Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Monterrey []

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Monterrey. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Chevrolet Spark

green motion
M
4
3
2
Chevrolet Spark

от

$1.43 на ден

Мини

Pontiac Matiz

budget
M
4
3
2
Pontiac Matiz

от

$30.36 на ден

Икономичен

Volkswagen Gol

alamo
M
5
4
2
Volkswagen Gol

от

$4.19 на ден

Икономичен

Chevrolet Trax

national
A
5
5
2
Chevrolet Trax

от

$57.46 на ден

Компактен

Chevrolet Aveo

alamo
A
5
4
3
Chevrolet Aveo

от

$4.19 на ден

Компактен

Nissan Sentra

national
A
5
5
3
Nissan Sentra

от

$10.55 на ден

Стандартен

Volkswagen Gol Sedan

national
M
5
3
4
Volkswagen Gol Sedan

от

$5.48 на ден

Стандартен

Toyota Camry

avis
A
5
2
3
Toyota Camry

от

$115.89 на ден

SUV

Jeep Wrangler

national
A
5
3
2
Jeep Wrangler

от

$18.06 на ден

SUV

Nissan X-Trail

avis
A
5
5
4
Nissan X-Trail

от

$157.03 на ден

Миниван

Nissan Frontier Pickup

national
M
5
4
0
Nissan Frontier Pickup

от

$25.98 на ден

Със 7 седалки

Chrysler Town and Country

budget
A
7
5
3
Chrysler Town and Country

от

$51.24 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class

national
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$64.23 на ден

Информация за HERTZ на Monterrey

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Monterrey [].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

Телефон:

Обекти на HERTZ близо до летище

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Monterrey. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Monterrey []

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Monterrey []. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

NATIONAL ehi

NATIONAL 7 reviews

7.3 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 18 reviews

6.3 / 10

BUDGET ABG Franchise

BUDGET 11 reviews

6.1 / 10

Avis ABG Franchise

Avis 17 reviews

6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Monterrey [], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и BUDGET. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Monterrey.

Голям брой средни коли се предоставя от NATIONAL и AVIS на Monterrey. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за NATIONAL кола под наем на Monterrey [], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Monterrey.

Ако търсите голяма кола на Monterrey, трябва да обмислите сделките от NATIONAL. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

HERTZ Monterrey Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Monterrey предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Standard , Suv , Van , 7-seater , Fullsize ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Monterrey, подгответе се да вземете Volkswagen Gol, и Chevrolet Trax или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Chevrolet Aveo, и Nissan Sentra или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Monterrey, можете да вземете Volkswagen Gol Sedan, и Toyota Camry .

HERTZ клас коли под наем в пълен размер на Monterrey включва следните модели на коли под наем: и Mercedes C Class .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Monterrey, ще получите една от следните коли: Jeep Wrangler, и Nissan X-Trail .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от HERTZ Monterrey, можете да наемете и Chrysler Town and Country .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Monterrey според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Monterrey за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Monterrey, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Monterrey за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Monterrey.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Monterrey.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Monterrey

Как да наема кола от HERTZ на Monterrey?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище ?

Най-евтината кола от HERTZ на Monterrey е Chevrolet Spark. Съответната настояща цена е $1.43 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Monterrey?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Monterrey []?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Monterrey?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!