Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем MAGGIORE налични на Salerno - City Centre []

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на MAGGIORE на Salerno - City Centre. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Fiat Panda

locauto
M
4
5
2
Fiat Panda

от

$104.53 на ден

Мини

Kia Picanto

autovia
M
4
5
2
Kia Picanto

от

$319.58 на ден

Икономичен

Renault Clio

locauto
M
5
5
2
Renault Clio

от

$111.35 на ден

Икономичен

Fiat 500X

autovia
M
5
5
2
Fiat 500X

от

$700.31 на ден

Компактен

Volkswagen Golf

locauto
M
5
5
3
Volkswagen Golf

от

$139.72 на ден

Компактен

Fiat 500L

ecovia
M
5
5
3
Fiat 500L

от

$413.80 на ден

Комби

Fiat Tipo Estate

locauto
A
5
5
4
Fiat Tipo Estate

от

$198.10 на ден

Комби

Jaguar F-Pace

autovia
A
5
5
3
Jaguar F-Pace

от

$2,547.48 на ден

SUV

Nissan Qashqai

locauto
A
5
5
4
Nissan Qashqai

от

$200.23 на ден

Миниван

Volkswagen Touran

locauto
A
5
5
4
Volkswagen Touran

от

$208.01 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

ecovia
M
5
5
4
Skoda Octavia

от

$846.64 на ден

Със 7 седалки

Ford Galaxy

ecovia
M
7
5
2
Ford Galaxy

от

$1,745.79 на ден

Със 9 седалки

Volkswagen Caravelle

ecovia
M
9
5
4
Volkswagen Caravelle

от

$1,895.01 на ден

В пълен размер

Audi A6

autovia
A
5
4
4
Audi A6

от

$2,226.08 на ден

Информация за MAGGIORE на Salerno - City Centre

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на MAGGIORE за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които MAGGIORE предоставя на Salerno - City Centre [].

Maggiore

Име на фирмата:

Maggiore

Адрес:

Via Clemente Mauro 2, Salerno, 84124

Телефон:

+39 089228879

Обекти на MAGGIORE близо до летище

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Salerno - City Centre. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Salerno - City Centre []

Като алтернатива на MAGGIORE има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Salerno - City Centre []. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

WinRent

WinRent 83 reviews

8.3 / 10

Europcar Corporate

Europcar 317 reviews

7.8 / 10

Ecovia

Ecovia 718 reviews

7.3 / 10

Hertz Corporate

Hertz 455 reviews

7 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 90 reviews

6.6 / 10

SIXT Franchise

SIXT 7 reviews

6.4 / 10

B-Rent

B-Rent 174 reviews

6.3 / 10

Noleggiare

Noleggiare 84 reviews

5.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Salerno - City Centre [], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от LOCAUTO и AUTOVIA. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Salerno - City Centre.

Голям брой средни коли се предоставя от ECOVIA и AUTOVIA на Salerno - City Centre. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за LOCAUTO кола под наем на Salerno - City Centre [], разгледайте SUV-тата от MAGGIORE5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Salerno - City Centre.

Ако търсите голяма кола на Salerno - City Centre, трябва да обмислите сделките от LOCAUTO. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

MAGGIORE Salerno - City Centre Преглед на парк коли под наем

MAGGIORE на Salerno - City Centre предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Estate , Suv , Van , Standard , 7-seater , 9-seater , Fullsize ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за MAGGIORE Salerno - City Centre, подгответе се да вземете Renault Clio, и Fiat 500X или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Volkswagen Golf, и Fiat 500L или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от MAGGIORE Salerno - City Centre, можете да вземете и Skoda Octavia .

MAGGIORE клас коли под наем в пълен размер на Salerno - City Centre включва следните модели на коли под наем: и Audi A6 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от MAGGIORE Salerno - City Centre, ще получите една от следните коли: и Nissan Qashqai .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от MAGGIORE Salerno - City Centre, можете да наемете и Ford Galaxy .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от MAGGIORE Salerno - City Centre според Вашата цел

MAGGIORE осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от MAGGIORE на Salerno - City Centre за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Salerno - City Centre, най-подходящите автомобили от MAGGIORE са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от MAGGIORE на Salerno - City Centre за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от MAGGIORE на Salerno - City Centre.
  • За млади шофьори MAGGIORE също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от MAGGIORE на Salerno - City Centre.

Често задавани въпроси - MAGGIORE рент а кар на Salerno - City Centre

Как да наема кола от MAGGIORE на Salerno - City Centre?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от MAGGIORE на летище ?

Най-евтината кола от MAGGIORE на Salerno - City Centre е Fiat Panda. Съответната настояща цена е $104.53 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при MAGGIORE с дебитна карта на Salerno - City Centre?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

MAGGIORE осигурява ли опция за детска седалка за кола на Salerno - City Centre []?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Salerno - City Centre?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на MAGGIORE кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!