Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем SIXT налични на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 [KUL]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на SIXT на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Perodua Axia

sixt
A
4
5
2
Perodua Axia

от

$18.91 на ден

Миниван

Mitsubishi Triton

sixt
M
4
4
0
Mitsubishi Triton

от

$65.20 на ден

Мини

Proton Saga

galaxy asia car rental
A
4
3
2
Proton Saga

от

$14.42 на ден

Мини

Perodua Viva

merge car rental
A
4
3
2
Perodua Viva

от

$36.44 на ден

Икономичен

Perodua Bezza

galaxy asia car rental
A
5
3
2
Perodua Bezza

от

$15.89 на ден

Стандартен

Nissan Almera

galaxy asia car rental
A
5
3
4
Nissan Almera

от

$21.76 на ден

Стандартен

Honda Accord

avis
A
5
4
4
Honda Accord

от

$61.32 на ден

Компактен

Toyota Vios

galaxy asia car rental
A
5
3
3
Toyota Vios

от

$26.16 на ден

Компактен

Honda BR-V

hawk
A
5
5
3
Honda BR-V

от

$33.67 на ден

Със 7 седалки

Proton Exora

galaxy asia car rental
A
7
5
1
Proton Exora

от

$29.10 на ден

Със 7 седалки

Toyota Vellfire

hawk
A
7
5
1
Toyota Vellfire

от

$88.45 на ден

SUV

Kia Sorento

galaxy asia car rental
A
5
5
4
Kia Sorento

от

$45.25 на ден

SUV

Honda HR-V

europcar
A
5
5
4
Honda HR-V

от

$61.84 на ден

Миниван

Hyundai Starex

galaxy asia car rental
A
12
5
4
Hyundai Starex

от

$68.74 на ден

Информация за SIXT на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на SIXT за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които SIXT предоставя на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 [KUL].

SIXT Rent A Car

Име на фирмата:

SIXT Rent A Car

Адрес:

Lot No. 14, GF, Block D, Selangor, 64000

Телефон:

+60-387872834

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Обекти на SIXT близо до летище KUL

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 [KUL]

Като алтернатива на SIXT има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 [KUL]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Kasina Rent a Car

Kasina 12 reviews

8.9 / 10

Paradise Car Rental

Paradise 14 reviews

8.3 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 7 reviews

6.1 / 10

Hawk Rent A Car

Hawk 50 reviews

6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 [KUL], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и . Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1.

Голям брой средни коли се предоставя от и AVIS на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

SIXT Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 Преглед на парк коли под наем

SIXT на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 KUL предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Van , Economy , Standard , Compact , 7-seater , Suv ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за SIXT Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1, подгответе се да вземете и Perodua Bezza или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Vios, и Honda BR-V или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от SIXT Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1, можете да вземете Nissan Almera, и Honda Accord .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от SIXT Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1, ще получите една от следните коли: Kia Sorento, и Honda HR-V .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от SIXT Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1, можете да наемете Proton Exora, и Toyota Vellfire .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от SIXT Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 според Вашата цел

SIXT осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от SIXT на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1, най-подходящите автомобили от SIXT са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от SIXT на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от SIXT на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1.
  • За млади шофьори SIXT също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от SIXT на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1.

Често задавани въпроси - SIXT рент а кар на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1

Как да наема кола от SIXT на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от SIXT на летище KUL?

Най-евтината кола от SIXT на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 е Perodua Axia. Съответната настояща цена е $18.91 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем SIXT на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 [KUL]?

Най-популярните коли под наем на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 от SIXT в момента са MITSUBISHI TRITON. Най-ниската цена за този автомобил е $65.20 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от SIXT на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 [KUL]?

Най-често резервираният клас коли от SIXT на летище KUL е Миниван. Най-евтиният Миниван автомобил от SIXT е MITSUBISHI TRITON. Цената му започва от $65.20 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1?

Цените на бензин близо до летище KUL варират от $1.63 до $2.24.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при SIXT с дебитна карта на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

SIXT осигурява ли опция за детска седалка за кола на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 [KUL]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на SIXT кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!