Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем INSTANT-CABS налични на Тирупати, Летище [TIR]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на INSTANT-CABS на Тирупати, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Tata Indica

s.s.travels
M
5
5
2
Tata Indica

от

$52.92 на ден

Компактен

Chevrolet Optra

s.s.travels
M
5
5
3
Chevrolet Optra

от

$81.90 на ден

SUV

Chevrolet Trailblazer

s.s.travels
M
5
5
5
Chevrolet Trailblazer

от

$88.20 на ден

Със 7 седалки

Toyota Innova

s.s.travels
M
7
5
4
Toyota Innova

от

$100.80 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

s.s.travels
A
5
4
4
Skoda Octavia

от

$283.50 на ден

Информация за INSTANT-CABS на Тирупати, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на INSTANT-CABS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които INSTANT-CABS предоставя на Тирупати, Летище [TIR].

Instant Cabs

Име на фирмата:

Instant Cabs

Адрес:

Tirupati Airport Meet and Greet, Tirumala - Tirupati, Andhra Pradesh

INSTANT-CABS Тирупати, Летище Преглед на парк коли под наем

INSTANT-CABS на Тирупати, Летище TIR предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Suv , 7-seater , Standard ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за INSTANT-CABS Тирупати, Летище, подгответе се да вземете и Tata Indica или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Chevrolet Optra или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от INSTANT-CABS Тирупати, Летище, можете да вземете и Skoda Octavia .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от INSTANT-CABS Тирупати, Летище, ще получите една от следните коли: и Chevrolet Trailblazer .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от INSTANT-CABS Тирупати, Летище, можете да наемете и Toyota Innova .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от INSTANT-CABS Тирупати, Летище според Вашата цел

INSTANT-CABS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от INSTANT-CABS на Тирупати, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Тирупати, Летище, най-подходящите автомобили от INSTANT-CABS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от INSTANT-CABS на Тирупати, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от INSTANT-CABS на Тирупати, Летище.
  • За млади шофьори INSTANT-CABS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от INSTANT-CABS на Тирупати, Летище.

Често задавани въпроси - INSTANT-CABS рент а кар на Тирупати, Летище

Как да наема кола от INSTANT-CABS на Тирупати, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от INSTANT-CABS на летище TIR?

Най-евтината кола от INSTANT-CABS на Тирупати, Летище е Tata Indica. Съответната настояща цена е $52.92 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Тирупати, Летище?

Цените на бензин близо до летище TIR варират от $2.53 до $4.40.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при INSTANT-CABS с дебитна карта на Тирупати, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

INSTANT-CABS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Тирупати, Летище [TIR]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Тирупати, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на INSTANT-CABS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!