Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем PACIFIC налични на Мири - Летище [MYY]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на PACIFIC на Мири - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Proton Saga

hertz
A
5
3
2
Proton Saga

от

$54.96 на ден

Компактен

Proton Persona

hertz
A
5
5
3
Proton Persona

от

$62.81 на ден

Информация за PACIFIC на Мири - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на PACIFIC за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които PACIFIC предоставя на Мири - Летище [MYY].

Pacific Rent A Car

Име на фирмата:

Pacific Rent A Car

Адрес:

Телефон:

Най-добри фирми за коли под наем на Мири - Летище [MYY]

Като алтернатива на PACIFIC има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Мири - Летище [MYY]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Avis Direct

Avis 8 reviews

6.3 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Мири - Летище [MYY], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от HERTZ. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Мири - Летище.

PACIFIC Мири - Летище Преглед на парк коли под наем

PACIFIC на Мири - Летище MYY предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за PACIFIC Мири - Летище, подгответе се да вземете и Proton Saga или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Proton Persona или да вземете подобрение на клас коли

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от PACIFIC Мири - Летище според Вашата цел

PACIFIC осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от PACIFIC на Мири - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Мири - Летище, най-подходящите автомобили от PACIFIC са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от PACIFIC на Мири - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от PACIFIC на Мири - Летище.
  • За млади шофьори PACIFIC също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от PACIFIC на Мири - Летище.

Често задавани въпроси - PACIFIC рент а кар на Мири - Летище

Как да наема кола от PACIFIC на Мири - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от PACIFIC на летище MYY?

Най-евтината кола от PACIFIC на Мири - Летище е Proton Saga. Съответната настояща цена е $54.96 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Мири - Летище?

Цените на бензин близо до летище MYY варират от $1.58 до $2.08.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при PACIFIC с дебитна карта на Мири - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

PACIFIC осигурява ли опция за детска седалка за кола на Мири - Летище [MYY]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Мири - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на PACIFIC кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!