Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем ALAMO налични на Ла Паз, Летище [LAP]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на ALAMO на Ла Паз, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Mitsubishi Mirage

mex
A
4
3
1
Mitsubishi Mirage

от

$24.67 на ден

Икономичен

Hyundai Accent

mex
A
5
4
2
Hyundai Accent

от

$24.67 на ден

Икономичен

Nissan March

avis
M
5
3
2
Nissan March

от

$41.48 на ден

Компактен

Toyota Yaris Sedan

mex
A
5
4
3
Toyota Yaris Sedan

от

$25.85 на ден

Компактен

Ford Figo

avis
A
5
4
3
Ford Figo

от

$60.00 на ден

Стандартен

Hyundai Elantra

mex
A
5
4
4
Hyundai Elantra

от

$27.91 на ден

Стандартен

Dodge Journey

hertz
A
7
5
2
Dodge Journey

от

$110.70 на ден

Луксозен

Chrysler 300

hertz
A
5
4
3
Chrysler 300

от

$67.84 на ден

SUV

Jeep Wrangler

hertz
A
5
3
2
Jeep Wrangler

от

$76.41 на ден

SUV

Jeep Renegade

avis
A
5
5
2
Jeep Renegade

от

$86.94 на ден

Миниван

Chrysler Town and Country

avis
A
7
5
3
Chrysler Town and Country

от

$108.64 на ден

Миниван

Ford Explorer

avis
A
7
5
3
Ford Explorer

от

$124.29 на ден

Информация за ALAMO на Ла Паз, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на ALAMO за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които ALAMO предоставя на Ла Паз, Летище [LAP].

Alamo

Име на фирмата:

Alamo

Адрес:

INTL ARRIVALS MANUEL MARQUEZ, INTERIOR 6, COL CHAMETLA, LA PAZ, 23201, Baja California Sur

Телефон:

526121246260

Обекти на ALAMO близо до летище LAP

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Ла Паз, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Ла Паз, Летище [LAP]

Като алтернатива на ALAMO има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Ла Паз, Летище [LAP]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

NATIONAL ehi

NATIONAL 8 reviews

7.1 / 10

BUDGET ABG Franchise

BUDGET 10 reviews

6.2 / 10

Avis ABG Franchise

Avis 19 reviews

6 / 10

Mex Rent a Car

Mex 87 reviews

5.5 / 10

Hertz Direct

Hertz 32 reviews

3.9 / 10

Europcar Direct

Europcar 50 reviews

3.5 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Ла Паз, Летище [LAP], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от MEX и AVIS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Ла Паз, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от MEX и HERTZ на Ла Паз, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за HERTZ кола под наем на Ла Паз, Летище [LAP], разгледайте SUV-тата от ALAMO5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Ла Паз, Летище.

Ако търсите голяма кола на Ла Паз, Летище, трябва да обмислите сделките от AVIS. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Ла Паз, Летище, трябва да разгледате офертите от HERTZ. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Ла Паз, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

ALAMO Ла Паз, Летище Преглед на парк коли под наем

ALAMO на Ла Паз, Летище LAP предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Standard , Luxury , Suv , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за ALAMO Ла Паз, Летище, подгответе се да вземете Hyundai Accent, и Nissan March или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Yaris Sedan, и Ford Figo или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от ALAMO Ла Паз, Летище, можете да вземете Hyundai Elantra, и Dodge Journey .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от ALAMO Ла Паз, Летище, ще получите една от следните коли: Jeep Wrangler, и Jeep Renegade .

Премиум клас коли под наем, осигурен от ALAMO Ла Паз, Летище се състои от следните модели коли: и Chrysler 300 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от ALAMO Ла Паз, Летище според Вашата цел

ALAMO осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от ALAMO на Ла Паз, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Ла Паз, Летище, най-подходящите автомобили от ALAMO са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от ALAMO на Ла Паз, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от ALAMO на Ла Паз, Летище.
  • За млади шофьори ALAMO също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от ALAMO на Ла Паз, Летище.

Често задавани въпроси - ALAMO рент а кар на Ла Паз, Летище

Как да наема кола от ALAMO на Ла Паз, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от ALAMO на летище LAP?

Най-евтината кола от ALAMO на Ла Паз, Летище е Mitsubishi Mirage. Съответната настояща цена е $24.67 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Ла Паз, Летище?

Цените на бензин близо до летище LAP варират от $1.99 до $2.19.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при ALAMO с дебитна карта на Ла Паз, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

ALAMO осигурява ли опция за детска седалка за кола на Ла Паз, Летище [LAP]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Ла Паз, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на ALAMO кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!