Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем Икономичен е наличен на Поза Рика, Летище [PAZ]

Разгледайте нашите страхотни сделки за коли под наем Икономичен на Поза Рика, Летище и изберете най-подходящата оферта. Ще откриете модели на коли под наем, техните цени, както и доставчици на коли под наем Икономичен, които са налични на летище PAZ .

Икономичен

Nissan March

green motion
M
5
4
2
Nissan March

от

$3.92 на ден

Мини

Chevrolet Spark

green motion
M
4
3
2
Chevrolet Spark

от

$3.40 на ден

Компактен

Ford Figo

green motion
A
5
4
3
Ford Figo

от

$4.53 на ден

Стандартен

Nissan Versa

green motion
A
5
4
4
Nissan Versa

от

$4.71 на ден

Стандартен

Dodge Journey

hertz
A
7
5
2
Dodge Journey

от

$93.43 на ден

SUV

Jeep Patriot

thrifty
A
5
5
3
Jeep Patriot

от

$28.23 на ден

Със 7 седалки

Dodge Caravan

thrifty
A
7
5
3
Dodge Caravan

от

$33.76 на ден

Миниван

GMC Silverado

green motion
M
5
4
0
GMC Silverado

от

$57.62 на ден

Луксозен

Chrysler 300

hertz
A
5
4
3
Chrysler 300

от

$4,285.71 на ден

Информация за класове на коли под наем Икономичен на Поза Рика, Летище

Икономичният клас коли над наем могат да бъдат наречени „суперминита“ в Европа или „подкомпактни“ в Северна Америка. Обикновено икономичните коли са по-леки и малки от стандартните, но предлагат повече място и комфорт от мини колите.

Този клас коли под наем е страхотна комбинация от по-ниска цена за наем и добър разход за гориво поради средния си размер. Такива коли обикновено позволяват четирима пътници да пътуват удобно с допълнително място за багаж и лични принадлежности.

В исторически план, икономичният клас коли са сред най-популярните, тъй като тези коли са евтино решение за пътуване с приятели или семейство и страхотна възможност да се справите с личните си задължения.

Коли под наем Икономичен на летище PAZ

Колите под наем Икономичен на Поза Рика, Летище биват следните модели: Nissan March, подобни автомобили под наем на Икономичен.

Често задавани въпроси - Коли под наем Икономичен на Поза Рика, Летище

Как да резервирате кола под наем Икономичен на Поза Рика, Летище?

Започнете като впишете точно място за вземане на колата и адрес за връщане във формуляра за търсене и изберете най-подходящото от падащия списък. Изберете дата и време за наемане. На страницата за резултати от търсене ще можете да филтрирате и да сортирате всички сделки за коли под наем, базирайки се на предпочитания от Вас клас коли под наем.

Коя е най-евтината кола под наем Икономичен на летище PAZ?

Най-евтината кола под наем Икономичен на Поза Рика, Летище е Nissan March от green motion. Настоящата приложима цена е $3.92 на ден.

Какъв е разходът на гориво на кола под наем Икономичен на Поза Рика, Летище?

Какво трябва да си нося, когато вземам кола под наем Икономичен на Поза Рика, Летище?

Обикновено е достатъчно да представите:

  • Шофьорска книжка. Притежателите на британска шофьорска книжка трябва да предоставят и фотокарта. Ако шофьорската Ви книжка не е с латинска азбука (напр. арабска, гръцка, кирилица или китайска), нужно е да носите и международно разрешение за шофиране заедно с местната си шофьорска книжка.
  • Валидна идентификационна карта със снимка (паспорт или лична карта).
  • Валидна кредитна карта на името на основния шофьор. Необходимо е за предварително оторизиране на депозита за кола под наем на обекта, от който се наема.

На колко години трябва да бъда, за да наема автомобил Икономичен на Поза Рика, Летище?

Обикновено трябва да сте между 25- и 70-годишна възраст, за да наемете кола Икономичен на Поза Рика, Летище. Ограниченията за възрастта на фирми за коли под наем на Поза Рика, Летище се различават драстично.

Ако не спадате към тези възрастови ограничения, винаги можете да намерите доставчици на коли под наем, които да Ви разрешат да наемете автомобил при условие, че сте платили допълнителна такса за млад шофьор или за възрастен шофьор или че си купите допълнителна застраховка.

Възможно ли е да наема кола на Икономичен за една посока?

Да, някои продавачи осигуряват кола под наем Икономичен за една посока на Поза Рика, Летище. Бъдете внимателни, когато избирате доставчик. Ако търсите коли под наем за една посока, подгответе се, че са приложими някои ограничения и допълнителни плащания. Не забравяйте да се свържете с фирмата, за да се уверете в действителната наличност и цената на кола под наем за една посока.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!