Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем CALDERA налични на Скиатос, Летище [JSI]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на CALDERA на Скиатос, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Peugeot 108

global rent a car
M
4
3
1
Peugeot 108

от

$43.21 на ден

Мини

Suzuki Celerio

alamo
M
4
5
2
Suzuki Celerio

от

$100.26 на ден

Икономичен

Fiat Panda

global rent a car
M
5
3
2
Fiat Panda

от

$45.80 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

abbycar
M
5
5
2
Ford Fiesta

от

$91.19 на ден

Компактен

Suzuki Baleno

global rent a car
M
5
5
3
Suzuki Baleno

от

$54.46 на ден

Компактен

Kia Stonic

alamo
M
5
5
3
Kia Stonic

от

$180.15 на ден

Комби

Opel Astra Estate

global rent a car
M
5
5
4
Opel Astra Estate

от

$72.78 на ден

Стандартен

Toyota Corolla

green motion
M
5
5
4
Toyota Corolla

от

$80.57 на ден

SUV

Peugeot 2008

global rent a car
A
5
5
3
Peugeot 2008

от

$96.30 на ден

SUV

Jeep Renegade

avis
M
5
5
2
Jeep Renegade

от

$200.86 на ден

Със 7 седалки

Fiat Doblo

global rent a car
M
7
5
1
Fiat Doblo

от

$98.53 на ден

Със 7 седалки

Ford Tourneo

alamo
M
7
5
2
Ford Tourneo

от

$254.61 на ден

Миниван

Volkswagen Transporter

global rent a car
M
8
4
3
Volkswagen Transporter

от

$123.73 на ден

Кабриолет

Mini Cooper Convertible

avis
M
4
2
2
Mini Cooper Convertible

от

$130.49 на ден

Със 9 седалки

Fiat Talento

auto-union
M
9
5
4
Fiat Talento

от

$138.95 на ден

Със 9 седалки

Opel Vivaro

alamo
M
9
5
4
Opel Vivaro

от

$254.61 на ден

Информация за CALDERA на Скиатос, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на CALDERA за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които CALDERA предоставя на Скиатос, Летище [JSI].

Caldera Car Hire

Име на фирмата:

Caldera Car Hire

Адрес:

Skiathos Airport, Meet &Greet - Hand Held Sign, Skiathos

Телефон:

0030 2427049621

Обекти на CALDERA близо до летище JSI

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Скиатос, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Скиатос, Летище [JSI]

Като алтернатива на CALDERA има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Скиатос, Летище [JSI]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

National

National 18 reviews

9.1 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 18 reviews

9.1 / 10

BUDGET EMEA Franchise

BUDGET 50 reviews

8.7 / 10

Thrifty

Thrifty 33 reviews

8.6 / 10

Enterprise Franchise

Enterprise 47 reviews

8.4 / 10

Alamo EHI

Alamo 112 reviews

8.2 / 10

HERTZ

HERTZ 9 reviews

8.1 / 10

AUTO-UNION

AUTO-UNION 30 reviews

8.1 / 10

AbbyCar

AbbyCar 49 reviews

6.2 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Скиатос, Летище [JSI], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и ALAMO. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Скиатос, Летище.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Скиатос, Летище, трябва да разгледате офертите от AVIS. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Скиатос, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

CALDERA Скиатос, Летище Преглед на парк коли под наем

CALDERA на Скиатос, Летище JSI предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Estate , Standard , Suv , 7-seater , Van , Convertible , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за CALDERA Скиатос, Летище, подгответе се да вземете Fiat Panda, и Ford Fiesta или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Suzuki Baleno, и Kia Stonic или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от CALDERA Скиатос, Летище, можете да вземете и Toyota Corolla .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от CALDERA Скиатос, Летище, ще получите една от следните коли: Peugeot 2008, и Jeep Renegade .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от CALDERA Скиатос, Летище, можете да наемете Fiat Doblo, и Ford Tourneo .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от CALDERA Скиатос, Летище, наличните модели коли ще бъдат и Mini Cooper Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от CALDERA Скиатос, Летище според Вашата цел

CALDERA осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от CALDERA на Скиатос, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Скиатос, Летище, най-подходящите автомобили от CALDERA са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от CALDERA на Скиатос, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от CALDERA на Скиатос, Летище.
  • За млади шофьори CALDERA също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от CALDERA на Скиатос, Летище.

Често задавани въпроси - CALDERA рент а кар на Скиатос, Летище

Как да наема кола от CALDERA на Скиатос, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от CALDERA на летище JSI?

Най-евтината кола от CALDERA на Скиатос, Летище е Peugeot 108. Съответната настояща цена е $43.21 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при CALDERA с дебитна карта на Скиатос, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

CALDERA осигурява ли опция за детска седалка за кола на Скиатос, Летище [JSI]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Скиатос, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на CALDERA кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!