Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем BUDGET налични на Rimini - City Centre []

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на BUDGET на Rimini - City Centre. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Citroen C1

budget
M
4
3
2
Citroen C1

от

$27.69 на ден

Икономичен

Fiat Panda

budget
M
4
5
2
Fiat Panda

от

$28.27 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

budget
A
5
5
2
Toyota Yaris

от

$39.84 на ден

Компактен

Peugeot 308

budget
M
5
5
3
Peugeot 308

от

$36.83 на ден

SUV

Opel Mokka

budget
M
5
5
3
Opel Mokka

от

$44.27 на ден

Комби

Ford Focus Estate

budget
A
5
5
4
Ford Focus Estate

от

$50.84 на ден

Със 7 седалки

Renault Espace

budget
M
7
5
1
Renault Espace

от

$67.12 на ден

Със 9 седалки

Fiat Talento

budget
M
9
5
4
Fiat Talento

от

$78.98 на ден

Стандартен

Alfa Romeo Giulia

budget
A
5
4
4
Alfa Romeo Giulia

от

$111.41 на ден

Луксозен

Audi A6

budget
A
5
4
4
Audi A6

от

$133.69 на ден

Мини

Toyota Aygo

avis
M
4
3
1
Toyota Aygo

от

$29.12 на ден

Икономичен

Lancia Ypsilon

avis
M
4
5
2
Lancia Ypsilon

от

$29.69 на ден

Икономичен

Jeep Renegade

avis
M
5
5
2
Jeep Renegade

от

$46.55 на ден

Компактен

Fiat 500L

avis
M
5
5
3
Fiat 500L

от

$38.84 на ден

Компактен

Volkswagen Golf

maggiore
A
5
5
3
Volkswagen Golf

от

$96.17 на ден

Комби

Peugeot 308 Estate

avis
M
5
5
4
Peugeot 308 Estate

от

$44.41 на ден

SUV

Jeep Compass

avis
M
5
5
4
Jeep Compass

от

$53.27 на ден

Стандартен

Mercedes B Class

avis
A
5
4
4
Mercedes B Class

от

$53.55 на ден

Със 7 седалки

Citroen C4 Picasso

avis
M
7
5
1
Citroen C4 Picasso

от

$70.69 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

avis
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$117.27 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

avis
A
5
4
4
Mercedes E Class

от

$140.70 на ден

Миниван

BMW 2 Series Gran Tourer

maggiore
A
5
5
4
BMW 2 Series Gran Tourer

от

$194.53 на ден

Със 9 седалки

Opel Vivaro

maggiore
M
9
5
4
Opel Vivaro

от

$350.91 на ден

Информация за BUDGET на Rimini - City Centre

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на BUDGET за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които BUDGET предоставя на Rimini - City Centre [].

Budget Car Rental

Име на фирмата:

Budget Car Rental

Адрес:

Viale Trieste 16 D, Rimini, 47900

Телефон:

0541 51256

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Адрес: Виж адрес

Бонуси

  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на BUDGET близо до летище

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Rimini - City Centre. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Rimini - City Centre []

Като алтернатива на BUDGET има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Rimini - City Centre []. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Avis Europe Corporate

Avis 98 reviews

6.5 / 10

Maggiore DC

Maggiore 363 reviews

6.4 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Rimini - City Centre [], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от AVIS и MAGGIORE. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Rimini - City Centre.

Голям брой средни коли се предоставя от AVIS на Rimini - City Centre. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за AVIS кола под наем на Rimini - City Centre [], разгледайте SUV-тата от BUDGET5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Rimini - City Centre.

Ако търсите голяма кола на Rimini - City Centre, трябва да обмислите сделките от MAGGIORE. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Rimini - City Centre, трябва да разгледате офертите от AVIS. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Rimini - City Centre, за да задоволят всяка прищявка.

BUDGET Rimini - City Centre Преглед на парк коли под наем

BUDGET на Rimini - City Centre предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Suv , Estate , 7-seater , 9-seater , Standard , Luxury , Fullsize , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за BUDGET Rimini - City Centre, подгответе се да вземете Fiat Panda, Toyota Yaris, Lancia Ypsilon, и Jeep Renegade или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Peugeot 308, Fiat 500L, и Volkswagen Golf или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от BUDGET Rimini - City Centre, можете да вземете Alfa Romeo Giulia, и Mercedes B Class .

BUDGET клас коли под наем в пълен размер на Rimini - City Centre включва следните модели на коли под наем: и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от BUDGET Rimini - City Centre, ще получите една от следните коли: Opel Mokka, и Jeep Compass .

Премиум клас коли под наем, осигурен от BUDGET Rimini - City Centre се състои от следните модели коли: Audi A6, и Mercedes E Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от BUDGET Rimini - City Centre, можете да наемете Renault Espace, и Citroen C4 Picasso .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от BUDGET Rimini - City Centre според Вашата цел

BUDGET осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от BUDGET на Rimini - City Centre за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Rimini - City Centre, най-подходящите автомобили от BUDGET са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от BUDGET на Rimini - City Centre за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от BUDGET на Rimini - City Centre.
  • За млади шофьори BUDGET също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от BUDGET на Rimini - City Centre.

Често задавани въпроси - BUDGET рент а кар на Rimini - City Centre

Как да наема кола от BUDGET на Rimini - City Centre?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от BUDGET на летище ?

Най-евтината кола от BUDGET на Rimini - City Centre е Citroen C1. Съответната настояща цена е $27.69 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем BUDGET на Rimini - City Centre []?

Най-популярните коли под наем на Rimini - City Centre от BUDGET в момента са FIAT PANDA. Най-ниската цена за този автомобил е $28.27 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от BUDGET на Rimini - City Centre []?

Най-често резервираният клас коли от BUDGET на летище е Стандартен. Най-евтиният Стандартен автомобил от BUDGET е ALFA ROMEO GIULIA. Цената му започва от $111.41 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Rimini - City Centre?

Цените на бензин близо до летище варират от $5.88 до $7.35.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при BUDGET с дебитна карта на Rimini - City Centre?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

BUDGET осигурява ли опция за детска седалка за кола на Rimini - City Centre []?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Rimini - City Centre?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на BUDGET кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!