Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем MAGGIORE налични на Летище Винченцо Маглиоко Комизо [CIY]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на MAGGIORE на Летище Винченцо Маглиоко Комизо. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Toyota Aygo

maggiore
M
4
3
1
Toyota Aygo

от

$149.76 на ден

Стандартен

BMW 2 Series Active Tourer

maggiore
A
5
4
4
BMW 2 Series Active Tourer

от

$158.85 на ден

Икономичен

Audi A1

maggiore
A
5
5
2
Audi A1

от

$309.23 на ден

Компактен

Audi A3

maggiore
A
5
5
3
Audi A3

от

$325.47 на ден

SUV

Peugeot 3008

maggiore
A
5
5
4
Peugeot 3008

от

$539.24 на ден

Мини

Fiat 500

sicily by car
A
4
3
2
Fiat 500

от

$41.32 на ден

Мини

Volkswagen Up

avis
M
4
3
1
Volkswagen Up

от

$52.46 на ден

SUV

Ford Kuga

sicily by car
A
5
5
4
Ford Kuga

от

$45.26 на ден

SUV

Jeep Compass

avis
A
5
5
4
Jeep Compass

от

$233.09 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo

sicily by car
M
5
5
2
Volkswagen Polo

от

$51.90 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

budget
A
5
5
2
Toyota Yaris

от

$162.54 на ден

Компактен

Fiat 500X

avis
M
5
5
3
Fiat 500X

от

$57.77 на ден

Компактен

Alfa Romeo Giulietta

avis
A
5
5
3
Alfa Romeo Giulietta

от

$171.06 на ден

Стандартен

Ford C-Max

sicily by car
M
5
5
4
Ford C-Max

от

$69.76 на ден

Миниван

Opel Mokka

sicily by car
M
5
5
4
Opel Mokka

от

$73.26 на ден

Кабриолет

Fiat 500 Convertible

sicily by car
M
4
2
1
Fiat 500 Convertible

от

$90.68 на ден

Със 7 седалки

Mercedes Vito

sicily by car
M
7
5
2
Mercedes Vito

от

$91.10 на ден

Комби

Volkswagen Golf Estate

sicily by car
M
5
5
4
Volkswagen Golf Estate

от

$95.05 на ден

Комби

Peugeot 308 Estate

avis
M
5
5
4
Peugeot 308 Estate

от

$176.96 на ден

Със 9 седалки

Mercedes Vito Traveliner

sicily by car
M
9
5
4
Mercedes Vito Traveliner

от

$180.72 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

avis
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$205.76 на ден

Информация за MAGGIORE на Летище Винченцо Маглиоко Комизо

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на MAGGIORE за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които MAGGIORE предоставя на Летище Винченцо Маглиоко Комизо [CIY].

Maggiore

Име на фирмата:

Maggiore

Адрес:

Aeroporto Pio La Torre, Comiso, 97013

Телефон:

+39 09321850895

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Винченцо Маглиоко Комизо [CIY]

Като алтернатива на MAGGIORE има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Винченцо Маглиоко Комизо [CIY]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Hertz Corporate

Hertz 19 reviews

8.4 / 10

Europcar Corporate

Europcar 405 reviews

7.6 / 10

Budget EMEA Corporate

Budget 406 reviews

6.8 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 114 reviews

6.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Винченцо Маглиоко Комизо [CIY], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и AVIS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Винченцо Маглиоко Комизо.

Голям брой средни коли се предоставя от и AVIS на Летище Винченцо Маглиоко Комизо. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

MAGGIORE Летище Винченцо Маглиоко Комизо Преглед на парк коли под наем

MAGGIORE на Летище Винченцо Маглиоко Комизо CIY предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Standard , Economy , Compact , Suv , Van , Convertible , 7-seater , Estate , 9-seater , Fullsize ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за MAGGIORE Летище Винченцо Маглиоко Комизо, подгответе се да вземете Audi A1, Volkswagen Polo, и Toyota Yaris или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Audi A3, Fiat 500X, и Alfa Romeo Giulietta или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от MAGGIORE Летище Винченцо Маглиоко Комизо, можете да вземете BMW 2 Series Active Tourer, и Ford C-Max .

MAGGIORE клас коли под наем в пълен размер на Летище Винченцо Маглиоко Комизо включва следните модели на коли под наем: и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от MAGGIORE Летище Винченцо Маглиоко Комизо, ще получите една от следните коли: Peugeot 3008, Ford Kuga, и Jeep Compass .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от MAGGIORE Летище Винченцо Маглиоко Комизо, можете да наемете и Mercedes Vito .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от MAGGIORE Летище Винченцо Маглиоко Комизо, наличните модели коли ще бъдат и Fiat 500 Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от MAGGIORE Летище Винченцо Маглиоко Комизо според Вашата цел

MAGGIORE осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от MAGGIORE на Летище Винченцо Маглиоко Комизо за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Винченцо Маглиоко Комизо, най-подходящите автомобили от MAGGIORE са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от MAGGIORE на Летище Винченцо Маглиоко Комизо за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от MAGGIORE на Летище Винченцо Маглиоко Комизо.
  • За млади шофьори MAGGIORE също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от MAGGIORE на Летище Винченцо Маглиоко Комизо.

Често задавани въпроси - MAGGIORE рент а кар на Летище Винченцо Маглиоко Комизо

Как да наема кола от MAGGIORE на Летище Винченцо Маглиоко Комизо?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от MAGGIORE на летище CIY?

Най-евтината кола от MAGGIORE на Летище Винченцо Маглиоко Комизо е Toyota Aygo. Съответната настояща цена е $149.76 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от MAGGIORE на Летище Винченцо Маглиоко Комизо [CIY]?

Най-често резервираният клас коли от MAGGIORE на летище CIY е Икономичен. Най-евтиният Икономичен автомобил от MAGGIORE е AUDI A1. Цената му започва от $309.23 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при MAGGIORE с дебитна карта на Летище Винченцо Маглиоко Комизо?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

MAGGIORE осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Винченцо Маглиоко Комизо [CIY]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Винченцо Маглиоко Комизо?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на MAGGIORE кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!