Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем Със 12 седалки е наличен на Лангкави - Летище [LGK]

Разгледайте нашите страхотни сделки за коли под наем Със 12 седалки на Лангкави - Летище и изберете най-подходящата оферта. Ще откриете модели на коли под наем, техните цени, както и доставчици на коли под наем Със 12 седалки, които са налични на летище LGK .

Миниван

Hyundai Starex

merge car rental
A
12
5
4
Hyundai Starex

от

$147.27 на ден

Миниван

Nissan Urvan

samavest
M
14
4
14
Nissan Urvan

от

$59.53 на ден

Миниван

Toyota Hiace

merge car rental
M
10
5
4
Toyota Hiace

от

$147.27 на ден

Мини

Perodua Axia

merge car rental
A
4
5
2
Perodua Axia

от

$19.59 на ден

Икономичен

Perodua Myvi

merge car rental
A
5
3
2
Perodua Myvi

от

$20.76 на ден

Икономичен

Perodua Bezza

europcar
A
5
3
2
Perodua Bezza

от

$29.04 на ден

Компактен

Toyota Vios

merge car rental
A
5
5
3
Toyota Vios

от

$25.44 на ден

Компактен

Suzuki SX4

samavest
A
5
3
3
Suzuki SX4

от

$31.63 на ден

Стандартен

Honda City

europcar
A
5
4
4
Honda City

от

$30.57 на ден

Стандартен

Honda Accord

samavest
A
5
4
5
Honda Accord

от

$62.59 на ден

Със 7 седалки

Toyota Innova

merge car rental
A
7
5
1
Toyota Innova

от

$45.01 на ден

SUV

Honda HR-V

europcar
A
5
5
4
Honda HR-V

от

$61.13 на ден

Информация за класове на коли под наем Със 12 седалки на Лангкави - Летище

Ако Ви е необходим голям просторен автомобил, за да събере голямо семейство или голяма група приятели, един миниван може да отговори на всичките Ви изисквания. Тези коли могат да съберат до 12 пътници и също така да осигурят необходимото място за багаж. Сред миниваните можете да намерите автомобил със 7 седалки, 8 седалки, 9 седалки, 10 седалки и дори 12 седалки на летище Лангкави - Летище.

Пътуване в миниван винаги ще бъде забавно и запомнящо се, защото ще имате компания за разговор. Кола от този размер най-вероятно ще използва по-голямо количество гориво в сравнение с други коли под наем, но цената на бензина може да бъде много по-привлекателна, ако имате компания пътници, с които да я споделите.

Коли под наем Със 12 седалки на летище LGK

Колите под наем Със 12 седалки на Лангкави - Летище биват следните модели: подобни автомобили под наем на Със 12 седалки.

Обекти на коли под наем Със 12 седалки близо до Лангкави - Летище

Не забравяйте да проверите сделките за коли под наем в обекти на място и извън летища, както и в близост до Лангкави - Летище. Цените и наличността на колите обикновено са различни. Уверете сте, че сте направили най-добрия избор.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри доставчици на Със 12 седалки колид под наем на Лангкави - Летище

За да направите най-добрия избор на сделки за коли под наем на Със 12 седалки на Лангкави - Летище [LGK], обръщайте внимание не само на модела кола под наем и цената, а и на доставчика на кола на под наем, който предлага тази сделка. Агенциите за коли под наем, които предлагат автомобили на Със 12 седалки на Лангкави - Летище имат различни условия за даване под наем на коли и рейтинг от предишни клиенти.

Най-голямото разнообразие на сделки за коли под наем Със 12 седалки на Лангкави - Летище се предлага от MAYFLOWER ACME TOURS SDN. BHD..

Mayflower Acme Tours Sdn. Bhd.

Mayflower 24 reviews

7.6 / 10

Често задавани въпроси - Коли под наем Със 12 седалки на Лангкави - Летище

Как да резервирате кола под наем Със 12 седалки на Лангкави - Летище?

Започнете като впишете точно място за вземане на колата и адрес за връщане във формуляра за търсене и изберете най-подходящото от падащия списък. Изберете дата и време за наемане. На страницата за резултати от търсене ще можете да филтрирате и да сортирате всички сделки за коли под наем, базирайки се на предпочитания от Вас клас коли под наем.

Коя е най-евтината кола под наем Със 12 седалки на летище LGK?

Най-евтината кола под наем Със 12 седалки на Лангкави - Летище е Hyundai Starex от merge car rental. Настоящата приложима цена е $147.27 на ден.

Какъв е разходът на гориво на кола под наем Със 12 седалки на Лангкави - Летище?

Какво трябва да си нося, когато вземам кола под наем Със 12 седалки на Лангкави - Летище?

Обикновено е достатъчно да представите:

  • Шофьорска книжка. Притежателите на британска шофьорска книжка трябва да предоставят и фотокарта. Ако шофьорската Ви книжка не е с латинска азбука (напр. арабска, гръцка, кирилица или китайска), нужно е да носите и международно разрешение за шофиране заедно с местната си шофьорска книжка.
  • Валидна идентификационна карта със снимка (паспорт или лична карта).
  • Валидна кредитна карта на името на основния шофьор. Необходимо е за предварително оторизиране на депозита за кола под наем на обекта, от който се наема.

На колко години трябва да бъда, за да наема автомобил Със 12 седалки на Лангкави - Летище?

Обикновено трябва да сте между 25- и 70-годишна възраст, за да наемете кола Със 12 седалки на Лангкави - Летище. Ограниченията за възрастта на фирми за коли под наем на Лангкави - Летище се различават драстично.

Ако не спадате към тези възрастови ограничения, винаги можете да намерите доставчици на коли под наем, които да Ви разрешат да наемете автомобил при условие, че сте платили допълнителна такса за млад шофьор или за възрастен шофьор или че си купите допълнителна застраховка.

Възможно ли е да наема кола на Със 12 седалки за една посока?

Да, някои продавачи осигуряват кола под наем Със 12 седалки за една посока на Лангкави - Летище. Бъдете внимателни, когато избирате доставчик. Ако търсите коли под наем за една посока, подгответе се, че са приложими някои ограничения и допълнителни плащания. Не забравяйте да се свържете с фирмата, за да се уверете в действителната наличност и цената на кола под наем за една посока.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!