Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Амстердам

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Амстердам. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Амстердам, е маркирана в червено.

AVIS Car Rental от$49.81 от$50.33 от$81.02 от$109.91 от$60.68 от$84.31
Budget Car Rental от$50.33 от$51.84
SIXT Rent A Car от$51.03 от$60.67 от$87.09 от$67.20 от$72.69
Thrifty Car Rental от$41.90 от$50.76 от$52.33

Най-добрите коли под наем фирми в Амстердам

Агенциите за коли под наем в Амстердам могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 10 reviews

8.7 / 10

SIXT Corporate

SIXT 13 reviews

8.6 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 518 reviews

8.3 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 80 reviews

7.8 / 10

Hertz Corporate

Hertz 166 reviews

7.6 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 73 reviews

7.3 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Амстердам. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Амстердам, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV да се Със 7 седалки, Със 9 седалки. Най-голямата колекция коли на Амстердам се предоставя от Avis.

В Амстердам, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. AVIS, BUDGET, EUROPCAR, THRIFTY, HERTZ, SIXT и ENTERPRISE, ADDCAR предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Амстердам.

Коли под наем в близост до места Амстердам

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Амстердам, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Амстердам Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Амстердам, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Renault Twingo, Fiat Panda, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Renault Clio, Citroen C3, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Peugeot 307, Volkswagen T-Roc, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Audi A3 Saloon, Mazda 6, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място BMW 3 Series, Mercedes C Class, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Peugeot 5008, Volkswagen Tiguan, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Opel Crossland X, Toyota Prado, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Audi A6, Jaguar XF, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода BMW 2 Series Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Амстердам

Как да наема кола в Амстердам?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Амстердам?

Цените за наем на кола в Амстердам варират от $33.22 на ден до $105.88 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Амстердам?

Най-евтината сделка за коли под наем в Амстердам може да се намери в Amsterdam - City. Цените за коли под наем стартират от $33.22 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Амстердам?

В Амстердам можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV, Със 7 седалки, и Със 9 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Амстердам?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е BUDGET EMEA Corporate with an average score of 8.7/1. Най-евтината кола от BUDGET EMEA Corporate в Амстердам е Opel Crossland X. Настоящата съответна цена е $51.84 на ден.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Амстердам?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Амстердам?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.