Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем ALAMO налични на Хуатулко, Летище [HUX]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на ALAMO на Хуатулко, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Chevrolet Spark

alamo
M
5
5
2
Chevrolet Spark

от

$73.93 на ден

Компактен

Chevrolet Aveo

alamo
A
5
4
3
Chevrolet Aveo

от

$73.93 на ден

Икономичен

Nissan March

alamo
A
5
4
2
Nissan March

от

$73.93 на ден

Стандартен

Volkswagen Jetta

alamo
A
5
4
4
Volkswagen Jetta

от

$83.78 на ден

Икономичен

Hyundai Accent

europcar
M
5
3
2
Hyundai Accent

от

$84.50 на ден

Компактен

Ford Figo

avis
A
5
4
3
Ford Figo

от

$88.76 на ден

Стандартен

Volkswagen Vento

europcar
A
5
4
4
Volkswagen  Vento

от

$104.37 на ден

Миниван

Nissan Frontier

avis
M
5
4
0
Nissan Frontier

от

$159.40 на ден

SUV

Jeep Patriot

europcar
A
5
5
3
Jeep Patriot

от

$167.29 на ден

Информация за ALAMO на Хуатулко, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на ALAMO за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които ALAMO предоставя на Хуатулко, Летище [HUX].

Alamo

Име на фирмата:

Alamo

Адрес:

HUATULCO AEROPUERTO, CARRETERA, COSTERA PINOTEPA KM 237, HUATULCO, 70980

Телефон:

529585819004

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Хуатулко, Летище [HUX]

Като алтернатива на ALAMO има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Хуатулко, Летище [HUX]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Avis ABG Franchise

Avis 17 reviews

6 / 10

Hertz Direct

Hertz 37 reviews

4 / 10

Europcar Direct

Europcar 49 reviews

3.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Хуатулко, Летище [HUX], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от EUROPCAR и AVIS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Хуатулко, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR на Хуатулко, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Хуатулко, Летище [HUX], разгледайте SUV-тата от ALAMO5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Хуатулко, Летище.

Ако търсите голяма кола на Хуатулко, Летище, трябва да обмислите сделките от AVIS. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

ALAMO Хуатулко, Летище Преглед на парк коли под наем

ALAMO на Хуатулко, Летище HUX предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Compact , Economy , Standard , Van , Suv ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за ALAMO Хуатулко, Летище, подгответе се да вземете Nissan March, и Hyundai Accent или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Chevrolet Aveo, и Ford Figo или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от ALAMO Хуатулко, Летище, можете да вземете Volkswagen Jetta, и Volkswagen Vento .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от ALAMO Хуатулко, Летище, ще получите една от следните коли: и Jeep Patriot .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от ALAMO Хуатулко, Летище според Вашата цел

ALAMO осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от ALAMO на Хуатулко, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Хуатулко, Летище, най-подходящите автомобили от ALAMO са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от ALAMO на Хуатулко, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от ALAMO на Хуатулко, Летище.
  • За млади шофьори ALAMO също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от ALAMO на Хуатулко, Летище.

Често задавани въпроси - ALAMO рент а кар на Хуатулко, Летище

Как да наема кола от ALAMO на Хуатулко, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от ALAMO на летище HUX?

Най-евтината кола от ALAMO на Хуатулко, Летище е Chevrolet Spark. Съответната настояща цена е $73.93 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при ALAMO с дебитна карта на Хуатулко, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

ALAMO осигурява ли опция за детска седалка за кола на Хуатулко, Летище [HUX]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Хуатулко, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на ALAMO кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!