Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем BUDGET налични на Волос, Летище [VOL]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на BUDGET на Волос, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Citroen C1

auto-union
M
4
5
2
Citroen C1

от

$21.87 на ден

Мини

Seat Mii

thrifty
A
4
5
2
Seat Mii

от

$39.59 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

auto-union
M
5
5
2
Toyota Yaris

от

$22.64 на ден

Икономичен

Peugeot 208

thrifty
A
5
5
2
Peugeot 208

от

$52.64 на ден

Компактен

Nissan Note

auto-union
M
5
3
3
Nissan Note

от

$25.89 на ден

Компактен

Audi A3

auto-union
A
5
5
3
Audi A3

от

$58.23 на ден

Кабриолет

Fiat 500 Convertible

auto-union
M
4
2
1
Fiat 500 Convertible

от

$52.97 на ден

Комби

Ford Focus Estate

auto-union
M
5
5
4
Ford Focus Estate

от

$62.87 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Caddy

auto-union
M
7
5
1
Volkswagen Caddy

от

$73.40 на ден

Със 7 седалки

Nissan NV200

green motion
M
7
5
2
Nissan NV200

от

$284.81 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

auto-union
M
5
5
4
Skoda Octavia

от

$73.71 на ден

Стандартен

Toyota Corolla

green motion
M
5
5
4
Toyota Corolla

от

$190.20 на ден

SUV

Kia Stonic

auto-union
M
5
5
3
Kia Stonic

от

$90.42 на ден

SUV

Ford Kuga

auto-union
A
5
5
4
Ford Kuga

от

$132.51 на ден

Със 9 седалки

Fiat Talento

auto-union
M
9
5
4
Fiat Talento

от

$91.50 на ден

Със 9 седалки

Opel Vivaro

thrifty
M
9
5
4
Opel Vivaro

от

$162.77 на ден

Луксозен

BMW 5 Series

auto-union
A
5
4
4
BMW 5 Series

от

$140.24 на ден

Информация за BUDGET на Волос, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на BUDGET за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които BUDGET предоставя на Волос, Летище [VOL].

Budget Car Rental

Име на фирмата:

Budget Car Rental

Адрес:

Airport, Meet and Greet, Volos, 38221

Телефон:

0030 24210 20473

Обекти на BUDGET близо до летище VOL

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Волос, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Волос, Летище [VOL]

Като алтернатива на BUDGET има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Волос, Летище [VOL]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Enterprise Franchise

Enterprise 355 reviews

8.3 / 10

National

National 97 reviews

8.3 / 10

Alamo EHI

Alamo 592 reviews

8.2 / 10

Thrifty

Thrifty 437 reviews

8 / 10

AUTO-UNION

AUTO-UNION 553 reviews

7.9 / 10

AbbyCar

AbbyCar 1449 reviews

6.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Волос, Летище [VOL], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от AUTOUNION и THRIFTY. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Волос, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от AUTOUNION и на Волос, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за AUTOUNION кола под наем на Волос, Летище [VOL], разгледайте SUV-тата от BUDGET5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Волос, Летище.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Волос, Летище, трябва да разгледате офертите от AUTOUNION. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Волос, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

BUDGET Волос, Летище Преглед на парк коли под наем

BUDGET на Волос, Летище VOL предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Convertible , Estate , 7-seater , Standard , Suv , 9-seater , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за BUDGET Волос, Летище, подгответе се да вземете Toyota Yaris, и Peugeot 208 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Nissan Note, и Audi A3 или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от BUDGET Волос, Летище, можете да вземете Skoda Octavia, и Toyota Corolla .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от BUDGET Волос, Летище, ще получите една от следните коли: Kia Stonic, и Ford Kuga .

Премиум клас коли под наем, осигурен от BUDGET Волос, Летище се състои от следните модели коли: и BMW 5 Series .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от BUDGET Волос, Летище, можете да наемете Volkswagen Caddy, и Nissan NV200 .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от BUDGET Волос, Летище, наличните модели коли ще бъдат и Fiat 500 Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от BUDGET Волос, Летище според Вашата цел

BUDGET осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от BUDGET на Волос, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Волос, Летище, най-подходящите автомобили от BUDGET са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от BUDGET на Волос, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от BUDGET на Волос, Летище.
  • За млади шофьори BUDGET също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от BUDGET на Волос, Летище.

Често задавани въпроси - BUDGET рент а кар на Волос, Летище

Как да наема кола от BUDGET на Волос, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от BUDGET на летище VOL?

Най-евтината кола от BUDGET на Волос, Летище е Citroen C1. Съответната настояща цена е $21.87 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Волос, Летище?

Цените на бензин близо до летище VOL варират от $5.96 до $7.06.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при BUDGET с дебитна карта на Волос, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

BUDGET осигурява ли опция за детска седалка за кола на Волос, Летище [VOL]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Волос, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на BUDGET кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!