Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Тихуана, Летище [TIJ]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Тихуана, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Chevrolet Spark

sixt
M
5
3
2
Chevrolet Spark

от

$36.25 на ден

Икономичен

Chevrolet Matiz

hertz
M
5
3
2
Chevrolet Matiz

от

$51.54 на ден

Мини

Hyundai i10

sixt
M
5
5
2
Hyundai i10

от

$36.25 на ден

Стандартен

Volkswagen Vento

europcar
A
5
4
4
Volkswagen  Vento

от

$43.68 на ден

Стандартен

Ford Fusion

sixt
A
5
4
4
Ford Fusion

от

$97.56 на ден

Компактен

Nissan Versa

sixt
A
5
5
3
Nissan Versa

от

$44.42 на ден

Компактен

Nissan Xtrail 3 Row

alamo
A
5
5
3
Nissan Xtrail 3 Row

от

$73.27 на ден

SUV

Jeep Patriot

hertz
A
5
5
3
Jeep Patriot

от

$63.55 на ден

SUV

Jeep Wrangler Sport

alamo
A
5
3
2
Jeep Wrangler Sport

от

$248.50 на ден

Луксозен

Chrysler 300

hertz
A
5
4
3
Chrysler 300

от

$72.11 на ден

Миниван

Dodge Caravan

hertz
A
7
5
3
Dodge Caravan

от

$80.69 на ден

Информация за THRIFTY на Тихуана, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Тихуана, Летище [TIJ].

Thrifty

Име на фирмата:

Thrifty

Адрес:

Airport Highway S/N, Col. Mesa de Otay Tijuana, Baja California Norte (Inside Tijuana Airport), Tijuana, 22510, Baja California

Телефон:

0052 664 683 8091

Обекти на THRIFTY близо до летище TIJ

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Тихуана, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Тихуана, Летище [TIJ]

Като алтернатива на THRIFTY има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Тихуана, Летище [TIJ]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

NATIONAL ehi

NATIONAL 7 reviews

7.3 / 10

Dollar

Dollar 9 reviews

7.1 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 20 reviews

6.2 / 10

BUDGET ABG Franchise

BUDGET 10 reviews

6.2 / 10

Avis ABG Franchise

Avis 17 reviews

6 / 10

Mex Rent a Car

Mex 88 reviews

5.6 / 10

Hertz Direct

Hertz 34 reviews

4 / 10

Europcar Direct

Europcar 50 reviews

3.5 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Тихуана, Летище [TIJ], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от SIXT и HERTZ. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Тихуана, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR и SIXT на Тихуана, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за HERTZ кола под наем на Тихуана, Летище [TIJ], разгледайте SUV-тата от THRIFTY5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Тихуана, Летище.

Ако търсите голяма кола на Тихуана, Летище, трябва да обмислите сделките от HERTZ. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Тихуана, Летище, трябва да разгледате офертите от HERTZ. Те представляват достатъчно Луксозен, на Тихуана, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

THRIFTY Тихуана, Летище Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Тихуана, Летище TIJ предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Mini , Standard , Compact , Suv , Luxury , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Тихуана, Летище, подгответе се да вземете Chevrolet Spark, и Chevrolet Matiz или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Nissan Versa, и Nissan Xtrail 3 Row или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Тихуана, Летище, можете да вземете Volkswagen Vento, и Ford Fusion .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Тихуана, Летище, ще получите една от следните коли: Jeep Patriot, и Jeep Wrangler Sport .

Премиум клас коли под наем, осигурен от THRIFTY Тихуана, Летище се състои от следните модели коли: и Chrysler 300 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Тихуана, Летище според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Тихуана, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Тихуана, Летище, най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Тихуана, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Тихуана, Летище.
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Тихуана, Летище.

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Тихуана, Летище

Как да наема кола от THRIFTY на Тихуана, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище TIJ?

Най-евтината кола от THRIFTY на Тихуана, Летище е Chevrolet Spark. Съответната настояща цена е $36.25 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Тихуана, Летище?

Цените на бензин близо до летище TIJ варират от $3.10 до $3.70.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Тихуана, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Тихуана, Летище [TIJ]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Тихуана, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!