Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Летище Саарбрюкен [SCN]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Летище Саарбрюкен. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Fiat 500

hertz
M
4
3
1
Fiat 500

от

$29.20 на ден

Икономичен

Opel Corsa

hertz
M
5
3
2
Opel Corsa

от

$29.96 на ден

Комби

Seat Leon Estate

hertz
M
5
5
5
Seat Leon Estate

от

$33.58 на ден

Компактен

Ford Focus

hertz
M
5
5
3
Ford Focus

от

$34.98 на ден

Стандартен

Opel Insignia

hertz
M
5
4
4
Opel Insignia

от

$35.91 на ден

Комби

Ford Focus Estate

avis
M
5
5
5
Ford Focus Estate

от

$26.15 на ден

Комби

Volvo V60 Estate

europcar
M
5
5
6
Volvo V60 Estate

от

$58.17 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo

avis
M
5
3
2
Volkswagen Polo

от

$35.66 на ден

Кабриолет

Fiat 500 Convertible

europcar
M
4
2
1
Fiat 500 Convertible

от

$37.52 на ден

Компактен

BMW 1 Series

europcar
M
5
3
3
BMW 1 Series

от

$40.09 на ден

Компактен

Audi A3

europcar
A
5
3
3
Audi A3

от

$40.77 на ден

Миниван

Volkswagen Touran

europcar
M
5
5
3
Volkswagen Touran

от

$43.57 на ден

Стандартен

Ford Mondeo

avis
M
5
4
4
Ford Mondeo

от

$45.99 на ден

Стандартен

Skoda Superb

europcar
A
5
4
4
Skoda Superb

от

$61.59 на ден

Луксозен

Mercedes C Class

avis
M
5
4
4
Mercedes C Class

от

$52.81 на ден

Луксозен

Mercedes S Class

sixt
A
5
4
5
Mercedes S Class

от

$295.90 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Sharan

avis
M
7
5
1
Volkswagen Sharan

от

$93.38 на ден

SUV

Volkswagen Touareg

europcar
A
5
5
5
Volkswagen Touareg

от

$102.57 на ден

Със 9 седалки

Mercedes Vito Traveliner

avis
M
9
5
5
Mercedes Vito Traveliner

от

$127.24 на ден

Информация за HERTZ на Летище Саарбрюкен

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Летище Саарбрюкен [SCN].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

Balthasar-goldstein-strasse, Saarbruecken, 66131

Телефон:

06893801614

Обекти на HERTZ близо до летище SCN

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Летище Саарбрюкен. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Саарбрюкен [SCN]

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Саарбрюкен [SCN]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 249 reviews

8.2 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 56 reviews

7.2 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Саарбрюкен [SCN], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от AVIS и EUROPCAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Саарбрюкен.

Голям брой средни коли се предоставя от AVIS и EUROPCAR на Летище Саарбрюкен. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Летище Саарбрюкен [SCN], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Летище Саарбрюкен.

Ако търсите голяма кола на Летище Саарбрюкен, трябва да обмислите сделките от EUROPCAR. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Летище Саарбрюкен, трябва да разгледате офертите от EUROPCAR. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Летище Саарбрюкен, за да задоволят всяка прищявка.

HERTZ Летище Саарбрюкен Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Летище Саарбрюкен SCN предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Estate , Compact , Standard , Convertible , Van , Luxury , 7-seater , Suv , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Летище Саарбрюкен, подгответе се да вземете Opel Corsa, и Volkswagen Polo или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Ford Focus, BMW 1 Series, и Audi A3 или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Летище Саарбрюкен, можете да вземете Opel Insignia, Ford Mondeo, и Skoda Superb .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Летище Саарбрюкен, ще получите една от следните коли: и Volkswagen Touareg .

Премиум клас коли под наем, осигурен от HERTZ Летище Саарбрюкен се състои от следните модели коли: Mercedes C Class, и Mercedes S Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от HERTZ Летище Саарбрюкен, можете да наемете и Volkswagen Sharan .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от HERTZ Летище Саарбрюкен, наличните модели коли ще бъдат и Fiat 500 Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Летище Саарбрюкен според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Летище Саарбрюкен за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Саарбрюкен, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Летище Саарбрюкен за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Летище Саарбрюкен.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Летище Саарбрюкен.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Летище Саарбрюкен

Как да наема кола от HERTZ на Летище Саарбрюкен?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище SCN?

Най-евтината кола от HERTZ на Летище Саарбрюкен е Fiat 500. Съответната настояща цена е $29.20 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Летище Саарбрюкен?

Цените на бензин близо до летище SCN варират от $4.95 до $6.64.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Летище Саарбрюкен?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Саарбрюкен [SCN]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Саарбрюкен?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!