Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем INTERNATIONAL налични на Каламата, Летище [KLX]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на INTERNATIONAL на Каламата, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Комби

Fiat Tipo Estate

yours car rental
M
5
5
4
Fiat Tipo Estate

от

$35.93 на ден

Мини

Peugeot 108

global rent a car
A
4
5
2
Peugeot 108

от

$37.15 на ден

Мини

Volkswagen Up

abbycar
M
4
5
2
Volkswagen Up

от

$208.84 на ден

Икономичен

Citroen C3

autocandia
M
5
5
2
Citroen C3

от

$37.68 на ден

Икономичен

Jeep Renegade

hertz
M
5
5
2
Jeep Renegade

от

$231.88 на ден

Компактен

Suzuki Baleno

global rent a car
M
5
5
3
Suzuki Baleno

от

$59.33 на ден

Компактен

Suzuki Vitara

thrifty
M
5
5
3
Suzuki Vitara

от

$220.46 на ден

Стандартен

Audi A4

sixt
A
5
4
4
Audi A4

от

$69.00 на ден

Стандартен

Mercedes CLA

avis
M
5
4
3
Mercedes CLA

от

$281.90 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Caddy

auto-union
M
7
5
1
Volkswagen Caddy

от

$69.03 на ден

Със 7 седалки

Fiat Doblo

budget
M
7
5
1
Fiat Doblo

от

$338.82 на ден

SUV

Suzuki Jimny

autocandia
M
4
3
3
Suzuki Jimny

от

$69.62 на ден

SUV

Ford Kuga

auto-union
A
5
5
4
Ford Kuga

от

$321.82 на ден

Със 9 седалки

Volkswagen Transporter

auto-union
M
9
5
4
Volkswagen Transporter

от

$81.66 на ден

Със 9 седалки

Mercedes Vito

avis
M
9
5
4
Mercedes Vito

от

$358.06 на ден

Кабриолет

Fiat 500 Convertible

auto-union
M
4
2
1
Fiat 500 Convertible

от

$130.26 на ден

Луксозен

BMW 5 Series

auto-union
A
5
4
4
BMW 5 Series

от

$365.49 на ден

Миниван

Mercedes V Class

hertz
A
8
5
3
Mercedes V Class

от

$645.74 на ден

Информация за INTERNATIONAL на Каламата, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на INTERNATIONAL за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които INTERNATIONAL предоставя на Каламата, Летище [KLX].

International Supplier

Име на фирмата:

International Supplier

Адрес:

Телефон:

Най-добри фирми за коли под наем на Каламата, Летище [KLX]

Като алтернатива на INTERNATIONAL има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Каламата, Летище [KLX]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

BUDGET EMEA Franchise

BUDGET 8 reviews

9.5 / 10

AUTO-UNION

AUTO-UNION 30 reviews

9.2 / 10

Alamo EHI

Alamo 6 reviews

9.1 / 10

SIXT Franchise

SIXT 7 reviews

9.1 / 10

AbbyCar

AbbyCar 32 reviews

8.9 / 10

Thrifty

Thrifty 7 reviews

8.8 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 250 reviews

8.2 / 10

HERTZ

HERTZ 260 reviews

8.2 / 10

AUTOCANDIA - CRETAN

AUTOCANDIA 216 reviews

8.2 / 10

Enterprise Franchise

Enterprise 456 reviews

8.2 / 10

National

National 88 reviews

8.1 / 10

Surprice Car Rentals

Surprice 398 reviews

7.1 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 130 reviews

6.5 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Каламата, Летище [KLX], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и ABBYCAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Каламата, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от SIXT и AVIS на Каламата, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за AUTOCANDIA кола под наем на Каламата, Летище [KLX], разгледайте SUV-тата от INTERNATIONAL5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Каламата, Летище.

Ако търсите голяма кола на Каламата, Летище, трябва да обмислите сделките от HERTZ. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Каламата, Летище, трябва да разгледате офертите от AUTOUNION. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Каламата, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

INTERNATIONAL Каламата, Летище Преглед на парк коли под наем

INTERNATIONAL на Каламата, Летище KLX предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Estate , Mini , Economy , Compact , Standard , 7-seater , Suv , 9-seater , Convertible , Luxury , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за INTERNATIONAL Каламата, Летище, подгответе се да вземете Citroen C3, и Jeep Renegade или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Suzuki Baleno, и Suzuki Vitara или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от INTERNATIONAL Каламата, Летище, можете да вземете Audi A4, и Mercedes CLA .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от INTERNATIONAL Каламата, Летище, ще получите една от следните коли: Suzuki Jimny, и Ford Kuga .

Премиум клас коли под наем, осигурен от INTERNATIONAL Каламата, Летище се състои от следните модели коли: и BMW 5 Series .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от INTERNATIONAL Каламата, Летище, можете да наемете Volkswagen Caddy, и Fiat Doblo .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от INTERNATIONAL Каламата, Летище, наличните модели коли ще бъдат и Fiat 500 Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от INTERNATIONAL Каламата, Летище според Вашата цел

INTERNATIONAL осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от INTERNATIONAL на Каламата, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Каламата, Летище, най-подходящите автомобили от INTERNATIONAL са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от INTERNATIONAL на Каламата, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от INTERNATIONAL на Каламата, Летище.
  • За млади шофьори INTERNATIONAL също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от INTERNATIONAL на Каламата, Летище.

Често задавани въпроси - INTERNATIONAL рент а кар на Каламата, Летище

Как да наема кола от INTERNATIONAL на Каламата, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от INTERNATIONAL на летище KLX?

Най-евтината кола от INTERNATIONAL на Каламата, Летище е Fiat Tipo Estate. Съответната настояща цена е $35.93 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Каламата, Летище?

Цените на бензин близо до летище KLX варират от $4.34 до $7.52.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при INTERNATIONAL с дебитна карта на Каламата, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

INTERNATIONAL осигурява ли опция за детска седалка за кола на Каламата, Летище [KLX]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Каламата, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на INTERNATIONAL кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!