Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем EUROPCAR налични на Мирина Остров Лемнос, Летище [LXS]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на EUROPCAR на Мирина Остров Лемнос, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Peugeot 208

europcar
M
4
3
2
Peugeot 208

от

$134.56 на ден

Мини

Citroen C1

auto-union
M
4
5
2
Citroen C1

от

$45.41 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

auto-union
M
5
5
2
Toyota Yaris

от

$47.94 на ден

Икономичен

Nissan Micra

auto-union
A
5
5
2
Nissan Micra

от

$81.62 на ден

Компактен

Nissan Note

auto-union
M
5
3
3
Nissan Note

от

$54.69 на ден

Комби

Ford Focus Estate

auto-union
M
5
5
4
Ford Focus Estate

от

$84.23 на ден

Информация за EUROPCAR на Мирина Остров Лемнос, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на EUROPCAR за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които EUROPCAR предоставя на Мирина Остров Лемнос, Летище [LXS].

Europcar

Име на фирмата:

Europcar

Адрес:

MEET & GREET ARRIVALS HALL NEED FLIGHT AND CONTACT DETAILS, LEMNOS, 81400

Телефон:

30 22540 23777

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Безплатен автобус

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Неограничен пробег

Обекти на EUROPCAR близо до летище LXS

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Мирина Остров Лемнос, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Мирина Остров Лемнос, Летище [LXS]

Като алтернатива на EUROPCAR има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Мирина Остров Лемнос, Летище [LXS]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

AUTO-UNION

AUTO-UNION 80 reviews

8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Мирина Остров Лемнос, Летище [LXS], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от AUTOUNION. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Мирина Остров Лемнос, Летище.

EUROPCAR Мирина Остров Лемнос, Летище Преглед на парк коли под наем

EUROPCAR на Мирина Остров Лемнос, Летище LXS предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Mini , Compact , Estate ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за EUROPCAR Мирина Остров Лемнос, Летище, подгответе се да вземете Peugeot 208, Toyota Yaris, и Nissan Micra или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Nissan Note или да вземете подобрение на клас коли

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от EUROPCAR Мирина Остров Лемнос, Летище според Вашата цел

EUROPCAR осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от EUROPCAR на Мирина Остров Лемнос, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Мирина Остров Лемнос, Летище, най-подходящите автомобили от EUROPCAR са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от EUROPCAR на Мирина Остров Лемнос, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от EUROPCAR на Мирина Остров Лемнос, Летище.
  • За млади шофьори EUROPCAR също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от EUROPCAR на Мирина Остров Лемнос, Летище.

Често задавани въпроси - EUROPCAR рент а кар на Мирина Остров Лемнос, Летище

Как да наема кола от EUROPCAR на Мирина Остров Лемнос, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от EUROPCAR на летище LXS?

Най-евтината кола от EUROPCAR на Мирина Остров Лемнос, Летище е Peugeot 208. Съответната настояща цена е $134.56 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при EUROPCAR с дебитна карта на Мирина Остров Лемнос, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

EUROPCAR осигурява ли опция за детска седалка за кола на Мирина Остров Лемнос, Летище [LXS]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Мирина Остров Лемнос, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на EUROPCAR кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!