Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем MEX налични на Tijuana International Airport - Cross Border Express [TJX]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на MEX на Tijuana International Airport - Cross Border Express. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Nissan Versa

mex
A
5
4
3
Nissan Versa

от

$19.36 на ден

Стандартен

Seat Toledo

mex
A
5
4
4
Seat Toledo

от

$22.72 на ден

Стандартен

Toyota Camry

mex
A
5
4
4
Toyota Camry

от

$104.99 на ден

SUV

Kia Sportage

mex
A
5
3
2
Kia  Sportage

от

$31.31 на ден

SUV

Toyota Rav4

mex
A
5
5
3
Toyota Rav4

от

$135.54 на ден

Със 7 седалки

Toyota Sienna

mex
A
7
5
3
Toyota Sienna

от

$60.19 на ден

Миниван

Kia Sedona

mex
A
6
5
2
Kia Sedona

от

$61.02 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

mex
A
5
4
2
Toyota Yaris

от

$63.64 на ден

Информация за MEX на Tijuana International Airport - Cross Border Express

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на MEX за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които MEX предоставя на Tijuana International Airport - Cross Border Express [TJX].

Mex Rent A Car

Име на фирмата:

Mex Rent A Car

Адрес:

2745 OTAY PACIFIC DRIVE SUITE O, OTAY CROSS BORDER XPRESS, SAN DIEGO, CA, US, 92154

Телефон:

1 866 496 2880

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Адрес: Виж адрес

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Запознайте се със закъснение такса
  • - Неограничен пробег

Обекти на MEX близо до летище TJX

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Tijuana International Airport - Cross Border Express. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

MEX Tijuana International Airport - Cross Border Express Преглед на парк коли под наем

MEX на Tijuana International Airport - Cross Border Express TJX предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Standard , Suv , 7-seater , Van , Economy ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за MEX Tijuana International Airport - Cross Border Express, подгответе се да вземете и Toyota Yaris или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Nissan Versa или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от MEX Tijuana International Airport - Cross Border Express, можете да вземете Seat Toledo, и Toyota Camry .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от MEX Tijuana International Airport - Cross Border Express, ще получите една от следните коли: Kia Sportage, и Toyota Rav4 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от MEX Tijuana International Airport - Cross Border Express, можете да наемете и Toyota Sienna .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от MEX Tijuana International Airport - Cross Border Express според Вашата цел

MEX осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от MEX на Tijuana International Airport - Cross Border Express за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Tijuana International Airport - Cross Border Express, най-подходящите автомобили от MEX са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от MEX на Tijuana International Airport - Cross Border Express за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от MEX на Tijuana International Airport - Cross Border Express.
  • За млади шофьори MEX също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от MEX на Tijuana International Airport - Cross Border Express.

Често задавани въпроси - MEX рент а кар на Tijuana International Airport - Cross Border Express

Как да наема кола от MEX на Tijuana International Airport - Cross Border Express?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от MEX на летище TJX?

Най-евтината кола от MEX на Tijuana International Airport - Cross Border Express е Nissan Versa. Съответната настояща цена е $19.36 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем MEX на Tijuana International Airport - Cross Border Express [TJX]?

Най-популярните коли под наем на Tijuana International Airport - Cross Border Express от MEX в момента са . Най-ниската цена за този автомобил е $19.36 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от MEX на Tijuana International Airport - Cross Border Express [TJX]?

Най-често резервираният клас коли от MEX на летище TJX е . Най-евтиният автомобил от MEX е . Цената му започва от $19.36 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Tijuana International Airport - Cross Border Express?

Цените на бензин близо до летище TJX варират от $3.10 до $3.70.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при MEX с дебитна карта на Tijuana International Airport - Cross Border Express?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

MEX осигурява ли опция за детска седалка за кола на Tijuana International Airport - Cross Border Express [TJX]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Tijuana International Airport - Cross Border Express?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на MEX кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!