Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Йокохама

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Йокохама. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Йокохама, е маркирана в червено.

Nissan Rent A Car от$54.22 от$59.93 от$169.46 от$135.08 от$71.35

Най-добрите коли под наем фирми в Йокохама

Агенциите за коли под наем в Йокохама могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

Има огромно разнообразие на коли под наем в Йокохама. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Йокохама, варират от . Най-голямата колекция коли на Йокохама се предоставя от Nissan.

Коли под наем в близост до места Йокохама

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Йокохама, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Йокохама Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Йокохама, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Nissan Dayz, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Nissan March, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Nissan Note, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Audi A4, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Ford Taurus, Chevrolet Camaro, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Dodge Caravan, Toyota Sienna, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Nissan Serena, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Nissan Juke, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Nissan Fuga, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Йокохама

Как да наема кола в Йокохама?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Йокохама?

Цените за наем на кола в Йокохама варират от $49.46 на ден до $169.46 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Йокохама?

Най-евтината сделка за коли под наем в Йокохама може да се намери в Kanagawa. Цените за коли под наем стартират от $49.46 на този обект.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Йокохама?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Йокохама?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.