Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Tijuana []

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Tijuana. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Chevrolet Aveo

sixt
M
5
4
2
Chevrolet Aveo

от

$19.48 на ден

Компактен

Volkswagen Gol

national
M
5
4
3
Volkswagen Gol

от

$19.49 на ден

Компактен

Dodge Attitude

sixt
M
5
4
3
Dodge Attitude

от

$25.44 на ден

Мини

Hyundai i10

sixt
M
5
5
2
Hyundai i10

от

$20.85 на ден

Стандартен

Volkswagen Vento

budget
A
5
4
4
Volkswagen  Vento

от

$21.41 на ден

Стандартен

Ford Fusion

sixt
A
5
4
4
Ford Fusion

от

$55.28 на ден

Миниван

Chrysler Town and Country

national
A
7
5
3
Chrysler Town and Country

от

$77.62 на ден

SUV

Chevrolet Trax

national
A
5
3
2
Chevrolet Trax

от

$89.74 на ден

SUV

Dodge Durango

sixt
A
7
5
3
Dodge Durango

от

$133.33 на ден

Информация за HERTZ на Tijuana

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Tijuana [].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

Av. Paseo de los Heroes 10305, Tijuana, 22320

Телефон:

01-80-709-5000

Обекти на HERTZ близо до летище

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Tijuana. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

Най-добри фирми за коли под наем на Tijuana []

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Tijuana []. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

NATIONAL ehi

NATIONAL 7 reviews

7.3 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 18 reviews

6.3 / 10

Avis ABG Franchise

Avis 17 reviews

6 / 10

BUDGET ABG Franchise

BUDGET 10 reviews

5.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Tijuana [], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от SIXT и NATIONAL. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Tijuana.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET и SIXT на Tijuana. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за NATIONAL кола под наем на Tijuana [], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Tijuana.

Ако търсите голяма кола на Tijuana, трябва да обмислите сделките от NATIONAL. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

HERTZ Tijuana Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Tijuana предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Mini , Standard , Van , Suv ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Tijuana, подгответе се да вземете и Chevrolet Aveo или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Volkswagen Gol, и Dodge Attitude или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Tijuana, можете да вземете Volkswagen Vento, и Ford Fusion .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Tijuana, ще получите една от следните коли: Chevrolet Trax, и Dodge Durango .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Tijuana според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Tijuana за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Tijuana, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Tijuana за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Tijuana.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Tijuana.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Tijuana

Как да наема кола от HERTZ на Tijuana?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище ?

Най-евтината кола от HERTZ на Tijuana е Chevrolet Aveo. Съответната настояща цена е $19.48 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Tijuana?

Цените на бензин близо до летище варират от $3.10 до $3.70.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Tijuana?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Tijuana []?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Tijuana?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!