Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Международно Летище Бенгалуру [BLR]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Международно Летище Бенгалуру. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Ford Figo

avis
M
5
3
2
Ford Figo

от

$35.90 на ден

Икономичен

Hyundai Creta

avis
M
5
5
2
Hyundai Creta

от

$60.97 на ден

Мини

Hyundai i10

avis
M
4
3
2
Hyundai i10

от

$35.90 на ден

Стандартен

Honda Amaze

avis
M
5
4
4
Honda Amaze

от

$43.06 на ден

Компактен

Toyota Etios

avis
M
5
3
3
Toyota Etios

от

$43.06 на ден

SUV

Ford Ecosport

avis
M
5
5
3
Ford Ecosport

от

$60.97 на ден

Със 7 седалки

Mahindra XUV 500

avis
M
7
5
4
Mahindra XUV 500

от

$60.97 на ден

Икономичен

Tata Indica

s.s.travels
M
5
5
2
Tata Indica

от

$56.91 на ден

Компактен

Chevrolet Optra

s.s.travels
M
5
5
3
Chevrolet Optra

от

$87.04 на ден

SUV

Chevrolet Trailblazer

s.s.travels
M
5
5
5
Chevrolet Trailblazer

от

$93.60 на ден

Със 7 седалки

Toyota Innova

s.s.travels
M
7
5
4
Toyota Innova

от

$106.70 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

s.s.travels
A
5
4
4
Skoda Octavia

от

$296.66 на ден

Информация за AVIS на Международно Летище Бенгалуру

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Международно Летище Бенгалуру [BLR].

Avis

Име на фирмата:

Avis

Адрес:

Kempegowda International Airport, Bangalore

Телефон:

91 124 4724888

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Посреща и поздравява

Бонуси

  • - Безплатно допълнителен шофьор
  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на AVIS близо до летище BLR

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Международно Летище Бенгалуру. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

AVIS Международно Летище Бенгалуру Преглед на парк коли под наем

AVIS на Международно Летище Бенгалуру BLR предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Mini , Standard , Compact , Suv , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Международно Летище Бенгалуру, подгответе се да вземете Ford Figo, Hyundai Creta, и Tata Indica или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Etios, и Chevrolet Optra или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Международно Летище Бенгалуру, можете да вземете Honda Amaze, и Skoda Octavia .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Международно Летище Бенгалуру, ще получите една от следните коли: Ford Ecosport, и Chevrolet Trailblazer .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от AVIS Международно Летище Бенгалуру, можете да наемете Mahindra XUV 500, и Toyota Innova .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Международно Летище Бенгалуру според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Международно Летище Бенгалуру за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Международно Летище Бенгалуру, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Международно Летище Бенгалуру за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Международно Летище Бенгалуру.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Международно Летище Бенгалуру.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Международно Летище Бенгалуру

Как да наема кола от AVIS на Международно Летище Бенгалуру?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище BLR?

Най-евтината кола от AVIS на Международно Летище Бенгалуру е Ford Figo. Съответната настояща цена е $35.90 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем AVIS на Международно Летище Бенгалуру [BLR]?

Най-популярните коли под наем на Международно Летище Бенгалуру от AVIS в момента са . Най-ниската цена за този автомобил е $35.90 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от AVIS на Международно Летище Бенгалуру [BLR]?

Най-често резервираният клас коли от AVIS на летище BLR е Икономичен. Най-евтиният Икономичен автомобил от AVIS е FORD FIGO. Цената му започва от $35.90 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Международно Летище Бенгалуру?

Цените на бензин близо до летище BLR варират от $3.85 до $4.40.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Международно Летище Бенгалуру?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Международно Летище Бенгалуру [BLR]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Международно Летище Бенгалуру?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!