Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем BUDGET налични на Поза Рика, Летище [PAZ]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на BUDGET на Поза Рика, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Chevrolet Spark

green motion
M
4
3
2
Chevrolet Spark

от

$3.40 на ден

Икономичен

Nissan March

green motion
M
5
4
2
Nissan March

от

$3.92 на ден

Компактен

Ford Figo

green motion
A
5
4
3
Ford Figo

от

$4.53 на ден

Стандартен

Nissan Versa

green motion
A
5
4
4
Nissan Versa

от

$4.71 на ден

Стандартен

Dodge Journey

hertz
A
7
5
2
Dodge Journey

от

$93.43 на ден

SUV

Jeep Patriot

thrifty
A
5
5
3
Jeep Patriot

от

$28.23 на ден

Със 7 седалки

Dodge Caravan

thrifty
A
7
5
3
Dodge Caravan

от

$33.76 на ден

Миниван

GMC Silverado

green motion
M
5
4
0
GMC Silverado

от

$57.62 на ден

Луксозен

Chrysler 300

hertz
A
5
4
3
Chrysler 300

от

$4,285.71 на ден

Информация за BUDGET на Поза Рика, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на BUDGET за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които BUDGET предоставя на Поза Рика, Летище [PAZ].

Budget Car Rental

Име на фирмата:

Budget Car Rental

Адрес:

Телефон:

BUDGET Поза Рика, Летище Преглед на парк коли под наем

BUDGET на Поза Рика, Летище PAZ предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Standard , Suv , 7-seater , Van , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за BUDGET Поза Рика, Летище, подгответе се да вземете и Nissan March или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Ford Figo или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от BUDGET Поза Рика, Летище, можете да вземете Nissan Versa, и Dodge Journey .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от BUDGET Поза Рика, Летище, ще получите една от следните коли: и Jeep Patriot .

Премиум клас коли под наем, осигурен от BUDGET Поза Рика, Летище се състои от следните модели коли: и Chrysler 300 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от BUDGET Поза Рика, Летище, можете да наемете и Dodge Caravan .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от BUDGET Поза Рика, Летище според Вашата цел

BUDGET осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от BUDGET на Поза Рика, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Поза Рика, Летище, най-подходящите автомобили от BUDGET са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от BUDGET на Поза Рика, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от BUDGET на Поза Рика, Летище.
  • За млади шофьори BUDGET също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от BUDGET на Поза Рика, Летище.

Често задавани въпроси - BUDGET рент а кар на Поза Рика, Летище

Как да наема кола от BUDGET на Поза Рика, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от BUDGET на летище PAZ?

Най-евтината кола от BUDGET на Поза Рика, Летище е Chevrolet Spark. Съответната настояща цена е $3.40 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при BUDGET с дебитна карта на Поза Рика, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

BUDGET осигурява ли опция за детска седалка за кола на Поза Рика, Летище [PAZ]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Поза Рика, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на BUDGET кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!