Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Perugia - City Centre []

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Perugia - City Centre. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Citroen C1

europcar
M
4
3
2
Citroen C1

от

$57.79 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo

europcar
M
5
5
2
Volkswagen Polo

от

$61.52 на ден

Компактен

Fiat 500L

europcar
M
5
5
3
Fiat 500L

от

$75.75 на ден

Компактен

Volkswagen Golf

sicily by car
A
5
5
3
Volkswagen Golf

от

$119.83 на ден

Комби

Peugeot 308 Estate

europcar
M
5
5
4
Peugeot 308 Estate

от

$87.62 на ден

Комби

Volkswagen Golf Estate

sicily by car
M
5
5
4
Volkswagen Golf Estate

от

$136.54 на ден

Стандартен

Peugeot 3008

europcar
M
5
5
4
Peugeot 3008

от

$93.55 на ден

SUV

Dacia Duster

europcar
M
5
5
4
Dacia Duster

от

$97.70 на ден

Миниван

Opel Mokka

sicily by car
M
5
5
4
Opel Mokka

от

$107.30 на ден

Кабриолет

Fiat 500 Convertible

sicily by car
M
4
2
1
Fiat 500 Convertible

от

$130.50 на ден

Информация за HERTZ на Perugia - City Centre

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Perugia - City Centre [].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

P.le V.veneto 4, Perugia Dt, 6124

Телефон:

+39 075 500 2439

Обекти на HERTZ близо до летище

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Perugia - City Centre. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Perugia - City Centre []

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Perugia - City Centre []. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Europcar Corporate

Europcar 323 reviews

7.8 / 10

Budget EMEA Corporate

Budget 311 reviews

6.6 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 93 reviews

6.4 / 10

Maggiore DC

Maggiore 338 reviews

6.4 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Perugia - City Centre [], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от EUROPCAR и . Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Perugia - City Centre.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR на Perugia - City Centre. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Perugia - City Centre [], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Perugia - City Centre.

HERTZ Perugia - City Centre Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Perugia - City Centre предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Estate , Standard , Suv , Van , Convertible ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Perugia - City Centre, подгответе се да вземете и Volkswagen Polo или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Fiat 500L, и Volkswagen Golf или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Perugia - City Centre, можете да вземете и Peugeot 3008 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Perugia - City Centre, ще получите една от следните коли: и Dacia Duster .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от HERTZ Perugia - City Centre, наличните модели коли ще бъдат и Fiat 500 Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Perugia - City Centre според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Perugia - City Centre за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Perugia - City Centre, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Perugia - City Centre за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Perugia - City Centre.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Perugia - City Centre.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Perugia - City Centre

Как да наема кола от HERTZ на Perugia - City Centre?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище ?

Най-евтината кола от HERTZ на Perugia - City Centre е Citroen C1. Съответната настояща цена е $57.79 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Perugia - City Centre?

Цените на бензин близо до летище варират от $5.77 до $8.22.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Perugia - City Centre?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Perugia - City Centre []?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Perugia - City Centre?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!