Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем FLIZZR налични на Рейкявик, Вътрешно Летище [RKV]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на FLIZZR на Рейкявик, Вътрешно Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Volkswagen Up

europcar
A
4
2
2
Volkswagen Up

от

$53.65 на ден

Мини

Hyundai i10

avis
M
4
5
2
Hyundai i10

от

$98.67 на ден

Икономичен

Renault Clio

geysir
M
5
5
2
Renault Clio

от

$82.81 на ден

Икономичен

Hyundai i20

budget
A
5
5
2
Hyundai i20

от

$108.14 на ден

Компактен

Hyundai i30

budget
M
5
5
3
Hyundai i30

от

$91.56 на ден

Компактен

Toyota Auris

hertz
M
5
5
3
Toyota Auris

от

$125.93 на ден

Комби

Hyundai i30 Estate

budget
M
5
5
4
Hyundai i30 Estate

от

$93.22 на ден

Комби

Toyota Avensis Estate

hertz
M
5
5
5
Toyota Avensis Estate

от

$199.12 на ден

SUV

Suzuki Jimny

budget
M
4
3
3
Suzuki Jimny

от

$110.56 на ден

SUV

Land Rover Discovery

europcar
A
5
5
6
Land Rover Discovery

от

$317.73 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

europcar
A
5
4
4
Skoda Octavia

от

$127.74 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Caddy

europcar
M
7
5
1
Volkswagen Caddy

от

$205.13 на ден

Със 7 седалки

Chevrolet Suburban

geysir
A
7
5
2
Chevrolet Suburban

от

$352.45 на ден

Миниван

Toyota Hilux

budget
M
5
4
3
Toyota Hilux

от

$216.43 на ден

Със 9 седалки

Renault Trafic

europcar
M
9
5
4
Renault Trafic

от

$242.61 на ден

Със 9 седалки

Volkswagen Caravelle

hertz
A
9
5
4
Volkswagen Caravelle

от

$381.38 на ден

Информация за FLIZZR на Рейкявик, Вътрешно Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на FLIZZR за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които FLIZZR предоставя на Рейкявик, Вътрешно Летище [RKV].

Flizzr

Име на фирмата:

Flizzr

Адрес:

Reykjavíkurflugvöllur, Reykjavik, 101

Телефон:

+354-540-2220

Обекти на FLIZZR близо до летище RKV

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Рейкявик, Вътрешно Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Рейкявик, Вътрешно Летище [RKV]

Като алтернатива на FLIZZR има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Рейкявик, Вътрешно Летище [RKV]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Geysir Car Rental

Geysir 34 reviews

8.3 / 10

HERTZ

HERTZ 14 reviews

8.1 / 10

SIXT Franchise

SIXT 32 reviews

7.7 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 11 reviews

7 / 10

BUDGET EMEA Franchise

BUDGET 42 reviews

6.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Рейкявик, Вътрешно Летище [RKV], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от EUROPCAR и AVIS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Рейкявик, Вътрешно Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR на Рейкявик, Вътрешно Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за BUDGET кола под наем на Рейкявик, Вътрешно Летище [RKV], разгледайте SUV-тата от FLIZZR5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Рейкявик, Вътрешно Летище.

Ако търсите голяма кола на Рейкявик, Вътрешно Летище, трябва да обмислите сделките от BUDGET. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

FLIZZR Рейкявик, Вътрешно Летище Преглед на парк коли под наем

FLIZZR на Рейкявик, Вътрешно Летище RKV предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Estate , Suv , Standard , 7-seater , Van , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за FLIZZR Рейкявик, Вътрешно Летище, подгответе се да вземете Renault Clio, и Hyundai i20 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Hyundai i30, и Toyota Auris или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от FLIZZR Рейкявик, Вътрешно Летище, можете да вземете и Skoda Octavia .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от FLIZZR Рейкявик, Вътрешно Летище, ще получите една от следните коли: Suzuki Jimny, и Land Rover Discovery .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от FLIZZR Рейкявик, Вътрешно Летище, можете да наемете Volkswagen Caddy, и Chevrolet Suburban .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от FLIZZR Рейкявик, Вътрешно Летище според Вашата цел

FLIZZR осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от FLIZZR на Рейкявик, Вътрешно Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Рейкявик, Вътрешно Летище, най-подходящите автомобили от FLIZZR са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от FLIZZR на Рейкявик, Вътрешно Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от FLIZZR на Рейкявик, Вътрешно Летище.
  • За млади шофьори FLIZZR също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от FLIZZR на Рейкявик, Вътрешно Летище.

Често задавани въпроси - FLIZZR рент а кар на Рейкявик, Вътрешно Летище

Как да наема кола от FLIZZR на Рейкявик, Вътрешно Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от FLIZZR на летище RKV?

Най-евтината кола от FLIZZR на Рейкявик, Вътрешно Летище е Volkswagen Up. Съответната настояща цена е $53.65 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Рейкявик, Вътрешно Летище?

Цените на бензин близо до летище RKV варират от $6.93 до $7.78.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при FLIZZR с дебитна карта на Рейкявик, Вътрешно Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

FLIZZR осигурява ли опция за детска седалка за кола на Рейкявик, Вътрешно Летище [RKV]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Рейкявик, Вътрешно Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на FLIZZR кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!