летище Меминген, можете да вземете Skoda Octavia, и Ford Mondeo .

DOLLAR клас коли под наем в пълен размер на Летище Меминген включва следните модели на коли под наем: BMW 3 Series أو ما شابه, и Mercedes C Class .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от DOLLAR Летище Меминген, ще получите една от следните коли: Nissan Qashqai, и Opel Antara .

Премиум клас коли под наем, осигурен от DOLLAR Летище Меминген се състои от следните модели коли: Mercedes E Class أو ما شابه, и BMW 5 Series .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от DOLLAR Летище Меминген, можете да наемете Ford Galaxy, и Volkswagen MultiVan .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от DOLLAR Летище Меминген според Вашата цел

DOLLAR осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от DOLLAR на Летище Меминген за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Меминген, най-подходящите автомобили от DOLLAR са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от DOLLAR на Летище Меминген за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от DOLLAR на Летище Меминген.
  • За млади шофьори DOLLAR също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от DOLLAR на Летище Меминген.

Често задавани въпроси - DOLLAR рент а кар на Летище Меминген

Как да наема кола от DOLLAR на Летище Меминген?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от DOLLAR на летище FMM?

Най-евтината кола от DOLLAR на Летище Меминген е Fiat 500. Съответната настояща цена е $54.97 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при DOLLAR с дебитна карта на Летище Меминген?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

DOLLAR осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Меминген [FMM]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Меминген?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на DOLLAR кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!