Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем за под 25-годишни на Скиатос, Летище [JSI]

Проверете нашата таблица, за да научите цените на колите под наем за млади шофьори на Скиатос, Летище, класите на коли под наем, които са налични за шофьори под 25 годишни, и доставчиците, които предоставят на младите шофьори коли под наем на летище JSI.

За да направим селекцията Ви по-лесна, ние маркирахме най-евтината сделка за всеки клас коли под наем в червено.

Компактен

Компактен

Икономичен

Икономичен

SUV

SUV

Миниван

Миниван

Стандартен

Стандартен

AVIS Car Rental от$116.65 от$200.86
Budget Car Rental от$128.00 от$190.05
Europcar от$94.88 от$53.10 от$108.08
Hertz Car Hire от$94.55 от$172.67

Обекти за коли под наем за под 25-годишни близо до Скиатос, Летище

За да се направи най-добрата селекция от сделки за коли под наем, прегледайте и офертите за коли под наем за млади шофьорина обекти за коли под наем вътре в и извън летищата, най-близко до Скиатос, Летище. Наличността на коли, цените и таксите за шофьори под 25 години обичайно са различни при различните обекти за вземане.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем за под 25-годишни на Скиатос, Летище [JSI]

Агенции за коли под наем, които оперират на Скиатос, Летище и предоставят коли под наем за шофьори под 25 години, имат различни условия за коли под наем и средни рейтинги от предишните ни клиенти. За да имате безгрижно пътуване, имайте напредвид и двата критерия, когато избирате доставчик.

Avis Europe Franchise

Avis 18 reviews

9.1 / 10

National

National 18 reviews

9.1 / 10

BUDGET EMEA Franchise

BUDGET 50 reviews

8.7 / 10

Thrifty

Thrifty 33 reviews

8.6 / 10

Enterprise Franchise

Enterprise 47 reviews

8.4 / 10

Alamo EHI

Alamo 112 reviews

8.2 / 10

HERTZ

HERTZ 9 reviews

8.1 / 10

AUTO-UNION

AUTO-UNION 30 reviews

8.1 / 10

Caldera Car Hire

Caldera 12 reviews

6.6 / 10

AbbyCar

AbbyCar 49 reviews

6.2 / 10

Минималното възрастово изискване, за да наемете кола на Скиатос, Летище, е 25 години. Все пак бихте могли да си наемете кола на Скиатос, Летище, дори ако сте по-млади от 25 години. Обърнете особено внимание на възрастови ограничения за доставчици на коли под наем и ще намерите сделки за шофьори на възраст от 21 до 24 години.

В повечето случаи шофьорите под 25 години трябва да платят допълнителна такса за млад шофьор. Но тази такса обикновено е по-ниска за 21-24-годишни шофьори, отколкото за шофьори на възраст от 18 до 20 години.

Често задавани въпроси - Рент а кар за под 25-годишни на Скиатос, Летище

Как да наемете кола на Скиатос, Летище, ако сте под 25-годишни?

Въведете необходимия обект за вземане и за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наемането Ви. След като получите резултатите от търсенето, прочетете внимателно условия за коли под наем и особено възрастовите ограничения на доставчика на коли под наем, от който ще резервирате автомобил.

Можете да намерите някои доставчици на коли под наем, чиято минимална възраст за наемане на кола започва от 23 години. Ще можете да спестите много пари, тъй като няма да бъдете таксувани в допълнителна такса за млад шофьор при вземане.

Кои са най-евтините коли под наем за под 25-годишни на летище JSI?

Най-евтината кола за шофьор под 25 години на Скиатос, Летище е Suzuki Celerio. Настоящата съответна цена е $33.53 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем за под 25-годишни на Скиатос, Летище [JSI]?

Най-популярната кола под наем за млад шофьор на Скиатос, Летище в момента е . Най-ниската цена за този автомобил е $85.22 на ден.

Кой е най-често резервираният клас коли за шофьори под 25 години на Скиатос, Летище [JSI]?

Най-често резервираният клас коли за под 25-годишен шофьор на летище JSI е . Най-евтиният автомобил за под 25-годишни е . Цената му започва от $33.53 на ден.

Кой е най-надеждният доставчик на коли под наем за 25-годишни на Скиатос, Летище [JSI]?

Най-надеждният доставчик на коли под наем за под 25-годишни на JSI е Avis Europe Franchise със среден рейтинг 9.1 от 10.

Най-евтиният автомобил за под 25-годишни от Avis Europe Franchise на Скиатос, Летище е , който може да се резервира за $33.53 на ден.

Мога ли да платя за рент-а-кар резервацията си за 25-годишен с дебитна карта на Скиатос, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията си. Обаче, когато вземате колата си, ще имате нужда от кредитна карта, издадена на името на главния шофьор, за да покриете депозита за кола под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще бъде възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето време това е платена опция, която се таксува на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел кола под наем по време на резервацията си?

Да, оферти, които включват определени модели коли, се отбелязват със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата с резултати за търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за моята кола под наем за под 25-годишен на Скиатос, Летище?

Така че, ако няма да купите застраховка с пълно покритие, ние Ви препоръчваме да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Можете да закупите този тип застраховка по време на онлайн резервацията си на кола под наем на 14CARS.com.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!