Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Карпатос, Летище [AOK]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Карпатос, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Kia Picanto

thrifty
M
4
5
2
Kia Picanto

от

$53.34 на ден

Икономичен

Seat Ibiza

thrifty
M
5
5
2
Seat Ibiza

от

$58.27 на ден

Компактен

Opel Astra

thrifty
M
5
5
3
Opel Astra

от

$73.76 на ден

SUV

Dacia Duster

thrifty
A
5
5
4
Dacia Duster

от

$144.88 на ден

Мини

Suzuki Celerio

alamo
M
4
5
2
Suzuki Celerio

от

$25.55 на ден

Мини

Hyundai i10

hertz
A
4
5
2
Hyundai i10

от

$70.24 на ден

Икономичен

Opel Corsa

hertz
M
5
5
2
Opel Corsa

от

$62.50 на ден

Икономичен

Nissan Micra

auto-union
A
5
5
2
Nissan Micra

от

$95.24 на ден

Компактен

Nissan Note

auto-union
M
5
3
3
Nissan Note

от

$75.41 на ден

Компактен

Peugeot 308

avis
A
5
5
3
Peugeot 308

от

$146.95 на ден

Стандартен

Toyota Avensis

auto-union
M
5
5
4
Toyota Avensis

от

$75.57 на ден

Стандартен

Nissan Qashqai

auto-union
M
5
5
4
Nissan Qashqai

от

$218.31 на ден

Със 9 седалки

Volkswagen Transporter

auto-union
M
9
5
4
Volkswagen Transporter

от

$83.42 на ден

Със 9 седалки

Fiat Scudo

auto-union
M
9
5
4
Fiat Scudo

от

$224.53 на ден

Кабриолет

Fiat 500 Convertible

auto-union
M
4
2
1
Fiat 500 Convertible

от

$108.45 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Caddy

auto-union
M
7
5
1
Volkswagen Caddy

от

$168.56 на ден

Със 7 седалки

Fiat Doblo

budget
M
7
5
1
Fiat Doblo

от

$238.67 на ден

SUV

Suzuki Vitara

budget
M
5
5
3
Suzuki Vitara

от

$183.38 на ден

Информация за THRIFTY на Карпатос, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Карпатос, Летище [AOK].

Thrifty Car Rental

Име на фирмата:

Thrifty Car Rental

Адрес:

Karpathos Airport, Airport Desk At Arrivals Hall, Karpathos, 85700

Телефон:

+30 22451 10695

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на THRIFTY близо до летище AOK

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Карпатос, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Карпатос, Летище [AOK]

Като алтернатива на THRIFTY има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Карпатос, Летище [AOK]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

National

National 21 reviews

9.1 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 21 reviews

8.8 / 10

BUDGET EMEA Franchise

BUDGET 69 reviews

8.7 / 10

Enterprise Franchise

Enterprise 55 reviews

8.4 / 10

Alamo EHI

Alamo 139 reviews

8.1 / 10

AUTO-UNION

AUTO-UNION 47 reviews

8.1 / 10

HERTZ

HERTZ 17 reviews

7.7 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Карпатос, Летище [AOK], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от ALAMO и HERTZ. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Карпатос, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от AUTOUNION на Карпатос, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за BUDGET кола под наем на Карпатос, Летище [AOK], разгледайте SUV-тата от THRIFTY5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Карпатос, Летище.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Карпатос, Летище, трябва да разгледате офертите от AUTOUNION. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Карпатос, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

THRIFTY Карпатос, Летище Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Карпатос, Летище AOK предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Suv , Standard , 9-seater , Convertible , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Карпатос, Летище, подгответе се да вземете Seat Ibiza, Opel Corsa, и Nissan Micra или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Opel Astra, Nissan Note, и Peugeot 308 или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Карпатос, Летище, можете да вземете Toyota Avensis, и Nissan Qashqai .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Карпатос, Летище, ще получите една от следните коли: Dacia Duster, и Suzuki Vitara .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от THRIFTY Карпатос, Летище, можете да наемете Volkswagen Caddy, и Fiat Doblo .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY Карпатос, Летище, наличните модели коли ще бъдат и Fiat 500 Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Карпатос, Летище според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Карпатос, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Карпатос, Летище, най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Карпатос, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Карпатос, Летище.
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Карпатос, Летище.

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Карпатос, Летище

Как да наема кола от THRIFTY на Карпатос, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище AOK?

Най-евтината кола от THRIFTY на Карпатос, Летище е Kia Picanto. Съответната настояща цена е $53.34 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от THRIFTY на Карпатос, Летище [AOK]?

Най-често резервираният клас коли от THRIFTY на летище AOK е . Най-евтиният автомобил от THRIFTY е . Цената му започва от $73.76 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Карпатос, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Карпатос, Летище [AOK]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Карпатос, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!