Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем INSAS-PACIFIC налични на Джохор Бахру - Летище [JHB]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на INSAS-PACIFIC на Джохор Бахру - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Proton Saga

paradise
A
5
5
2
Proton Saga

от

$25.58 на ден

Компактен

Proton Persona

europcar
A
5
3
3
Proton Persona

от

$28.55 на ден

Мини

Perodua Axia

sixt
A
4
5
2
Perodua Axia

от

$30.42 на ден

Стандартен

Honda City

europcar
A
5
4
4
Honda City

от

$35.44 на ден

Миниван

Perodua Alza

europcar
A
5
5
3
Perodua Alza

от

$46.02 на ден

Миниван

Mitsubishi Triton

sixt
M
4
4
0
Mitsubishi Triton

от

$90.30 на ден

SUV

Nissan X-Trail

europcar
A
5
5
4
Nissan X-Trail

от

$66.45 на ден

Със 7 седалки

Toyota Innova

europcar
A
7
5
1
Toyota Innova

от

$71.12 на ден

Информация за INSAS-PACIFIC на Джохор Бахру - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на INSAS-PACIFIC за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които INSAS-PACIFIC предоставя на Джохор Бахру - Летище [JHB].

Insas Pacific

Име на фирмата:

Insas Pacific

Адрес:

Counter E10-11, Aeromall, Senai Int'l Airport, 81250 Johor Bahru, Johor Bahru

Телефон:

+607-2243951

Обекти на INSAS-PACIFIC близо до летище JHB

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Джохор Бахру - Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Джохор Бахру - Летище [JHB]

Като алтернатива на INSAS-PACIFIC има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Джохор Бахру - Летище [JHB]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 45 reviews

7.3 / 10

Mayflower Acme Tours Sdn. Bhd.

Mayflower 24 reviews

7.1 / 10

Paradise Car Rental

Paradise 46 reviews

6.7 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Джохор Бахру - Летище [JHB], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от PARADISE и EUROPCAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Джохор Бахру - Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR на Джохор Бахру - Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Джохор Бахру - Летище [JHB], разгледайте SUV-тата от INSAS-PACIFIC5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Джохор Бахру - Летище.

Ако търсите голяма кола на Джохор Бахру - Летище, трябва да обмислите сделките от EUROPCAR и SIXT. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

INSAS-PACIFIC Джохор Бахру - Летище Преглед на парк коли под наем

INSAS-PACIFIC на Джохор Бахру - Летище JHB предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Mini , Standard , Van , Suv , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за INSAS-PACIFIC Джохор Бахру - Летище, подгответе се да вземете и Proton Saga или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Proton Persona или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от INSAS-PACIFIC Джохор Бахру - Летище, можете да вземете и Honda City .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от INSAS-PACIFIC Джохор Бахру - Летище, ще получите една от следните коли: и Nissan X-Trail .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от INSAS-PACIFIC Джохор Бахру - Летище, можете да наемете и Toyota Innova .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от INSAS-PACIFIC Джохор Бахру - Летище според Вашата цел

INSAS-PACIFIC осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от INSAS-PACIFIC на Джохор Бахру - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Джохор Бахру - Летище, най-подходящите автомобили от INSAS-PACIFIC са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от INSAS-PACIFIC на Джохор Бахру - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от INSAS-PACIFIC на Джохор Бахру - Летище.
  • За млади шофьори INSAS-PACIFIC също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от INSAS-PACIFIC на Джохор Бахру - Летище.

Често задавани въпроси - INSAS-PACIFIC рент а кар на Джохор Бахру - Летище

Как да наема кола от INSAS-PACIFIC на Джохор Бахру - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от INSAS-PACIFIC на летище JHB?

Най-евтината кола от INSAS-PACIFIC на Джохор Бахру - Летище е Proton Saga. Съответната настояща цена е $25.58 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Джохор Бахру - Летище?

Цените на бензин близо до летище JHB варират от $2.03 до $2.16.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при INSAS-PACIFIC с дебитна карта на Джохор Бахру - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

INSAS-PACIFIC осигурява ли опция за детска седалка за кола на Джохор Бахру - Летище [JHB]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Джохор Бахру - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на INSAS-PACIFIC кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!