Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Hyderabad Downtown []

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Hyderabad Downtown. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Ford Figo

avis
M
5
3
2
Ford Figo

от

$44.68 на ден

Компактен

Toyota Etios

avis
M
5
3
3
Toyota Etios

от

$56.90 на ден

Със 7 седалки

Suzuki Ertiga

avis
M
7
5
1
Suzuki Ertiga

от

$58.70 на ден

Мини

Hyundai i10

mylescars
M
4
5
2
Hyundai i10

от

$44.32 на ден

Икономичен

Tata Indica

s.s.travels
M
5
5
2
Tata Indica

от

$45.49 на ден

Икономичен

Hyundai Creta

mylescars
A
5
5
2
Hyundai Creta

от

$65.55 на ден

Стандартен

Honda Amaze

mylescars
M
5
4
4
Honda Amaze

от

$55.74 на ден

Стандартен

Hyundai Sonata

s.s.travels
A
5
4
5
Hyundai Sonata

от

$360.99 на ден

Компактен

Honda City

mylescars
A
5
5
3
Honda City

от

$57.88 на ден

SUV

Ford Ecosport

mylescars
M
5
5
3
Ford Ecosport

от

$59.57 на ден

SUV

Chevrolet Trailblazer

s.s.travels
M
5
5
5
Chevrolet Trailblazer

от

$85.57 на ден

Със 7 седалки

Mahindra XUV 500

mylescars
M
7
5
4
Mahindra XUV 500

от

$71.43 на ден

Със 7 седалки

Toyota Fortuner

mylescars
A
7
5
1
Toyota Fortuner

от

$111.75 на ден

Информация за AVIS на Hyderabad Downtown

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Hyderabad Downtown [].

Avis

Име на фирмата:

Avis

Адрес:

Rajiv Gandhi International Airport, Hyderabad, 500003

Телефон:

91-40-44561111

Бонуси

  • - Такса летище

Обекти на AVIS близо до летище

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Hyderabad Downtown. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

AVIS Hyderabad Downtown Преглед на парк коли под наем

AVIS на Hyderabad Downtown предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , 7-seater , Mini , Standard , Suv ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Hyderabad Downtown, подгответе се да вземете Ford Figo, Tata Indica, и Hyundai Creta или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Etios, и Honda City или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Hyderabad Downtown, можете да вземете Honda Amaze, и Hyundai Sonata .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Hyderabad Downtown, ще получите една от следните коли: Ford Ecosport, и Chevrolet Trailblazer .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от AVIS Hyderabad Downtown, можете да наемете Suzuki Ertiga, Mahindra XUV 500, и Toyota Fortuner .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Hyderabad Downtown според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Hyderabad Downtown за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Hyderabad Downtown, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Hyderabad Downtown за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Hyderabad Downtown.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Hyderabad Downtown.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Hyderabad Downtown

Как да наема кола от AVIS на Hyderabad Downtown?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище ?

Най-евтината кола от AVIS на Hyderabad Downtown е Ford Figo. Съответната настояща цена е $44.68 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем AVIS на Hyderabad Downtown []?

Най-популярните коли под наем на Hyderabad Downtown от AVIS в момента са SUZUKI ERTIGA. Най-ниската цена за този автомобил е $58.70 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от AVIS на Hyderabad Downtown []?

Най-често резервираният клас коли от AVIS на летище е Икономичен. Най-евтиният Икономичен автомобил от AVIS е FORD FIGO. Цената му започва от $44.68 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Hyderabad Downtown?

Цените на бензин близо до летище варират от $3.85 до $4.40.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Hyderabad Downtown?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Hyderabad Downtown []?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Hyderabad Downtown?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!